Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

sende hoşgeldin yawrucum... güle güle kullan takvimini canımcım, inş işimize yarar
ay inş rüyalar hayırlara çıksın hayatım ya, işimiz buralara kaldı napalım hepimizin okuduklarını Allah kabul etsin tatlım:97: tez zamanda yavrularımıza kavuşturun bizi
bu arada eşime söyledim, eğer bu ay hastalanırsam sperm teti yaptırır mıın dedim. saolsun hiç itiraz etmedim tabi yaptırırız dedi. inş gerek kalmaz ama :26:

Son düzenleme:
günaydın canlarım ohh oku oku bitmedi sayfalar.
Halevcim hep aklımdaydın güzelim dular ettim inşallah herşey yolunda gider, birde senin yumoşlarını nasıl toplayacaklar ki onu merak ettim gelince anlatırmısın, spekulum takılmıştır ama:26: bu arada 400 tl istemişler canım yaaraştır bakalım bunu gerçekten sgk mı istiyor yoksa kendilerimi istiyor, kötü şey düşünme tatlım olurmu , çok rahat ol dualar oku, Rabbim bu sefer verecek yavrunuzu.

Esincim ahh eşin iğneler kullanıyor ya ondan sayıklamış canım inşallah gelir yavrunuzda bu iğnelerden kurtulur eşinde.
Yıldızcım arkadaşının rüyası hayır olsun inşallah.
Kekulacım , ranacım sizler nasılsınız bakalım.
Sevdem 59 kiloydum ilk öğrendiğim günlerde , dün 57 kilo olmuşum 10 günde 2 kilo zayıflamışım yanifark etmiştim zaten birde beni gören aa sen solgunsun zayıflamışsın diyorlar hep.Dünden beri daha çok zorluyorum kendimi yemek için , yarın miniğimizi görelimde içimiz rahatlasın drla konuşurum artık bu kilo problemini, birde dün akşam tansiyonum düştü bi anda düşecektim az kalsın çok fena oldum eşim korktu kayınvalidemi çağırdı tuzlu ayran falan yaptılar, yere yatıp ayağımı koltuğa koydum falan sonra kendime geldim , bayıldım sandım. Eşim drumuzu aramış oda yere yatsın demiş normal hamilelikte yinede geçmezse hastaneye gelin hemen bende gelirim demiş. İşte böyle anacım herkesmi böyle benmi fazla nazlıyım anlamadım ki

ada da gelmış gunaydın canım nasılsın???

esinide unutmayayım o da burda gunaydın canım

geldim tatlım daha iyiyim sen nasılsın bakalım.
Bu arada sevdem gelininiz görmüş seni de rüyasında ayy inşallah tez zamanda gerçekleşir.
Esincim eşin hiç stres yapmasın bak ne kadar güzel arttı sayınız, daha da iyi olacak inşallah.
Yıldızcım eşinin sperm testine hemencik ikna olması çok güzel, inşallah gerek kalmaz ama , bi an önce yaptırın ki içiniz rahat olsun.

Kızlar bu arada hepiniz yumurtlama zamanı linki indirmişsiniz ohh maşallah bacılarıma sizi pek çalışkan gördüm inşallah bu azminiz size tez zamanda bebiş getirecek.

amin yarum inş hayırlara çıksın rüyalar, tabi eşinde bu sürecin içine dahil olunca ister istemez etkilenmiştir hayatım. hızla ilgili hiç bi bilgim yok tatlım benim :26: akşam iyi kaynattık ama napalım zaman güzel geçiyo ööle olunca dimi hayatım

inşl canım allah gönlüne göre versin bebişin gelsin bu ay

günaydın cancağızım

kızlar okuduğunuz yasinleri allah kabul etsin dilinize sağlık

amin canım, saolasın...

