• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktora gitmelimiyim

prensessssssss_95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
137
0
66
merhaba ablacıklarım :) ben 17 yaşındayım. dert mi değilmi bilmiyorum ama sormak istedim. henüz regly olmama normal şartlarda 18 gün var fakat bu sabah regly oldum. ve çok ağrılı geçiyor halsizlik yapıyor. sizce doktora gitmelimiyim. kime sorsam bu yaşlarda düzensiz olması normal diyor. birde sınav stresim var üniversite sınavına giricem stres etkilemiş olabilir ama sanmıyorum. ayrıca 3 gündür hiç iştahım yok günde bir öğün yiyorum :(

merhaba ablacıklarım :) ben 17 yaşındayım. dert mi değilmi bilmiyorum ama sormak istedim. henüz regly olmama normal şartlarda 18 gün var fakat bu sabah regly oldum. ve çok ağrılı geçiyor halsizlik yapıyor. sizce doktora gitmelimiyim. kime sorsam bu yaşlarda düzensiz olması normal diyor. birde sınav stresim var üniversite sınavına giricem stres etkilemiş olabilir ama sanmıyorum. ayrıca 3 gündür hiç iştahım yok günde bir öğün yiyorum :(

canım stres insanda yemek düzensizliği falan yapıyor iştahsız oluyor insan hani içini rahatlatmak istiyorsan git doktora canım ama olur yani yaşın daha küçük nasıl bir ağrıdır çekilir dert değil ama napalım canım idare edicez artık yaş ilerledikçe yoluna giriyor herşey ama bir doktora git derim yumurtalıklarını kontrol ettir belkide kist falan vardır ilaçla geçebilicek bişey ki zaten her genç kızın mutlaka gidip doktora kontrol olması lazım yumurtalıklarından 6 ayda bir falan zaten ultrasonla bakıyorlar çekinilcek birşeyde yok canım bence git rahatla:)

Bencede biraz daha bekle canım. Benimde o yaşlarımda streslendiğim,üzüldüğümde hemen düzeni bozulur 2 hafta erken yada geç olurdu.Aslında hala öyle bir düzene giremedi..
Senin bu düzensizliğin devam ederse öyle gidersin..

stres ,sıcak hepsi etkiler,yaşın da küçük kafana takma.Ben ünv sınavına girdiğimde 2 haftada adet olmuştum üstelik de stressiz bir yapım olduğunu düşünürüm hep.O zaman dışında adetim hep düzenlidir.

her ihtimal olabilecekken ihmal etmeyiniz..acabalar sizi daha çok strese sokar,birşey olabileceğinden değil ama rahatlamak için doktora gitmenizde fayda var..

normaldede ağrın oluyor mu? ben ağrım olduğunda mazejik içiyorum yarım saatte kesiliyor ağrı doktor söylemişti bana, sende bi doktora git istersen.

teşekkür ederim cevaplarınız için. normaldede ağrım oluyor evet. ama daha önce bu kadar erken olmamıştı hiç. benim doktor ve hastane fobim var. panik atak rahatsızlığım var ayrıca.. sevmiyorum hiç hastaneleri :S

Kesinlikle majezik içmemenizi öneriyorum yakın bir arkadaşımın arkadaşının babası doktor o söylemiş. Majezik hapı kullanıldığında kısırlığa kadar neden oluyormuş aman diyorum sakın yani :18: ayrıca çok ağır bir hap kullanıldığında regli kesiyo :50: onun yerine uzman bir doktorun önerdiği bir ilacı kullanın derim ben :24:

normaldede ağrın oluyor mu? ben ağrım olduğunda mazejik içiyorum yarım saatte kesiliyor ağrı doktor söylemişti bana, sende bi doktora git istersen.

cnm muhtemelen evham yapıyorsun panik atak da evhamlarla başlıyor zaten. biraz rahatlamayı dene her şeyi kafana takmamaya çalış. benim ayda 2kere bile olduğum oldu stresten hep takma kafana doktora gitmeni gerektirmez. tanıdık birileri varsa danış tabi de korkulacak bir şey yok

Canım ben 19 yaşındayım. ben hep gecikirdim 1 ay 2 ay olmadığımı bilirim ve olunca nasıl ağrı çektiğimide anlatamam. geçen sene doktora gittim en sonunda küçük küçük kisstlerim olduğunu söyledi hap verdi onu kullandım 3 ay bittikten sonra düzene girdi 1 2 ay ama yine gecikmeye başladım. yani hep gecikmen oluyorsa falan bi doktora git derim canım.

Canım ben 19 yaşındayım. ben hep gecikirdim 1 ay 2 ay olmadığımı bilirim ve olunca nasıl ağrı çektiğimide anlatamam. geçen sene doktora gittim en sonunda küçük küçük kisstlerim olduğunu söyledi hap verdi onu kullandım 3 ay bittikten sonra düzene girdi 1 2 ay ama yine gecikmeye başladım. yani hep gecikmen oluyorsa falan bi doktora git derim canım.

canım benim hiç bi zaman yok 27 günde bir yok 30 günde bir falan olmadı hep 35-40 günde bir oluyor. ama bu sefer 22 gün sonra oldu :S kist olabilirmiki bendede. bu arada çok stresli bi dönemdeyim

Bu reglinin tarihini at güzelim öbür aya bi bak bakalım ne zaman olacak gene gecikirse gidersin .
Havalardan da oluyor öyle . Hem panik atak , hem üniversite stresi diyorsun zavallı bedenin ne yapsın :)
Strese girme :)

o yaşlardeyken benim de adetim 1 ay kesilmemişti olur böyle şeyler ama ben bi doktora göründüm senin de gitmeni tavsiye ederim

Back