Doktor var mı?

RagnarLodbrok

Ölürken gülüyorum
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
3.666
5.470
158
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hakkımda ufak bilgi vereyim 5 ay önce doğum sonrası beynime pıhtı attı ve bu yüzden günde 2 adet kan sulandırıcı iğne vuruyorum kendime. Dün sert biçimde ve hızlıca kafamı dolabın rafına vurdum. Vurduktan sonra da yere totomun üstüne düştüm. Normalde ağlar geçerdim böyle durumda ama kan sulandırıcı iğne vurduğum için 2 saat sonra soluğu acil serviste aldım. Hemen tomografi çekildi. Tomografi sonucum temiz çıktı. Doktor tomografi temiz çıksa da böyle durumlarda geç belirti verebilir dedi ve elime beyin travması sonrası dikkat etmem gerekenler hakkında bi kağıt verdi. Kağıtta 24 saat dikkat etmem gerektiği yazıyor. 24 saat geçti çok şükür. Fakat bi yerde(internette) 3 ay boyunca risk altında olacağımı hafif baş vurmalarında bile beyin kanaması riski oldugu falan yazıyor. Obsesif bir insanım korkuyorum. Nörologumla randevum 20 gün sonra. Zırt pırt da arayamam yanına gidemem. Gerçekten 3 ay risk altında olma gibi bi olay söz konusu mu? Bilen arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.

Dipnot1: Beyin damarlarım açıldı önlem amaçlı iğne vuruluyorum. 20 gün sonra mr çekileceğim ve bu mr’a göre tedavi ya sonlanacak ya devam edecek.

Dipnot2: Çarpma sonrası kafamda sadece kızarıklık oldu.

Geçmiş olsun canım, internet genelde felaket tellalı bilen bilmeyen yazıyor, Dr ne derse doğru odur.stres yapma. İnşallah bilgisi olan biri çıkar da daha da ferahlasin.

Dr. Değilim önce belirteyim. 3 ay sonrasında bile olabilir diye okumuştum ama bunu düşünüp hayatı kendinize zehir etmeyin.
Dr. U Zırt pırt arayamam demişsiniz, bu farklı bir durum, arayıp sorun içiniz rahat etsin.

Vurdugun ignenin yarilanma omru 6 saattir kafani carptin diye kanama yapacak kadar etkili degil insanlar coumadin kullaniyir aspirin kullaniyor acil durumda ameliyya bile oluyor. Travmadan sonra 1 ay bile kanam gecirebilirsin bu herkes icin gecerli tomo dabirsey cikmadiysa sanmam birsey olmaz. Benim oglum kafasini kapiya vurdu kafasinda bir yumurta kadar sislik olustu borsey cikmadi hem zaten yakin zamanda mr iniz varmis gonlunuzu ferah tutun. Benim anneme de pihti atti bozde uzun sure o igneden kullandik simdi iki tane hap kullaniuoruz. Gecmis olsun rabbim sifani versin

İğneyi vurduktan 1 saat sonra çarptım maalesef. Geçmiş olsun. Sag olun. Amin hepimize.

Doktoruma mail attım. Hemen cevapladı sağ olsun. Sıkıntı yokmuş rahat olmalıymışım. Allah razı olsun ondan ve sizlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…