Doktor tavsiyesi ile Klomen kullanıyorum..Beraberin de soğan kürü de yapabilir miyim?

mehtap0428

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
164
7
296
bugün adetimin 3.günü doktora gittim klomen verdi sabah öglen akşam kullan cumartesi gel dedi..ben glokofen de kullanıyorum sabah akşam ve yanında da aynen dogum kontrol hapı gibi bir hap verdi günde bir tane kullanmam için....şimdi ben bütün bunların yanı sıra sogan kürünü kullanmak istiyorum o kürün yumurtalıgı büyüttügünü duymuştum istiyorum ki doktora gidene kadar iyice büyüsün ama bilmiyorum zararlı olur mu size soruyorum arkadaşlar ne yapim sogan kürünü yapimmi yoksa yapmimi eger bır sakıncası olmadıgını düşünüyorsanız lütfen sogan kürünü nasıl yapılıp içildigini yazarmısınız

kendi adıma ben kesinlikle önermiyorum
soğan kürü vs pek itimadım yok ancak hiç over hiperstimülasyon sendromu diye birşey duydun mu ? araştırmanı ve doktoruna danışmanı öneririm kullandığın ilaç son derece önemli bir ilaç

şimdi tam olarak anlamadım,öncelikle öyle birşey duymadım doktorum polikistik over has.oldugumu yumurtalarımın ınatcı ve tembel oldugunu söyledi ki klomenle bile büyümedi yani( önümüzdeki ay tekrar başlancak sanırım yumurtalarımı büyütüp çatlatma ignesi uygulanacak..önemlı bır ılac derken hangısı önemlı klomen mı glokofen mı?.ve sız arastır derken zararı mı olabılecegınden şüpeleniyorsunuz?

merhaba,
Demek istediğim bu tarz önem arzeden ilaçlarla alternatif tıp yöntemlerini birarada kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışmalısınız herhangi bir terslikle karşılaşmamak için.
Gönlünüzü ferah tutun polikistik over sendromunda gebelik elde etme başarısı eskisi gibi çok problemli değil.
Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik elde edersiniz...
İyi günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…