Gebeliğe Hazırlık Doktor'a görünmem gerekir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ahenk35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2019
223
148
53
Arkadaşlar ben 1 yıldır korunmamama rağmen gebe kalmada sıkıntı yaşıyorum. bir oğlum var Allah bağışlasın 6 yaşında. onda sıkıntı olmamıştı böyle. sanırım yaş faktörü de var . 35 yaşındayım. 1 yıl içerisinde 1 kaybım oldu. 8. haftada kalbinin durduğunu öğrendim. iki ay önce hormon kontrollerimi yaptırdım. yükledim resmini de şimdi. doktor o aradaki bebek kaybının üzerinden 1 yıl geçipte hala hamile kalamazsan sıkıntı araştır dedi fakat yaşım sebebi ile bende endişeliyim. Yapmam gereken bir şey varsa ya da siz benzer durumlarla karşılaştıysanız bana bir yol gösterebilir misiniz? başka doktor, kür vs gibi. clife macun kullandım bu ay. yumurtlamam erken bile olmuştu. çok ümitliydim. olmadı.

Eklentiler

• test.png
    54,9 KB · Görüntüleme: 33
Eşiniz muayene oldu mu? D vitamini, b 12 ve demir oranlarınıza baktırdınız mı? Bende d vitamini çok eksikmiş doktorum damla kullanmamı söyledi. Bir de kaybınızdan dolayı bebe aspirini kullanma konusunda bir şey söylemedi mi doktorunuz?

Nihayetinde gerçekten de gebe kalmak çok zaman alabiliyor, hemen paniklememek lazım ama sizi anlıyorum. Ben de 34 yaşındayım ve bu 5. deneme ayımız olacak. Ne kimyasal ne başka bir şey :) Denemeye başlamadan önce ve geçen ay gittiğimde doktorum hiç bir sorunumun olmadığını, 1 yıl içinde gebe kalamazsam gelmemi söyledi ancak ben de 7 ay daha dayanabilir miyim bilmiyorum. Gerçekten yaş büyük bir baskı oluşturuyor. Bu ay eşim de doktora görünecek. Yine 1 yıl sonra gelin deseler de Aralık-Ocak gibi yeniden doktor yollarına düşerim gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…