Ben güler yüz göstermesi zor demedim ki, "bu benim alanım değil burada tahlil yaptırmayın desin" dediğiniz icin, onu demeleri zor dedim. Verdiğiniz örnekle iliskilendiremedim cevabimi.Biz de Türkiye’de yaşıyoruz, bir fikrimiz var elbet. Almancacı her sene 76 top yazılı teslim ediyor ,her topta 34 kağıt var. Ama kimseyi azarlamıyor. Herkesin iş yükü var
evet kendisi her üyeye aynı mesafe de ve adaletlidir.bu arada mine değil mune dir adı sayın yeni üyeŞikayet edin eminim mine adaletli biridir sizin her şikayetiniz değerlendirilecektir bende edeyim
Yo acil bir durum degil di ama benim bir hafta bekleyecek te zamanım yok tu. Ama ilac kullanıyordum bu ilacın da hamilelikte fetüse zarar vereceğini bildiğim için hamilelik testi yaptırdım. Nitekim de iyiki yaptırmışım zira gerçekten hamileydim. Ayrıca ben hiç bir hastanın hakkını yemedim sonuçta acillik durumuna göre değerlendirme yapılıyor ve ona göre hasta alınıyor.Bu da hatalı bir yaklaşım
Yakın zamanda bir arkadaşımın boğaz ağrısı vardı gitmedi dr ye bu sefer yutkunamama durumuna geldi
E ben gece acile gideyim yok ya e bekletmeseydin arkadaşım
Bu acil mi bence değil bir gün daha yutkanamayabilir zaten her türlü polikinliğe gidecek
Bunu sadece örnej vermek istediğim için örnek verdim sizle alakası yok yani
Bir şeylerin yapılması doğru olduğunu göstermiyor bence
Hastanede kat görevliside sağlık personeli, yoğun bakım hemşirede sağlık personeli. Herkes göreviAma genel olarak sağlık personeli degil mi? Sizi rahatsız eden nokta hangisi?
Allah’ın dağında görev yapıyorum ve bulunduğum ilçede kadın doğum uzmanı yok kendi doktorum acile git hemen baktır dedi. Bilmeden suçlamasak??
Buna göre jasta alınsa bile bence aşırı yanlış sizin durumunuz hakkında bir şey yazmadım ayrıcaYo acil bir durum degil di ama benim bir hafta bekleyecek te zamanım yok tu. Ama ilac kullanıyordum bu ilacın da hamilelikte fetüse zarar vereceğini bildiğim için hamilelik testi yaptırdım. Nitekim de iyiki yaptırmışım zira gerçekten hamileydim. Ayrıca ben hiç bir hastanın hakkını yemedim sonuçta acillik durumuna göre değerlendirme yapılıyor ve ona göre hasta alınıyor.
Yoo gayet tanıştığım doktor bana sağlık görevlisiyim demişti. Tabi bu dediğim yurtdışında gerçi pek bir farkı da yok benceHastanede kat görevliside sağlık personeli, yoğun bakım hemşirede sağlık personeli. Herkes görevi
neyse onu kullanmalı bence. Dr lar sağlıkçıyım zaten demez.
Avukatlar adliyeceğim yada öğretmenler milli eğitimciyim diyormu mesela.
isveçte sin sen kendine gel kanki.Yoo gayet tanıştığım doktor bana sağlık görevlisiyim demişti. Tabi bu dediğim yurtdışında gerçi pek bir farkı da yok bence
Pardon yanlış anladım yazdıklarınızıBuna göre jasta alınsa bile bence aşırı yanlış sizin durumunuz hakkında bir şey yazmadım ayrıca
Sadece doktorun öyle yapması da doğru değil siz ilaç kullanıyormuşsunuz hadi
Ve uazdığımın sizinle bir alakası olmadığınu yazmıştım
dokto neden kibarca desin ki neler görüyor onlar sizde bu kadar hassas olmayın her ihtiaml varBir de dağın başında görev yapıyorum acili gebelik testi için meşgul etme diyenlere söyleyeyim; burada kadın dığum doktoru yok! Ve kendi doktorum acile git değerine bak hemen dedi. Bilmeden etmeden yazın siz.. eleştirin bacım. Kusun kininizi günlük dalga geçme limitinizi üstümde tamamlayın. Allah kalbinize bir gram iyilik versin ya. Ne kabasınız!!
Ekleme1:
İnsanlar sizden yardım istediğinde anlamaya çalışmayıp dalga geçen zeki tayfa; umarım aynı durumu yaşarsınız. Elinizde klavye içinizdeki çirkinliği nereye saçsam diye bir o konu bir konuya giriyorsunuz. Hep aynı kişiler aynı üslup kendinizi ne sanıyorsunuz?? .
