- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
- Konu Sahibi RagnarLodbrok
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hakkımda ufak bilgi vereyim 5 ay önce doğum sonrası beynime pıhtı attı ve bu yüzden günde 2 adet kan sulandırıcı iğne vuruyorum kendime. Dün sert biçimde ve hızlıca kafamı dolabın rafına vurdum. Vurduktan sonra da yere totomun üstüne düştüm. Normalde ağlar geçerdim böyle durumda ama kan sulandırıcı iğne vurduğum için 2 saat sonra soluğu acil serviste aldım. Hemen tomografi çekildi. Tomografi sonucum temiz çıktı. Doktor tomografi temiz çıksa da böyle durumlarda geç belirti verebilir dedi ve elime beyin travması sonrası dikkat etmem gerekenler hakkında bi kağıt verdi. Kağıtta 24 saat dikkat etmem gerektiği yazıyor. 24 saat geçti çok şükür. Fakat bi yerde(internette) 3 ay boyunca risk altında olacağımı hafif baş vurmalarında bile beyin kanaması riski oldugu falan yazıyor. Obsesif bir insanım korkuyorum. Nörologumla randevum 20 gün sonra. Zırt pırt da arayamam yanına gidemem. Gerçekten 3 ay risk altında olma gibi bi olay söz konusu mu? Bilen arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.
Dipnot1: Beyin damarlarım açıldı önlem amaçlı iğne vuruluyorum. 20 gün sonra mr çekileceğim ve bu mr’a göre tedavi ya sonlanacak ya devam edecek.
Dipnot2: Çarpma sonrası kafamda sadece kızarıklık oldu.
Dipnot1: Beyin damarlarım açıldı önlem amaçlı iğne vuruluyorum. 20 gün sonra mr çekileceğim ve bu mr’a göre tedavi ya sonlanacak ya devam edecek.
Dipnot2: Çarpma sonrası kafamda sadece kızarıklık oldu.