• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora gitmeli miyim?

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.343
148
Dogum kontrol hapi ile korunuyorum. 25 ekimde son hapimi aldim. 29 ekimde regl oldum. Normalde 2 3 gun surerken bu sefer 5 gun surdu.

1 kasimda yeni kutuya basladim. Ayin 1 ve 2sinde hapimi aldim. Ishal durumum vardi. (Etkisi geciyor diye duymustum) sonraki haplari almadim.

Bugun yumurtlayacagimi hissettim. Yumurtladigima da eminim. Beyaz akintimin ustune kanamam basladi. Pembemsi degil ama normal regl olmusum gibi. Yaklasik 3 4 saattir suruyor. Bitmek uzere, hissediyorum.

Hamilelik durumu olabilir mi?

Kistim, pkom vs yok. Adetlerim de cok duzenlidir.

Doktora gitsem gebelik olsa da cikmaz zaten, adetimin geçmesini bekleyeyim desem ohooo.

Sizce napmaliyim?

Dogum kontrol hapi ile korunuyorum. 25 ekimde son hapimi aldim. 29 ekimde regl oldum. Normalde 2 3 gun surerken bu sefer 5 gun surdu.

1 kasimda yeni kutuya basladim. Ayin 1 ve 2sinde hapimi aldim. Ishal durumum vardi. (Etkisi geciyor diye duymustum) sonraki haplari almadim.

Bugun yumurtlayacagimi hissettim. Yumurtladigima da eminim. Beyaz akintimin ustune kanamam basladi. Pembemsi degil ama normal regl olmusum gibi. Yaklasik 3 4 saattir suruyor. Bitmek uzere, hissediyorum.

Hamilelik durumu olabilir mi?

Kistim, pkom vs yok. Adetlerim de cok duzenlidir.

Doktora gitsem gebelik olsa da cikmaz zaten, adetimin geçmesini bekleyeyim desem ohooo.

Sizce napmaliyim?
Canim her türlü kanama icin dr gidilmeli musait oldugunda git canim bir uzmana görün derim ne olur ne olmaz .cok gecmis olsun.

Hapi almaya baslayip yarim bıraktığın icin kanaman oluyo gebelikle alakasi yok ama yine de doktora gorunebilirsin gebelik icn diil fakat hapla ic birak biraz hormonlarınla oynamissin en azindan bunu gorusebilirsin

Back