- 25 Ocak 2009
- 2.614
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm gebeler folik asit kullanmalı gebelikte..Folik asitin bebeğe ve anneye çok yararı var..illa kan sayımı düşük diye verilmez lütfen yalnış yönlendirmeyelim gebeleri..folik asit annede ve bebekte oluşacak anemi riski ve bebekte oluşabilecek bir çok rahatsızlığı önlemektedir..omurgasından tutun bebeğin beynine kadar oluşabilecek anormallikleri engellemekte..Folik asiti gebe kalmayı istediğinizde kullanmaya başlayın ve tüm gebelik boyunca lütfen kullanın..Ayrıca sanırım 4. aydan sonra demir ilacını da lütfen kullanın bunlar çok önemli..Bu arada doktorunuzu lütfen araştırarak iyi seçin bazı doktorum diye geçinenler işi ticarete dökmüş durumda bu durumdan dolayı işin mali kısmını düşünerek hastayı yalnış yönlendirip yok down sendromu riskin var, yok amnıyo sıvınızın alınması gerek, yok bebeğiniz ters duruyor, boynunda kordon var diyerek hem maddi hem manevi sıkıntılara yol açıyorlar amaçları ceplerine fazla para girsin..çünkü her doktorun anlaşmalı labratuarı var sizi gönderiyor oradan komisyon alıyor..Böyle durumlarla kendi doktorunuzla bile karşılaşınca lütfen paniğe kapılmadan başka doktorlara da mutlaka görünün..işin doğrusunu anlayın..Ona göre hareket edin..Lütfen folik asit çok önemli, kullanmayıp yediklerimden alırım demeyin içindeki vitaminlerin hepsini yediğiniz gıdalardan alamazsınız..
eskıler her cocuk bir diş götürür demişte ben daha dişi düşmüş kadın görmedım eskılerden bizim orda en azından ..diş çürüklerının sebebı farklı diş doktoru dedı bana dediki bebek sen dekı tumdileri alsa bir parmagı oluşmaz dedı .onlar dişine bakmıyor sucuda bebege atıyorlr o laf yalan dedı:)prof bunu dıyen ayrıca
eskıler her cocuk bir diş götürür demişte ben daha dişi düşmüş kadın görmedım eskılerden bizim orda en azından ..diş çürüklerının sebebı farklı diş doktoru dedı bana dediki bebek sen dekı tumdileri alsa bir parmagı oluşmaz dedı .onlar dişine bakmıyor sucuda bebege atıyorlr o laf yalan dedı:)prof bunu dıyen ayrıca