Doktor tavsiyesi

Ugursuzbocek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
31
8
24
Merhaba, burun estetiği olmak istiyorum kafama takmış durumdayım aynı zamanda burnumda et var yani hem estetik hem kbb olmalı. 5 doktorla görüştüm ve hiç birine kanım ısınmadı.Hem estetik anlamda güzel burunlar yapan (kavisli okka gibi bir burun istiyorum) hem de hastayı bilgilendirip rahatlatan bir doktora denk gelemedim bir türlü. Yani hiçbirinden merak etmeme gerek yok bu kişi bana güzel bir burun yapacak enerjisi almadım. İstanbuldayım. Buradaki bir çok kişinin yazdıklarınıza okudum ama genel olarak bir yıl önce yazmışlar ve bu bir yılda bile fiyatlar çok değişmiş. Bence 20 fazla en en fazla 10-12 ideal fiyat ise 7-8 bence. Lütfen önerilerinizi yazın okuduğunuz için teşekkürler

Merhaba burun estetiği olmayı düşünüyorsanız şiddetle tavsiye edeceğim tek Dr Yağmur reyyan erol ankara’da ben göğüs estetik amiliyatı oldum. İnanın ilgisi alakası tatlı dili mükemmel bir insan sizinle bir dost bir arkadaş gibi iletişim kuruyor.. kendinizi çok iyi hissediyorsunuz bir yakınım Yağmur hanıma burun estetiği amiliyatı oldu inan’ın mükemmel bir sonuç aldı kendisiyle tanışırsanız çok seveceksiniz ve burun estetiği amiliyatı olduktan sonra ağrısının hiç olmadığını söyledi burda önemli olan dalında iyi olan bir doktora kendinizi emanet etmeniz

Merhaba burun estetiği olmayı düşünüyorsanız şiddetle tavsiye edeceğim tek Dr Yağmur reyyan erol ankara’da ben göğüs estetik amiliyatı oldum. İnanın ilgisi alakası tatlı dili mükemmel bir insan sizinle bir dost bir arkadaş gibi iletişim kuruyor.. kendinizi çok iyi hissediyorsunuz bir yakınım Yağmur hanıma burun estetiği amiliyatı oldu inan’ın mükemmel bir sonuç aldı kendisiyle tanışırsanız çok seveceksiniz ve burun estetiği amiliyatı olduktan sonra ağrısının hiç olmadığını söyledi burda önemli olan dalında iyi olan bir doktora kendinizi emanet etmeniz
Burun estetiği olmayan bir insanın burun ameliyatı içi n bir doktoru önermesi ne kadar doğru sizce ? Kalmış ki şiddetle tavsiye ediyorsunuz. Hangi sıfatla ? Doktor tatlı dilliydi, bir dost bir arkadaş gibi muhabbet kuruyor diye, kendisi muhteşem bir insan diyerek kendisi yılın doktora mı oluyor ? Sahte reklam yapacaksanız düzgün yapın ki inandırıcı olasınız. Yok kuzenim Yağmur hanıma ameliyat oldu, yok bir yakınım burnunu yaptırdı, yok bende ona yaptırdım arkadaşım gibiydi. Bütün bedeninizi yaptırın o hale. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. 5-7 konuya aynı yorumları atmışsınız. Onu da geçtim başka konulara dalıyorsunuz. Biri A doktor nasıl sizce diyor siz gidip B doktordan bahsetmişsiniz. Harikasınız gerçekten bravo. ( @sevilan sana da bir selam vereyim 🤣)

X