Abowww çok kaba bir kelime bu bencehasta ex oldu deyip geçiyorlar rahmetli oldu diyor muydu baban?
Aile Hekimi diye bir birim de var. Sirf boyle bir hizmet var diye agridan kivranan insanlari bekletmek mantiksiz.Beta HCG acilde bakılan bir değer bu hizmeti var mı var acile gidilir elbet zaten muayene olmuyor kan verip gonderiliyor
Sağlık çalışanı olduğunuza inanmıyorum. Dip no gösterinBeta HCG acilde bakılan bir değer bu hizmeti var mı var acile gidilir elbet zaten muayene olmuyor kan verip gonderiliyor
Ben şahsen çok taktir ettim
Hem sizi hem konusahibini
Muhatap olmak zorunda kaldınız hekimleride kınıyorumm çok feci bir şekilde.
Okumuşlar ama önemli olan insan olmaktı işte o kısmı kaçırmışlar
'sağlıkçı' iseniz bilirsiniz ki o değerin acilde olmasının nedeni dusuk vs durumlarda bakılması için, gebe miyim diye öğrenmek için değil. Bu kan için dr ,sekreter, hemsire, laborant kac kisi meşgul ediliyor ( tek kişi de degil bir suru kisi bu tip acil olmayan durumlar için basvuru yapıyor) gerçek acil hastalara sira gelmesi engellenmiş oluyor sağlıkçı olarak iyi bilirsinizBeta HCG acilde bakılan bir değer bu hizmeti var mı var acile gidilir elbet zaten muayene olmuyor kan verip gonderiliyor
Aile hekiminde sonuclar birgün sonra çıkıyor arkadaş erken almak isteyebilor sonucu buda en tabi hakkiAile Hekimi diye bir birim de var. Sirf boyle bir hizmet var diye agridan kivranan insanlari bekletmek mantiksiz.
Bir sonraki sabahi pek tabi bekleyebilir. Ustelik kan tahlil sonucunda gebeyse hayirli olsun da deniyor.
* Bazen tedavi sonucu erkenden ilac/igne baslamasi gerekenler elbette mustesna.
O nereden çıktı?Beta HCG acilde bakılan bir değer bu hizmeti var mı var acile gidilir elbet zaten muayene olmuyor kan verip gonderiliyor
İster inanın ister inanmayın ömrümü sağlığın birçok bölümunde harcamış uzman bir hemşireyim saglikta iki kere iki dört etmez hiçbir zaman ben hastalarına ağlayıp mutluluklariyla sevinebilirm çok şükür. Arkadaşta üzülmüş hepiniz linclediniz bazılarınız dalga geçtinizSağlık çalışanı olduğunuza inanmıyorum. Dip no gösterin
Bu bir hak değil çünkü acilin yeri acil kişilerin yeridirAile hekiminde sonuclar birgün sonra çıkıyor arkadaş erken almak isteyebilor sonucu buda en tabi hakki
Ozmn beta HCG acilde bakilmasn arkadasmO nereden çıktı?
Kadınsa gelen hasta ve bir durumu varsa tabiki bakılır
Bakılması da normaldir ama acil gelen hasta bu bakın
Yav ben sabahı bekleyemedim e acil diye bir yer var hemen işim halledilir randevuyla ay kim uğraşıcak çok da merak ettik
Ha bu durum acilden ziyade kişinin kendi acilidir
Siz de gidin omuzunuzda teselli edin. Doktorların işine karışmazsanız daha iyi olur benceİster inanın ister inanmayın ömrümü sağlığın birçok bölümunde harcamış uzman bir hemşireyim saglikta iki kere iki dört etmez hiçbir zaman ben hastalarına ağlayıp mutluluklariyla sevinebilirm çok şükür. Arkadaşta üzülmüş hepiniz linclediniz bazılarınız dalga geçtiniz
acil olmayan durum için acil durumu olan hastaların hakkına girmek mi hak? 'sağlıkçı' olarak bunu mu savunuyorsunuz?Aile hekiminde sonuclar birgün sonra çıkıyor arkadaş erken almak isteyebilor sonucu buda en tabi hakki
Aile hekiminde sonuclar birgün sonra çıkıyor arkadaş erken almak isteyebilor sonucu buda en tabi hakki
Uzman hemşire hanım hastanın saatlik vital takibinde de aynı şeyi söyleseniz keşke. Oflayıp puflamayı biliyorsunuz. Hastaya iki üç serum taktirinca hemen iğne yapalım doktor hanım demeseniz inanicazİster inanın ister inanmayın ömrümü sağlığın birçok bölümunde harcamış uzman bir hemşireyim saglikta iki kere iki dört etmez hiçbir zaman ben hastalarına ağlayıp mutluluklariyla sevinebilirm çok şükür. Arkadaşta üzülmüş hepiniz linclediniz bazılarınız dalga geçtiniz
Biz sağlıkçılar da yeri geliyor beta HCG baktiriyoruz acilde bu değer bakilmak için varsa herkes baktirabilir'sağlıkçı' iseniz bilirsiniz ki o değerin acilde olmasının nedeni dusuk vs durumlarda bakılması için, gebe miyim diye öğrenmek için değil. Bu kan için dr ,sekreter, hemsire, laborant kac kisi meşgul ediliyor ( tek kişi de degil bir suru kisi bu tip acil olmayan durumlar için basvuru yapıyor) gerçek acil hastalara sira gelmesi engellenmiş oluyor sağlıkçı olarak iyi bilirsiniz
Siz dalga geçecek yer arıyorsunuz iyi günler dilerimUzman hemşire hanım hastanın saatlik vital takibinde de aynı şeyi söyleseniz keşke. Oflayıp puflamayı biliyorsunuz. Hastaya iki üç serum taktirinca hemen iğne yapalım doktor hanım demeseniz inanicaz
Bu konuda takdir ettim aynen bakılmasın mesela dış gebelik fark edilmesin anne ölsün meselaOzmn beta HCG acilde bakilmasn arkadasm
Siz niye karışıyorsnz burda kime yorum yapacağımaSiz de gidin omuzunuzda teselli edin. Doktorların işine karışmazsanız daha iyi olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?