İnşaAllah bu ay Mevlam nasib eder arkadaşım,
birşey sormak istiyorum, yumurtanın 15 mm de kalmasını her gün takiple mi anladı doktor, yoksa bi kaç gün arayla mı gittin ?
canım ınşallah bu ay hamılee kalırsın...
bakalım nolcak.merak ettım çokk..
10. günümde 15 mm di yumurtam 13. ve 15. günlerdede gittim yine aynıydı
21. günde progesteron testine baktı değer düşük dedi ve progestan ilaçı verdi eğer yumurta geç çatlar ve gebelik oluşursa bebğin tutunmasını sağlar eğer yumrta çatlamazsa da adet olmanı sğlar demişti..
kızlar bende pazartesi günü doktora gittim ama evleneli 10 ay oldugu icin bide iki ay korundugumuz icin sadece ultrosonla baktı hic bir sorun gözükmüyo dedi 4 aydaha bekliycez olmassa obur tektikleri yaparız dedi ...ama bidaki ay eşime bakılcak bakalım hayırlsı... bende bundan sonra kafama takmamaya karar verdim inşallah fazla bekletmez bizleri bebişlerimiz:Saruboceq::ecrin_bebek:
Pelin adetlerin düzenliyse genelde sende birşey çıkmaz, yumurtalam günü filan vermedi o zaman doktor sana değil mi..
eşine sperm testi mi yapılacak
gerekirse bizde düşünüyoruz . inşaAllah gerek kalmaz ya Rabbim :Saruboceq:
canım benim adetlerim düzenli allaha şükür
yok hic bişey vermedi sadece bebiş düşündügüm icin bi tane vitamin hapı verdi o da bebişin sorunlu olmaması icin kullanılıyomuş...
evet bida ki ay sperm testi yapılcak eşime inşallah onda da sorun yoktur:Saruboceq:
doktor bende sorun görmeyince icimizin rahatlaması icin eşinede bi bakılsın dedi ...
vitamin hapı dediğin folik asit mi ?
eşin nasıl bakıyor sperm testine ? benimki biraz alıngan gibi hissediyorum :çok üzgünüm:
pelincim bende folbiol kullanıyorum, folik asit içeriyor
peki doktor sana günde 1 tane mi, yarım mı yutmanı söyledi..
ben yarım yutuyorum çünki içindeki folik asit miktarı çok fazlaymış, yarım yeterliymiş
benim eşimde aynen seninki gibi işte..
tam düşüncelerinide söylemiyor ama tereddütler yaşadığını görüyorum
bu ayın sonucuna göre bizde yaptırmaya karar verdik ..
İnşaallah hiç birimize gerek kalmaz kaydirigubbakcemile2
ya ben hiç yumurtamın kaç mm olduuğunu sormayı akıl etmemiştim
aslında doktorun söylemesi gerekir değil mi..
bide 6 ay önce düşüğüm olduğu halde doktor bana progestandan filan hiç bahsetmiyor..
halkbuki tedbir amaçlı bile olsa vermesi gerekmez mi arkadaşlar bilmiyorumkismile
ya ben hiç yumurtamın kaç mm olduuğunu sormayı akıl etmemiştim
aslında doktorun söylemesi gerekir değil mi..
bide 6 ay önce düşüğüm olduğu halde doktor bana progestandan filan hiç bahsetmiyor..
halkbuki tedbir amaçlı bile olsa vermesi gerekmez mi arkadaşlar bilmiyorumkismile
bana da a yumurtların büyüklüğünü hiç söylemedi
ne zaman gittiysem çatlamıştı ondaan mı ki
geç çağırıyor çatlamış oluyor benimki
çatlayınca iş bitiyor mu dedim
yok 72 satt caanlı klalıyor çalış sen dedi
bende bu ay olursam adet eşime de baktırcaz en çok da onun için hamile kalıyım istiyorum o streslere kendim de girmek istemiyorum onu da sokmak istemiyorum hele hele abuk bi yerde nasıl sperm örneği veriyo erkekler hiç kafam almıyo konsantre işi bu sonuçta :kedi: bu arada ben de tam alıyorum folbiolu hiç yarım duymamıştım canım
ben gittiğimde ultrasonda iyice gösterdi bana yumurtamı sonra bişeyle ölçüm yaptı ve söyledi hemen ben de sormadım...
arkadaşalr benim regim yeni bitii...yeni regi tarihim 15 haziran ...15 haziran da yine olursam o zaman doktora gidip takip yaptırıcam...çünkü ozaman 6 ay oluyo..ama inşallah bunlara gerek kalmaz hamile kalmayı çok istiyorum özellikle bu ay ...nedendir bilmem çok istiyorum özellikle bu ay...bilmiyorum inşallah Allah dualarımızı kabul ederrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?