inş hayır olur tatlım, tek ümidim gerçek olması. artık psikopata bağladık sanırım bu konuda, yazık kız bana anlatıyo, bende diyorum ki ayy sakın tersi çıkmasın:26: herşeyin altında illa bişi arıcaz ya....
çok geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine, şimdi daha iyisindir umarım.. ayaklarını kaldırdığın iyi olmuş, tansiyon düşüklüğüne iyi geliyor. yok yawrum nazlı falan değilsin hiç, etrafımda 3 arkadaşım hamile senden daha kötü durumdalar, sen aralarında duyduğum en iyisisin maşallah daha da iyi olacakın, rahat bi hamilelik geçireceksin Allahın izniyle.
şuan bulantıların olduğundan bişi yiyemiosun, kilo kaybın bundandır. sonuçta hormonlarında değişiklik oldu, vücudun buna alışmaya çalışıo, durum normale döndüğünde çok daha iyi olacakın inş

adacım cancağızım tabikide herkes böyle olmuyor ama herkeste gayet norma geçiriyorda diyemeyiz bünyeyle alakalı bişey demekki kimizi ilk günden itibaren aşermemiş mide bbulantısıymış hiç bilmez ama kimiside 9ayı hamile gibi değilde hasta gibi geçirir inşl sen hamileliğin aıcık daha kendine gelsin bence geçecek bunlar bide annenin hamileliği felan nasılmışki ona çekmiş olabilirsin canım
halevi bende merak ediyorum son durum ne oldu acep bence yumoşlar anestezili toplanırya:26:

evet adacım hemen ikna olmaı beni de çok mutlu etti, dediğin gibi inş gerek kalmaz ama :26: adet geldiği taktirde gidip heme bunu da yaptıracağız bakalım... takvimler indi bakalım adacım, sıra geldi bebişlere. güzel haberlerimizi bi duysak hepimiz rahatlayacağız :97:
bol bol dua et şeker bize (gerçi ediyosun ama ), hamilelerin duaları kabul olur biliosun

sağoun kızlar evet eşimde bu sürece dahil olduğundan sanırım oda benşm kadar dahil bu konuya ya aslında ben hep keçiboynuzu kürü yapıyodum paşama son testen sonra keçi boynuzu bitti al diye diye dilimde tüy bitti hep unuttu hafta sonu alırım dedi durdu çünkü ben inanıyorum onun hızı etkilediğine ve diğer testlerde orantılıydu bunda bi baktık sperm 76milyon hız %34 doktora mail göndermeden zaten biz bildik hızda sıkıntı olduğunu bide bana diyoki aşkım ben ilk fırsatta keçi boynuzu alayım hah dedim geldinmi sözüme tam sopalıksın
inşl tekrardan kullanmaya başlayınca hemencecik etkisini gösteriverir

yıldızcım esincim sağolun canlarım evet daha iyiyim şimdi, anneme bi sorayım ben bende nasılmış diye :)inşallah canlarım bi süre sonra iyi olayımda herşeyi yiyebileyim bebeğime gitsin yediklerim. Aslında öyle aşırı mide bulantım yok arada bir geliyor ama kokulara karşı çok hassas oldum birde iştahsızlık , birde afedersiniz kusmalar başlarsa tam olurum heralde

yıldızcım eşinde test yaptırmyı kabul etmiş sevindim hayatım inşl hiç gerek kalmaz eşin kabul ettiğiyle kalır ama gerek olursada hemen gidip yaptırır sözü aldın çünkü

ahhh senı unutmusmuyum sekerim özür dilerim:26:

sen nasılsın bakalım ödevlerin nasıl gıdıyor
ya saka bır yana bu odevler neysede sonrasındakı banyo olayı olduruyor ınsanı ya

arada girdim ben görmemişindir o sıra, takılıom yawrum sana nolcek o sıra görmesen

ödevlere tam gaz devam yapcak bişi yok sorma walla en çok o zor oluyo zaten, dün gecenin bi yarısı saç kuruttum gene, malum hafta başı hasta olduğumdan :97: paşa paşa kuruttum :26:

offf ya gercekten o olmasa ıste gercı bazen obur turlusude gorev oldugu ıcın ınsan bazen sıkılıyor yapmak ıstemıyor valla ben oyle oluyorum esımde der baska zaman olsa