Ekleme2: iyi niyetle beni anlayan arkadaşlarım allah razı olsun.
Ekleme3: kimseye doktoru eleştirin demedim? Benim durumumu yaşayan sonradan sağlıklı gebeliği olan oldu mu diye sordum. Asıl sorum buydu ama konum taşınmasın diye başlığı böyle atmak durumunda kaldım.
Ekleme4: benim de doktor arkadaşlarım var hiç birinin hastasına Gıcık bir bakışla “heveslenme” diye bir kelime kullandığını sanmıyorum. Ve mesleği beni enterese etmiyor. İnsan ilişkileri ve sosyal beceriler herkeste olmalı. Öğretmen doktor polis farketmez. Neyse sizde olmadığı için anlayamazsınız. Boşverin.
Arkadaşlar merhaba birine anlatmazsam içim rahat etmeyecek ağlayıp duruyorum salak gibi dudağımda uçuk bile çıktıhemen konuya gireyim; ben 5 günlük gecikme sonucu dün evde test yaptım pozitifi gördüm, akşama doğru kan vermek için hastaneye gittim. Neyse sonuçlar çıktı değerim 31,5 muş. Biz eşimle bir heyecanlandık neye uğradığımızı şaşırdık, ilk deneyimimiz bu sonra acildeki doktor beni yanına çağırdı. Çok heveslenme dedi pat diye değerin çok düşük kimyasal ya da dış gebelik olabilir dedi. Ben öylece kaldım. İnsan önce bir yumuşatarak hani hayırlı olsun ama istersen değerlerini takip ettir her türlü ihtimal var falan der. Yüzüme karşı öyle deyince eşim de ben de bir tuhaf olduk. Sonra araştırdım evet söylediği ihtimaller var ama insan da öyle birden söylemez ki ya.. bu konu çok hassas bir konu yaşayanlar bilir. Bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru yok, bir hafta sonraya randevu alabildim ancak şehir merkezinden zaten çok yeni olduğu için muhtemelen sonra gel diyecek. Ay sinirlerim çok bozuk sizin başınıza böyle birşey geldi mi acaba? Böyle düşük bir değerle sağlıklı ilerleyen oldu mu?
Çok sağol arkadaşım. Beni sen anladın. Derdim doktor değil, dış gebelik riski.. korkuyorum yani. Anlamıyorlar. Konuşsunlar boşver.Burda sürekli her konuyu lincleyen bir tayfa var kk da en çok beğenmedin e basma kim deseler top10da vander cey cey ve ismini yazamadım linç grubu var top10u zorlarlar sırf size üzülmeyin dedm diye benide lincliyorlar neyse inşallah sağlıcakla kucağınıza alirsiniz
Burda dr. sa dr um der, avukatsa avukatım der. Sağlık personeliyimi burda nasıl derler onu düşündüm, hiç duymadım.Yoo gayet tanıştığım doktor bana sağlık görevlisiyim demişti. Tabi bu dediğim yurtdışında gerçi pek bir farkı da yok bence
konu dışı ama prolaktin bende de yüksek çıkmıştı 53 tü adet oluyodum pek ilgikenmediler benle pandemi girdi araya gidemedim bu çocuk olma ihtimalini etkiler mi acabaÇok hak veriyorum size, ben de kaknem suratlı nemrut doktorları anlayamıyorum bir türlü. Hayır yani insanlara hayırlı olsun deyip güler yüzle şey edemeyecekseniz olmayın yani doktor değil mi ama? Tıb hipokrates andında bile geçiyor bu "Hastalara güler yüzlü olup sevinçli haberler vereceksiniz, yumuşatmadan söylerseniz Allah çarpsın sizi" diye yemin ettiriyorlar. Ben de geçtiğimiz günlerde doktora gittim, adetten kesildim durduk yere. Olamıyorum dört aydır adet.
Dedim ki doktora nedendir acaba, hormon testimi şey yaptılar gelmiş kuru kuru diyor ki "Prolaktin hormonunuz yüksek çıkmış, kullandığınız bir ilaç var mı, yan etkisi olabilir". Ya bu ne dümdüz bir sorudur, açıklamadır. Bekledim ki konfeti patlatacak ama nerede?! Sonuçta gelmişim odana kadar, orada ben varım benle konuşuyorsun, sen orada doktor olmuş günde 43987 hastanın her biriyle ilgilenmekten baygınlık geçirecek hale gelmişsin filan bana ne yani. Değil mi ama?
