Çocuk Hastalıkları doktora götürmelimiyim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

pastadelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.362
1.299
133
37
kızım her zamankinde sulu yaptı kakasını.sanırım ishal oldu.ilk kez oluyor çünkü.bende acemiyim ilk çocuğum.birde parça parça havuç vardı..sabah havuç suyuvermiştim mandalinayla karıştırıp.niye böyle oldu anlamadım.doktora götürmelimiyim sizce.başına böyle birşey gelen var mı

canım kaç aylık bebeğin. benim kızımda 4 buçuk aylık şu ara biraz ishal soğuklardan sanırım. ben en ufak bişeyde doktora götürme taraftarı değilim.

doktorumuz bebekler günde 8 kere de yapabilir, 8 günde 1 de der hep. endişelenmeyin sıkı takip edin, havuç mandalina suyu verdiğinize göre 6 aylıktan büyük olduğunu varsayıyorum, bol bol sıvı almasına (özellikle su) dikkat edin, meyve olarak muzu, yemekte de patates ve pirinci ağırlıklı olarak yesin. kabak, kayısı, armut, ıhlamur gibi kakayı sulandıracak ishali tetikleyecek yiyecek/içeceklerden uzak durun
5-6 kere kaka yapması halinde doktorunuzla temasa geçin
yeni yeni katı gıdaya geçiyorsunuz sanırım endişelenmeyin yediklerini kakadan geri alıyorsunuz çok da normal bir nevi geri dönüşüm işte

evet yeni geçtik ek gıdalara.bende acemiyim tabi endişeleniyorum.ek gıdaya geçtik geçeli değişti zaten.ama bugün öyle havuç parçaları gibi görünce biraz korktum.neyse devam ederse doktoru ararım.çok teşekkür ederim.rahatladım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…