Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar sonra görüşürüz biz yine gezmeye çıkıyoruz dolaşcaz biraz
ohh sefanız olsun canım ne güzel eşinde evdeyken gezin tabi... bu aşkın yakında meyveside gelir inşallah canım
buralardayım sabah bır gırdım kımsecıkler yoktu sonra ıslere boguldum yemekte bıraz bakayım dedım ama gecmısı okuyabıldım bır suru dokturmussunuz

evet işte biz döktürürüz öyle.. hiç acımayız

limonlu ballı su zayıflatıyomuymuş hiç bilmiyodum.ben genelde grip olunca yaparım onu.başlayalım valla canım ya.ne güzel 10 gün önce tam karar vermiştim hergün bir buçuk saat yürüyüş yapıyodum.sonra kayınvalidemlere gidince yarım kaldı herşey.bol su bol yürüyüş bence yeterli olur ama havada soğuk zor oluyorr.

ayy bende 60 olmuşum yaw, evlendiğimde 51 kiloydum, maşallah iyi bakmışım kendimee bende öyleyim sevdecim az yiyince doyduğumu anlamıyorum aç aç geziyorum ortalarda, nolcak bu halimizzz
maşallah canım iyi bakmışsın gerçekten kendine bende evlendiğimde ya 49 ya 50ydim şimdi 54 olmuşum ama ben him 55 ve üstü olmadm hiç gördüğünüz fotolarımdan biraz daha iyiym şimdi malum o zaöman yeni evliydim neyse 54te iyidir bu şekilde hamile kalırsam süper olur
oooo herkes burda bir ben mi eksiğim ya
evet canım bi sen eksiktşn tamamlandın neyseki
yıldızcım benim kayınvalidem de eşimden korkuya sesini çıkaramıyor.. Allah kocacıklarımızı başlarımızdan eksik etmesin canlar
amin canım amin
ohhh seninde maşallahın varmış şekerim neyse çalımaya başlayınca verirsin hepiciğini

iyi gezmeler canımcım

aman yıldızcım neymıs senın kaynanan oyle neyse kafana takma bosver
esınde sana destek olduktan sonra bırsey olmaz merak etme lafa bak ya kadındakı kahvaltı hazırlamıyor enteresan ya sasırdım:95:

kızlar hastalandım.boşuna sitres yapmışım.yeni başlıyor.yarın yada cuma günü giderim doktora.hadi hayırlısı:)her zaman hastalanınca üzülüyodum şimdi sevindim

evet canım onlarda şıp dedi damladı istiyorlar... halbuki onların zamanındaki kolay değil öyle hamile kalmak artıkk... ama bilmeyince konuşuyorlaş işte canım.. Allah tez vakitte versinde kimseye konuşacak söz kalmasın kekulacım..

bu arada kendine sevdiğin bi takma isim bul canım.. sanada öyle hitap edelim olur mu

ay canım kızsanda haklısın ama sen kızmazsın ki bize dimi tatlım... evet 5 zeytin yemek lazım ama ben bugüne bugün rejimli bi hatunum yavrum.. o yüzden bana 2 tanede yeter...
kayınvalidenler iyi olsunlarda 2 haftada gidiverin canım... bide çekilmeseler o zaman zor olurdu.. 41 yaşında nasıl kayınvalide olmuş yaa çok mu erken evlenmiş.. bide kaynıngil 4 senelik evli o zaman 37 yaşındayken mi almış gelini aaa
ooo sen mı benmi yaaa bende bu aralar acayıp kılo aldım ama vermeye bır turlu nıyetlenıyorum
sonra belkı bu ay hamıle kalırım dıyorum bahaneyede bakarmısın

evet canım bahanen süper... aynen bende bu sabah merdivenleri yürüyerek çıkayım asansöre binmeyim dedim.. sorede vazgeçtim bide hamileyimdir neyin dedim bu bahaneler bizi ne hale getircek aceba

oooo herkes burda bir ben mi eksiğim ya

evet şekerim nerelerdesin sabahtan beri

yıldızcım benim kayınvalidem de eşimden korkuya sesini çıkaramıyor.. Allah kocacıklarımızı başlarımızdan eksik etmesin canlar

eşimle ettiği kavgaları bi bilsen canım bizikinin korkusuda yok, eşim yüzüne telefon kapar 5 dk sonra arar, içimde kaldı söyleyeyim yüzüme kapadığın için diyemedim die. eşim olmasa asla dayanamazdım zaten. amin cnm Allah başımızdan eksik etmesin.

hadi size ii gezmeler cnm, sıkı giyin üşütme sakın

evet canım iştahı kesip limon sayesinde yağ yakıyormuş... hem hamişş kalsakta bi zararı olmaz birazcık düzene sokalım kendimizi dimi...
bende geçen hafta 2 kez yürüyüşe çıktım 6 km kadar yürüyordum.. ama bu günlerde hava soğuk ya yine evde kös kös kaldım :26:
kızlar hastalandım.boşuna sitres yapmışım.yeni başlıyor.yarın yada cuma günü giderim doktora.hadi hayırlısı:)her zaman hastalanınca üzülüyodum şimdi sevindim

hadi gözün aydın diyelim canım.. cuma günü gidersin 3. günü olur.. bu ay hayırlısıyla güzel bi çalışma sizi bekliyor.. sen bugünden ballı suya başla canım.. yemekten önce yapıcaksın

yıldızcım bizim derdimiz bize yetmiş şimdi onları düşünüpte hiç kimyanı bozma şekerim.. amann eden kendine eder.. sonuçta sen kocanı aldın, kapını kapattın mı tamamdır canım.. neyseki uzaktalarmış. telefonla bi yere kadar.. bide yakın olsalar o zaman görürdün sen cümbüşü... Allah korusun..