üye ironi yapmış .kendisi doktor da değil.siz doktorunuza sorun en sağlıklı cevabı ondan alınkonu dışı ama prolaktin bende de yüksek çıkmıştı 53 tü adet oluyodum pek ilgikenmediler benle pandemi girdi araya gidemedim bu çocuk olma ihtimalini etkiler mi acaba
Doktor heryerde doktor kanki ayrıca insanlar diplomalarına ve mesleklerine göre sınıflandırılıyor buda çok cirkin bence. Örnegin bizim kahve aralarımızda doktoru da hemşiresi de hasta bakıcısı aynı yerde oturup kahve içer ve sohbet eder. Ama burdan anladığım şey şu hasa sen kim oluyorsun da doktora sağlıkçı diyorsun . Sonuçta sağlık sektöründe çalışan herkes sağlıkçı bize göreisveçte sin sen kendine gel kanki.
yok anladım ama benzer şeyleri yaşamış diye sormak istedim benüye ironi yapmış .kendisi doktor da değil.siz doktorunuza sorun en sağlıklı cevabı ondan alın
Napacakti , elinizi tutup bak üzülme deyip , yarım saat sizin yaninizda mi oturacakti. Açıkça olasılığı söymemiş. O yoğunlukta , o karmaşa da gene iyi yakıt ayırmış söylemiş size olasılığı . Daha bişey belli değil , uzmana gidin deyip gönderse , kadın doğum uzmanına gitmeseniz acildeki doktor değer düşük demedi mi diye sorardı . Önemli olan size gerekli ve pek acil !! Durumunuzla ilgili bilgilendirmesi. Yurtdışında bu şekilde acile gidemez ve doktorla konusamazdiniz bile. Millet ölüyorum diye acile gidiyor. Sabahı bekleseydiniz.Bir de dağın başında görev yapıyorum acili gebelik testi için meşgul etme diyenlere söyleyeyim; burada kadın dığum doktoru yok! Ve kendi doktorum acile git değerine bak hemen dedi. Bilmeden etmeden yazın siz.. eleştirin bacım. Kusun kininizi günlük dalga geçme limitinizi üstümde tamamlayın. Allah kalbinize bir gram iyilik versin ya. Ne kabasınız!!
Ekleme1:
İnsanlar sizden yardım istediğinde anlamaya çalışmayıp dalga geçen zeki tayfa; umarım aynı durumu yaşarsınız. Elinizde klavye içinizdeki çirkinliği nereye saçsam diye bir o konu bir konuya giriyorsunuz. Hep aynı kişiler aynı üslup kendinizi ne sanıyorsunuz?? .
Ekleme2: iyi niyetle beni anlayan arkadaşlarım allah razı olsun.
Ekleme3: kimseye doktoru eleştirin demedim? Benim durumumu yaşayan sonradan sağlıklı gebeliği olan oldu mu diye sordum. Asıl sorum buydu ama konum taşınmasın diye başlığı böyle atmak durumunda kaldım.
Ekleme4: benim de doktor arkadaşlarım var hiç birinin hastasına Gıcık bir bakışla “heveslenme” diye bir kelime kullandığını sanmıyorum. Ve mesleği beni enterese etmiyor. İnsan ilişkileri ve sosyal beceriler herkeste olmalı. Öğretmen doktor polis farketmez. Neyse sizde olmadığı için anlayamazsınız. Boşverin.
Arkadaşlar merhaba birine anlatmazsam içim rahat etmeyecek ağlayıp duruyorum salak gibi dudağımda uçuk bile çıktıhemen konuya gireyim; ben 5 günlük gecikme sonucu dün evde test yaptım pozitifi gördüm, akşama doğru kan vermek için hastaneye gittim. Neyse sonuçlar çıktı değerim 31,5 muş. Biz eşimle bir heyecanlandık neye uğradığımızı şaşırdık, ilk deneyimimiz bu sonra acildeki doktor beni yanına çağırdı. Çok heveslenme dedi pat diye değerin çok düşük kimyasal ya da dış gebelik olabilir dedi. Ben öylece kaldım. İnsan önce bir yumuşatarak hani hayırlı olsun ama istersen değerlerini takip ettir her türlü ihtimal var falan der. Yüzüme karşı öyle deyince eşim de ben de bir tuhaf olduk. Sonra araştırdım evet söylediği ihtimaller var ama insan da öyle birden söylemez ki ya.. bu konu çok hassas bir konu yaşayanlar bilir. Bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru yok, bir hafta sonraya randevu alabildim ancak şehir merkezinden zaten çok yeni olduğu için muhtemelen sonra gel diyecek. Ay sinirlerim çok bozuk sizin başınıza böyle birşey geldi mi acaba? Böyle düşük bir değerle sağlıklı ilerleyen oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?