• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora gitmeli miyim

fatmanurkoca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
5
2
1
24
ARKADAŞLAR MERHBA
BEN 11 aylık evliyim hiç korunmuyorum adetim düzensiz oluyor her ay test yapıyorum ama negatif çıkıyor eşimin yaşı da geldi bende 20 yaşındayım artık istiyoruz fakat doğal yollarla ilk günden beri olmuyor hastaneye hangi bölüme gitmeliyim ve doktara ne diyeceğim kısaca bilgş verir misiniz ?
çekiniyorum çünkü bikaç kes başka problem için doktara gittim yaşımdan dolayı erken ne acele etmeyeyin dediler yani anlayın işte
çekiniyorum yaşımdan dolayı biraz ama ne yapmalıyım hanımlar yardımcı olur musunuz

yaşın genç, evliliğini de bilemem.. ama umarim mutlusundur. Kimseye de karışmak düşmez insanların hayatlarını bilmeden yorum yapmak çok yersiz burada.Belli ki insanlar caresiz ve buraya yaziyorlar son umut.
Ben de oyleyim . insanları üzmeye gerek yok psikolojilerini bilemezsiniz. Eger anne olmaya hazır hissediyorsan doktora görün utanacak bir sey yok. Kimseyi de dinleme ama önce sağlığın icin gitmelisin. Fikrimi soracak olursan birazcık erken sadece.

Evli barklı kadnsın.. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin ne zamar istersen o zaman anne olmayı seçersin. Senin için şuan doğru zamansa konu kapanmıştır. Kimseden çekinmene gerek yok.. 17 yaşında değilsin. Reşit ve evli bir kadnsn bu şekilde bak bence.. Ve jinekoloğa gideceksin çocuk ibtediğini denediğinisi ama olmadığını söyleyeceksin.. eşinde gitsin baktırsın..

Yaşın daha çok küçük biraz bekle derim.. Evliliğinizin tadını çıkarın, birbirinizi tanıyın
evet 👍 bi taraftan da böyle düşünüyorum ama eşim çok istiyor olmasını çocuk evi neşelendirir ba daha çok bağlar bizi birbirirmize erkenden olsun gençken büyür düşünceler böyle kaynana kayınbaba çok baskı var tabi herkes çok istiyor

yaşın genç, evliliğini de bilemem.. ama umarim mutlusundur. Kimseye de karışmak düşmez insanların hayatlarını bilmeden yorum yapmak çok yersiz burada.Belli ki insanlar caresiz ve buraya yaziyorlar son umut.
Ben de oyleyim . insanları üzmeye gerek yok psikolojilerini bilemezsiniz. Eger anne olmaya hazır hissediyorsan doktora görün utanacak bir sey yok. Kimseyi de dinleme ama önce sağlığın icin gitmelisin. Fikrimi soracak olursan birazcık erken sadece.
çok teşekkür ederim

ARKADAŞLAR MERHBA
BEN 11 aylık evliyim hiç korunmuyorum adetim düzensiz oluyor her ay test yapıyorum ama negatif çıkıyor eşimin yaşı da geldi bende 20 yaşındayım artık istiyoruz fakat doğal yollarla ilk günden beri olmuyor hastaneye hangi bölüme gitmeliyim ve doktara ne diyeceğim kısaca bilgş verir misiniz ?
çekiniyorum çünkü bikaç kes başka problem için doktara gittim yaşımdan dolayı erken ne acele etmeyeyin dediler yani anlayın işte
çekiniyorum yaşımdan dolayı biraz ama ne yapmalıyım hanımlar yardımcı olur musunuz
İnfertilite bölümüne gitmeni tavsiye ederim. Sonuclariniz normalse doktor ikinci yıla kadar bekletir.12 ay çocuk olmazsa zaten gidilmesi gerekir.Hormon tahlilleri esindende sperm testi isterler. Tedbirli olmakta fayda var. Yaşın genç olmasının çok bı önemi yok. Genç yasa rağmen bir çok sıkıntı olabilir yada olmayabilir

evet 👍 bi taraftan da böyle düşünüyorum ama eşim çok istiyor olmasını çocuk evi neşelendirir ba daha çok bağlar bizi birbirirmize erkenden olsun gençken büyür düşünceler böyle kaynana kayınbaba çok baskı var tabi herkes çok istiyor
Anladım canım büyükler hemen sorgular zaten.. Hayırlısı olsun inşAllah doğru zaman olduğunu düşünüyorsan bi jinekoloğa gitmende fayda var

İnsanların baskılarıyla olacak iş değil yalnz annelik.. Eğer bu yüzden istiyorsan yapma..

Back