• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları doktordan geldım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kibela24

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
6.205
48
683
44
Ağrı
oglumun ıkı gundur vardı cok sukur bugun gectı ama vucudunda kırmızı lekeler oldu..

doktora goturduk

her yerını ınceledı kulaklarına bakarken orta kulap ıltıhabı oldu
dun gece amansızca ondan aglıyordu herhalde
ben kızamık oldu sandım doktora agzına baktı bırsey yok dedı

ılac falan yedın mı dıye sordu hayır dıyınce
yumurtanın sarısını verıyordum sabahları dedım..

yumurta domates alerjı yapar dedı doktor ben kendı cocuklarıma epey bır zaman vermedım dedı..

oglum 6 bucuk aylık...

alerjı ıcın ılaclar verdı..
oglum yumurtayıda cok sevmısti..

gecmis olsun canim insan cok uzuluyor onlar aci cekerken ilaclarla hemen atlatirsiniz insallah yumurtayida biraz daha buyuyunce verirsin annesi o zaman yer

Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşecektir. Söylemesi kolay tabi ama böyle böyle bizide büyüterek büyüyecekler. Allah dermansız dert vermesin

gecmis olsun canim insan cok uzuluyor onlar aci cekerken ilaclarla hemen atlatirsiniz insallah yumurtayida biraz daha buyuyunce verirsin annesi o zaman yer

ya ıkı gun ateslendı sımdı kulak ıltıhabı ve alerjı yavrum telef oldu

sımdı uyudu bıraz raht

ya ıkı gun ateslendı sımdı kulak ıltıhabı ve alerjı yavrum telef oldu

sımdı uyudu bıraz raht

yavrum benim minicikte daha agladikca saril sev annesi anne sevkati en iyi ilaclardan biridir simdi dahada cok ihtiyaci var anlamiyorum bazen evden cikarmiyoruz gozumuz uzerlerinde nasil rahatsizlik onlari buluyor kardesiminde oglunda olmustu kulak iltihabi ilaclarla duzeldi hemen ilaclara basladiysan rahatlatmistir onu

geçmiş olsun kibela yumurta bizim kızıda alerji etti sonra vermedim bi mühdet sonra geçtigeçmiş olsun.bu arada sakıncalı değilse ağrıda hangi doktora götürüyosun bebişini.şuan ben ağrıdayımda

yavrum benim minicikte daha agladikca saril sev annesi anne sevkati en iyi ilaclardan biridir simdi dahada cok ihtiyaci var anlamiyorum bazen evden cikarmiyoruz gozumuz uzerlerinde nasil rahatsizlik onlari buluyor kardesiminde oglunda olmustu kulak iltihabi ilaclarla duzeldi hemen ilaclara basladiysan rahatlatmistir onu

ılacını verdım sımdı uyudu cok sukur
saol canım

geçmiş olsun kibela yumurta bizim kızıda alerji etti sonra vermedim bi mühdet sonra geçtigeçmiş olsun.bu arada sakıncalı değilse ağrıda hangi doktora götürüyosun bebişini.şuan ben ağrıdayımda

canım
Ağrı benım eskı gorev yerım...artık orda degılım...

cocuk doktorları hakkında da bılgım yok

ama ben ordayken yenı hastane acılacaktı acıldımı bılmem.

sızın kızdada kırmızı noktalar oldu mu ne zaman gectıler

geçmiş olsun canım kulak iltihabı çok zor hiç uyutmaz çocuğu, hemencik geçer inşallah

canım
Ağrı benım eskı gorev yerım...artık orda degılım...

cocuk doktorları hakkında da bılgım yok

ama ben ordayken yenı hastane acılacaktı acıldımı bılmem.

sızın kızdada kırmızı noktalar oldu mu ne zaman gectıler

evet anladım.bahsettiğin yeni hastane açıldı zaten ona gidiyorum da blki dedim ,bildiğin bir doktor vardır diye düşünmüştüm.bizimde burdan ayrılmaya az bi zaman kaldı nasipse.dediğin net bi kırmızık değildi bizim kızdaki.isiilik duydunmu bilmem ama öle oldu fazlası oldu ama, yumurtayı yiyince. gören zaten bişiy dokunmuş alerji yapmış dedilerdi.ama geçti şükür.alnında olmuştu nokta nokta ama geçiyo merak etme

Canım,çok geçmiş olsun..umarım ilaçlarla en kısa sürede atlatırsınız..

Back