Doktor veya saglikci arkadaslar lütfen bakin!

Doktor olarak yaziyorum, tumor degil bu, hastanjn yasi kac bilmiyorum ama yaslilarda daha sik gorulen bir durum, hangi sikayetle gitmis doktora?
Beyinin bi kisminda kronik oksijensizlenmeye bagli doku kaybi var, hic semptoma neden olmayabilir ya da bolgesine gore olabilir de
En onemlisi sikayeti ne? Yas kac? Sigara kullaniyor mu? Baska kalp damar hastaligi var mi?

Son kismi simdi okudum sikayetleri yaziyormus, bu sikayetler bu duruma bagli olabildigi gibi baska nedenlerde eslik ediyor olabilir, tam metabolik ve vitamin panel bakilmasi gerek, hepsi normal oldugu halde bu sikayetler varsa bu duruma bagli diyebiliriz.
Sigara iciyorsa birakmali, diyabeti ve hypertansiyonu varsa siki seker ve tansiyon kontrolu, kolesterol yuksekligi varsa kolesterol kontrolu sart, kilosu normal ustundeyse kilo kaybi ve egzersiz mutlaka olmali
Cok gecmis olsun

Tesekkur ediyorum onceden yogun sekilde sigara kullaniyordu birakti.
Kilosunda sorun yok ama gordugum kadariyla yeme icme konusunda pek kisitlamiyor kendini.
Tansiyon problemi var.Ve daha detayli tetkikler yapilacak.Umarim korktugumuz gibi olmaz.
Degerli yorumunuz icin tesekkur ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…