- Konu Sahibi limonsepeti85
merhabalar bayanlar,
eşimle bebek istiyoruz, 7 aydır korunmamamıza rağmen hala bir kıpırtı yok, artık doktora gitmeye karar verdik. önümüzdeki hafta yumurtlama günümden bir gün öncesine randevu aldım, hem yumurta kontrolü yapar belki diye. ilk defa gideceğim için nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum. mesela kan tahlili yapacak mı ilk gidişte, muayene nasıl edecek? Eşim için de ayrıca ürologtan randevu almalı mıyım yoksa o mu yönlendirecek?
işyerimde biraz izin sıkıntısı var, bu süreç nasıl ilerliyor, izin almam gerekecek mi sık sık? cahilce mi oldu bilmiyorum ama çevremde bu soruları soracağım kimse yok maalesef, yardımcı olursanız çok sevinirim![KK39 :KK39: :KK39:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk39.gif)
eşimle bebek istiyoruz, 7 aydır korunmamamıza rağmen hala bir kıpırtı yok, artık doktora gitmeye karar verdik. önümüzdeki hafta yumurtlama günümden bir gün öncesine randevu aldım, hem yumurta kontrolü yapar belki diye. ilk defa gideceğim için nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum. mesela kan tahlili yapacak mı ilk gidişte, muayene nasıl edecek? Eşim için de ayrıca ürologtan randevu almalı mıyım yoksa o mu yönlendirecek?
işyerimde biraz izin sıkıntısı var, bu süreç nasıl ilerliyor, izin almam gerekecek mi sık sık? cahilce mi oldu bilmiyorum ama çevremde bu soruları soracağım kimse yok maalesef, yardımcı olursanız çok sevinirim
![KK39 :KK39: :KK39:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk39.gif)