ööle olur şekerim sen sölemezsin dinlemezler, yumurta kapıya dayanınca hemencik yapıvereyim derler kullanmaya başlasın hemen inş kısa sürede etkisini gösterir kuzucum merak etme

inş başlamazda rahat ederisin tatlım hamileliğinde

yıldızcım eşinde test yaptırmyı kabul etmiş sevindim hayatım inşl hiç gerek kalmaz eşin kabul ettiğiyle kalır ama gerek olursada hemen gidip yaptırır sözü aldın çünkü

evet hayatım, gerek kalırsa hemen yaptırmayı düşünüyoruz zaten, bi kere tamam dedimi dönmez sözünden saolsun

yıldızcım hep dua ediyorum şekerim unuturmuyum ben sizleri

biliorum şekerim asla unutmazsın. Allah razı olsun senden

yıldızcım hep dua ediyorum şekerim unuturmuyum ben sizleri
sağol canım allah razı olsun
afferin sana kuzucum hem ödevlerini aksatmamana hemde ödevden sonra saç kurutmana işte böyle paşa paşa kurutursun
offf ya gercekten o olmasa ıste gercı bazen obur turlusude gorev oldugu ıcın ınsan bazen sıkılıyor yapmak ıstemıyor valla ben oyle oluyorum esımde der baska zaman olsa

gerçektende banyo işi sıkıntı oluyor helede kışın yazda yine bir sıkıntı yokta napalım artık bizim inatçı keçiler gelene kadarçalışmaya devam

hehehe aynen ööle şekerim paşa paşa kuruttum :122::122:
hakkaten yazın iyi de kışı hiç sevmiom ben ya, nefret ediorum saç kurutmaktan

kzılar ben çıktım işler fazlalaştı sonra görüşürüz hepinizi öptüm

tamam şekeri hallet işlerini gel ama arayı açma, sonra sayfa sayfa okursun ceza olarak

ya sorma hayatım, çok afedersiniz ama eskiden bi heyecanı oluyodu, şimdi tamamen görev bilinci oluyo maalesef hele bi de doktor günaşırı verince tam görev bilinci oldu yaniiii :118:

adacım geçmiş olsun canım evet sana şu an naz mış gibi gelebilir ama kendiliğinden olan birşey canım ne yapacaksın.. inşallah bu günlerde geçecek... eğer naz sanıyorlardır diye evdekilerden çekiniyorsan o halin geçince eşinede kayınvalidenede söyle canım.. size böyle telaş yaptırmak istemem ama bende ne olduğunu anlamıyorum filan de canım.. hiç umursamıyormuş gibi olmasın... sen yapıyorsun zatende ben aklıma gelmişken söyleyim dedim. ille maydonoz olucam

esin canım eşinin sperm hareket hızını arttırmak içün sana özel bi tavsiyem olacak canım... gerçi hepiciğinize söylemiş olayım dinliyor musunuz kızlarrr huuu evet bundan bele sofralarımızdan KARABİBERİ eksik etmiyoruz...... doğru duydunuz.. karabiber sperm hızını arttırıyormuş.. çorbalara yemeklere pilavlara serptiriverin adamcıklarınız bol bol yisin hadi bakem

yıldız inşallah sperm testine ihtiyacınız kalmaz canım.. bide şu dikkatimi çekti.. çok afedersin sen dersten sonra hemen banyoyamı kalkıyorsun kızçem yaa... hayır öyle olmaz çalışma günlerinde sabaha kadar yatacaksın.. sonra sabahın kör vaktinde gircen duşa.. çok fena bi durum ama yapacak bişe yok kuzum :18:

rana ev hanımı olup napıcan kız yavrum.. nasılsa o günlerde gelecek.. sen hele bi bebeği bul sonra beraber çan çan yapıcaz burda merak etme şekercim

aysenik kolay gelsin işlerinde

NAR kuzumu hasretle yad ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…