- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aloa veralı ürünler satılıyor bi tane başı çeken marka var isim verebiliyo muyum bilmiyorum ama yanık izlerine ameliyat izlerine bile iyi geliyor istersen bir dene. Olmazsa doktorun yolunu tut. Annemin ameliyat izlerine çok iyi gelmişti nerdeyse gözükmüyor izleri. Yanık tedavisindede çok faydasını gördüm her derde devaEki Görüntüle 2170687 Selam Kizlar,
umarim iyisinizdir...
ben 5 hafta önce omuzumda sivilce patlattim. hala acisi gecmedi, ve izi baya büyüdü...
zamanla gecer mi? birsey sürsem ise yarar mi???
Saglicakla kalin
eczaneye gitsen iyi olur, antibiyotikli bi krem verir sanırım
Aloa veralı ürünler satılıyor bi tane başı çeken marka var isim verebiliyo muyum bilmiyorum ama yanık izlerine ameliyat izlerine bile iyi geliyor istersen bir dene. Olmazsa doktorun yolunu tut. Annemin ameliyat izlerine çok iyi gelmişti nerdeyse gözükmüyor izleri. Yanık tedavisindede çok faydasını gördüm her derde deva
Doktara gidin. Sivilce sandiginiz sey sivilce olsaydi simdiye kadar gecerdi. Demekki baska birseymis. Hem orasi cok da sivilce cikmaya uygun bir yer degil.[/QUOTE
deme benimde aklima geldi ama hormon bozuklugu var bende oramdanda cikiyor arada sirada
Yaralariniz hep boyle gec mi iyilesir. Burdan tani konulmaz ama keloide de benziyor. Bir doku rahatsizligi...
Siz mutlaka gorunun. Bu vakte kadar gecmeliydi.