Doktor ve dogum ucretleri

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
Hamile arkadaslardan hastane disinda muaynehaneye gidenler, ne kadar ucret veriyorsunuz? Ve ozel hastanede ssk ile anlasmasi olup hangi doguma ne kadar odediniz?

Canim ben ssk ile 50 tl muayene ücreti odedim ayda 1 sonra giderek siklesti tabi dogumada sezaryen oldum 1000 tl odedik erdem hastanesi fena degildi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben ssk ile 50 tl muayene ücreti odedim ayda 1 sonra giderek siklesti tabi dogumada sezaryen oldum 1000 tl odedik erdem hastanesi fena degildi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim cevap icin

Hamile arkadaslardan hastane disinda muaynehaneye gidenler, ne kadar ucret veriyorsunuz? Ve ozel hastanede ssk ile anlasmasi olup hangi doguma ne kadar odediniz?

Canim cakmak erdem hastanesi sevil ates ve yasemin cakar kement cok iyi doktorlar. Sgk ile anlasmadi var muayene ucreti 50 lira normal dogum yanlis hatirlamiyorsam 600 sezaryan 1200 1300 civari

Canim cakmak erdem hastanesi sevil ates ve yasemin cakar kement cok iyi doktorlar. Sgk ile anlasmadi var muayene ucreti 50 lira normal dogum yanlis hatirlamiyorsam 600 sezaryan 1200 1300 civari

Ya acikcasi benim gittim bir dr var fakat kv muayene ucreti cok vs dedi. Ozel muayenehanesi var dr.umun 100 TL ucreti fakat 45dkdan once bitirmiyor. Onun icin genel bi bilgi almak istedim. Hastanede baska bi dr.la basladim ancak ne kilo ne tansiyon ne bisey bakmiyordu bile. 25 TL odeniyordu ama hic memnun degildim dr.dan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…