doktor tercihi

xoxzlemkrts

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
284
2
slm arkadaşlar ben ilk defa tüp bebek denemesi yapıyorum şuan iğne kullanıyorum.
sizlerden bir konuda yardım rica ediyorum ben her hangi bir klinikte veya hastanede yaptırmıyorum özel doktorumun muanehanesi var orada tedavimi başlattım sizce hatamı yaptım aklım cok karışık

doktorunun embriyoloji labaratuvarıdamı var anlamadım ben.yumurta nasıl toplanacak yada acil aneztezi gerekti gerekli tertibat varmı ventilatör falan yada yumurta toplanması sonucu batında sıvı birikebiliyor seni amelişyata alabilecekmi yada dış gebelik oldu ne bileyim dünyanın binbir türlü hali var ama en önemlisi embriyoloji labaratuvarı bence bencesen başka bir şey sordun hastane olsa daha iyi olurmu falan güven önemli ben hastaned yaptırdım olmadı düzgün çalıştıklarına inanıyorsan kafan rahatsa dr güveniyorsan adres çok önemli degil türkiyenin en lüks hastaneleri bile en iyi jinekologları bile yüzde yüz anne olacaksın demiyor herkes bir kere şansını deniyor

Canım doktoruna güveniyosan yani iyi arştırdıysan korkmana gerek yok bence...Bende özel bir doktorda yaptırdım ve ilk tüp bebek denememde tuttu çok şükür....Kontrolleri muayenehanede yaptı doktorum yumurta toplama ve transfer işlemi tabiki hastanede yapıldı...Hastane olarak istanbul tüp bebek merkezinin labaratuvarını ve ekibini çok beğendiğini orayla çalıştığını söyledi doktorum bende sonuna kadar güvendim hiçte pişman olmadım halende aynı doktora kontrole gidiyorum oldukça titiz davrandığı için hastanede olup olmaması beni çok etkilemiyor...Testlerim için en iyi merkezlere gönderiyor....O yüzden canım doktorun iyiyse iyi bi yerde zeten yapacaktır endişe etme....İnşallah herşy gönlünce olur dualrım seninle.....

teşekkürler arkadaşlar
aslında doktoruma güveniyorum cok iyi anlayışlı zaten kendiside tüp bebekle cocuk sahibi olmuş bu nedenle daha duyarlı ve dikkatli sadece iş ciddiye bindiye ya tutmassa korkusuyla kusuru doktoruma atmak için bahane arıyorum galiba

bu arada tüm labaratuar işlemlerini anlaşmalı olduğu ferdicenter de yaptıracak

kızlar bende mayısta tüp bebek tedavisine başlıycam.benim doktorum Dr.Pakize İ.Tarzi Tüp Bebek Merkezini önerdi.ama ben çok kararsızım.Amerikan Hastanesini çok ii diyolar.İstanbul'da nerelerde yaptırdınız?fiyatları nelerdir?(raporlu olarak fiyatları)Hangisi en iyisidir?beni bilgilendirirseniz sevinirim.

selam biozard,

hayırlısı olsun, bizde yeni başladık tüp bebek için Memorila hastanesinde, Amerikan hast. bende duydum, Memorial da 2700usd+kdv ilaçlar dahil değil, 1500-2500ytl arası da ilaç tutuyormuş, raporlu olunca 1000ytl düşüyorlar.Hayırlısı olsun hepimiz için..sevgiler..

sevgili özlemkrts,

hayırlısı olsun, bende yeni başladım hastanede daha önce özel doktorlarda aşılama yaptırdım, tutmadı, hastane ortamı daha güvenli, şansınız bol olsun..
Sevgiler,

slm arkadaşlar

ben devletten rapor aldım ve özelde yaptırıyorum

her şey dahil ( test vs) 2250 dolar ödüyorum

ilaçlar için rapor aldığımdan 300-400 arası bi fiyat ödeyeceğim

benim doktorum hakketten tok gözlü niye deseniz ben cok araştırdım bu fiyat işini en uygunu bu

şimdi benim burada 2600 ytl para ödeyecem rapor aldığım için devlet bana 1250 YTL sini ödeyecek toplamda benim cebimden cıkan para 2000 lira gibi küçük rakam olacak

ha diyelim 1. deneme tutmadı bebek için gözden cıkardığım mi,ktarla burada 2. bebeğide halletmiş olacam :))) galiba :hooray:

Nasılsın Özlemcim beni sormuşsun allaha şükür gayet iyiyim.....Sen naptın tedavin nasıl gidiyo.....Umarım herşey yolundadır canım çok zor ve sabır gerektiren bir süreç inşallah senin için kolaylıkla geçer....Ben oldukça sıkıntılı ve endişeliydim sen sakın stres yapma zamanla herşey yoluna giriyor....Dualarım herzaman seninle canım güzel haberlerini bekliyorum sevgiyle kal.....

atlantis9
seninki baya pahalıymış ya.Bide tutmadığını düşünürsen 2.sindede o parayı ödeyeceksin.gerçekten beni aşar.
özlemkrts
seninki iyiymiş nerde yaptırıyorsun?ayrıca özel merkezlerde ssk geçiyomu?bende rapor alıcam çünkü.ben özel bi hastanede çikolata kistinden ameliyat oldum.hemen tüp bebek dedi doktorum.şimdi özeldeki doktorumdan rapor alıp sağlık ocağından onaylatıcakmışım sanırım.o şekilde rapor oluyomuş.ssk karşılıyomuş yani.umarım doğrudur.Dr.Pakize Tarzi Tüp bebek merkezini önerdi doktorum.ordada 3400 ytl ilaç hariç.ssk geçiyomu bilmiyorum.şimdi başka merkezlerde arıyorum.Avrupa Şafak Hastaneside çok ucuz: 2500dolar ilaç hariç.ssk 1000 dolarını ödüyomuş.Yani senin dediğin gibi 2000ytlyi falan buluyo.oda baya uygun.bide başarı oranlarına bakmak lazım.senin gittiğin merkezin nasıl başarı oranları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…