Gebeliğe Hazırlık Doktor Tavsiyesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pamukcuko

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
113
91
Merhabalar. Bir topic de ben açayım dedim. Ankara da iyi bir kadın doğum uzmanı tavsiye edebilir misiniz? Öncelikli tercihim bayan olması .

Çok defa doktora gittim adet düzensizliğim var, hepsi de bir şey yok dedi. Hormonlarım da normal. Ama bebek istediğim için bu durum beni rahatsız etmeye başladı artık. Artık gerçekten iyi bir uzmana muayene olmak istiyorum. 🙍🏻‍♀️

Bende senn gibiyim cocuk istiorum olmuyor doktora gittim hersey normal dedi bekliyorum henuz gitmedim doktora

Ya benim adet düzensizliğim var işte. Bu beni rahatsız ediyor. Yoksa ki bize düşen tevekkül etmek. Ama şartları normalleştirmek benim istediğim. Senin ne kadar zaman oldu?

Ya benim adet düzensizliğim var işte. Bu beni rahatsız ediyor. Yoksa ki bize düşen tevekkül etmek. Ama şartları normalleştirmek benim istediğim. Senin ne kadar zaman oldu?
8 aydir evliyim korunma.hic olmadi deniyoruz olmuyor tabiki öyle Rabbim.ne derse odur ama gitmiycm doktor su ayda ciksin bat 30 bnm sen ne kadar evlisin

8 aydir evliyim korunma.hic olmadi deniyoruz olmuyor tabiki öyle Rabbim.ne derse odur ama gitmiycm doktor su ayda ciksin bat 30 bnm sen ne kadar evlisin
Ben 2 yıllık evliyim ama 3 aydır deniyorum. Bat mat kalmadı bende 16 gün geçti 😂 Olur inşallah ya bir sıkıntın olmadıktan sonra. Peki ovulasyon testi falan denedin mi?

Ben 2 yıllık evliyim ama 3 aydır deniyorum. Bat mat kalmadı bende 16 gün geçti 😂 Olur inşallah ya bir sıkıntın olmadıktan sonra. Peki ovulasyon testi falan denedin mi?
😂Allah iyligini versin ya he denedim fayda etmedi ama doktora gitmiycem inat ettim bu ayi bitireyim bi sogan kürü dene bi ben deneyemiyom kaynanamla kaliyorum millet duyar yanlis anlarlar diye korkuyorum 🙄kaynananm evde olmassa iciyorum arada bi

😂Allah iyligini versin ya he denedim fayda etmedi ama doktora gitmiycem inat ettim bu ayi bitireyim bi sogan kürü dene bi ben deneyemiyom kaynanamla kaliyorum millet duyar yanlis anlarlar diye korkuyorum 🙄kaynananm evde olmassa iciyorum arada bi
Soğan kürü yaptım iyi geldi baya düzenlenmişti. Öyle gider dediler ama gitmedi 3.ayda yine bozuldu 🙄 ben gitmek istiyorum doktora ya ama iyi bir doktor bulana kadar beklicem.

X