bilgili arkadaslar lütfen yardimci olun

esmersheqer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
6
0
1
31
Merhaba arkadaslar bi sorum olcak 30+4 günlük hamileyim dün akşam hic basima gelmeyen bisey oldu wc ye gittigimde boyle jole kivaminda akici bi sekilde akinti desem degil bisey geldi nisan olabilecegini dusunerek acile gittim giderkende peceteyle birlikte o seyide yanimda goturdum doktora tarif ettim nisan dedigimiz sey kanli olur dedi seninkisi kesinliklikle nisan degil dedi gostermek istedim fakat kestirip atti bu gelen seyin nisan olma ihtimali var midir bi onceki dogumum erken oldu sezeryanla onceki gebeligimde hic boyle seyler yasamadigim icin tecrubesizim lutfen bilgilerinizi benimle paylasir misiniz birde ara ara adet sancisi gibi hafif kramplarim var

Merhaba arkadaslar bi sorum olcak 30+4 günlük hamileyim dün akşam hic basima gelmeyen bisey oldu wc ye gittigimde boyle jole kivaminda akici bi sekilde akinti desem degil bisey geldi nisan olabilecegini dusunerek acile gittim giderkende peceteyle birlikte o seyide yanimda goturdum doktora tarif ettim nisan dedigimiz sey kanli olur dedi seninkisi kesinliklikle nisan degil dedi gostermek istedim fakat kestirip atti bu gelen seyin nisan olma ihtimali var midir bi onceki dogumum erken oldu sezeryanla onceki gebeligimde hic boyle seyler yasamadigim icin tecrubesizim lutfen bilgilerinizi benimle paylasir misiniz birde ara ara adet sancisi gibi hafif kramplarim var
Nişan olabilir kramplara dikkat et geçmezse acile git ama yumurtlama akıntısı gibi ise ara sıra bende de oluyor o son zamanlarda eşinle ilişki yaşadın mı o da etkiliyor ne zaman bizim ilişkimiz olsa bu akıntı ile karşılaştım ben gebelik ilerleyince olmaya başladı ilk zamanlar yoktu 6 aydan sonra oldu hala da ara ara olur

Tesekkur ederim cevap icin,evet iloski olmustu fakat ilk defa boyle bisey basima geldi tedirginim dogrusu dedigim gibi ara ara kramplar devam ediyo kalcamda falan batmalar oluyo krampla birlikte bakalim ama cok erken

Benim de bu haftalarda ve daha erken haftalarda olmuştu. İlişkiyle alâkalı olan bi akıntıydı o, sonraki gün oluyodu çünkü. Büyük ihtimalle sizin de öyledir kramplar da normal yalancı sancıdır ama dinlenince geçmeyen ve giderek artan sancılar olursa acile gidin

Back
X