kızlar konuyu dağıtın bakem ne bu karamsarlık aaa

saol canım.başlayalım madem ballı sulara direncimizde artar hem.takma ad banada asya diyin madem.sevde senmiydin bu arada:)

yok sevdeciğim küsermiyim kızarmıyım hiç olurmu öyle şey canımcıım
evet canım kayınvaldem 41yaşında 14te evlenmiş 9ay boş geçmiş sonra eşime hamile kalmış karnını çektirip işte eşim 25 kaynım 24 yaşında 37sinde kayınvalde38ndede babaanne oldu darısı bizimkiyle ikinci babaanneliğine

yıldızcım valla ürktüm kayınvaldenden allah yardımcın olsun canım baksana hepsi ailecek öylelermiş kardeşlerinide boşamışlar ne geçtiyse ellerine herkes yerinde olun sağ olsun neyseki uzaksın canım telde olacak artık isare edersiniz yakın olmsından iyi
kekulacm gelmiş sonunda seninde kırmızılar gözün aydın canım sevindim valla

saol canım.başlayalım madem ballı sulara direncimizde artar hem.takma ad banada asya diyin madem.sevde senmiydin bu arada:)
tamam bu günden itibaren başladık rejime bacım.. ona göre.. sana asya diyoruz oldu şekerim... evet ben sevde

ayy ben 30 yaşımda 2. yi bulayım diye uğraştım olmadı.. artık 31 de belki... kauyınvaliden maşallah herşeyi bitirmiş.. darısı size canım... kaynın eşinden küçükmüş ben büyük sanıyordum
artık inşallah sizdende torun görecekler canım... görümce var mı sende

kızlar kayboldunuz .. herkeşler ortadan çekilmişken bende accık eve çeki düzen vereyim mutfağa dalayım... sonra yine toplaşırız öptüm cümlenizi :79:

evet canım o her şeyi bitirmiş maşallah kaynım küçüş eşimden 1yaş var aralarında ama gören onu büyük sanıyor 1tanede görümcem var canımcım 6.sınıfa gidiyor sanırım 11yaş oluyor bi tanede kızı olsun çok istemiş allah gönlüne göre vermiş inşl darısı başımıza
hem sen niye kendini kıyaslıyorsunki belikim bizde 14ümğzde velenymişiz unumuzu elemiş eleğimizide sağmıştık bellimi olur

kekulacım tmm canım sanada asya diyelim bende esin

neyse bende herkesler ortalıktan çekilmişken çıkayım yarın gezmeye gidicem bi kuaför yapim ordanda anneciğime gideyim çok toplaşıpta konuşmayın yeter gari

sevdecim sanada kolay gelsin şekerim sonra görüşürz kızlar öpüldünüz

kızçelerim istifade etmeniz için sizlerle bir yazı paylaşmak istiyorum... bugün safer ayının 1. günü.. ve her türlü maddi manevi kaza ve belelerdan korunmak için yapılacaklar var.. uygulamak isteyen olursa diye alıntı yaptım..dkonuda geçen dün gece kılınması gereken namazı kılmak isteyenler bu gece de kılabilir..

BELALARIN 1. KAT SEMAYA İNDİĞİ AY"SAFER AYI"

(Efendimiz SAV bu ayda ölüm hastalığına tutulmuştur)

Safer ayında Levhi Mahfuz'dan birinci kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu belalar ve kazalar sene içine yayılmaktadır. Bir dahaki safer ayına kadar bu 320.000 beladan birinin size isabet etmesinden korunmak isterseniz, aşağıda tarif edilen namazları kılınız, tesbihatları yapınız. Aile efradınıza ve çevrenize de tavsiye ediniz. Bu namazları kılanların, bir dahaki sene aynı güne kadar (üzerine kat'i yazılmış yani ALLAH'ın Teâlâ'nın C.C., senin üzerinde gerçekleşmesine kesin hüküm verdiği kazalar müstesna) kazalardan korunacağı rivayeti vardır.

Safer ayının ilk ve son çarşamba gününün gecesinde, yani salı gecesi kılınacak namazdır;
(İSLÂM'da gece günden önce gelir. Yani Cuma günü, Perşembe Günü akşam ezanı okunduğunda giriyor)
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 17 Kevser Sûresi
2 Rekât : Fatiha'dan Sonda; 5 İhlâs Sûresi
3 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Felâk Sûresi
4 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Nâs Sûresi

Safer ayının ilk ve son çarşamba günü, öğlen ve ikindi namazı arasında kılınacak namazdır;
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 11 İhlâs Sûresi
2 Rekât : Fatiha'dan Sonda; 11 İhlâs Sûresi
Bu namazdan sonra 100 kere "Yâ dâfia'l-belâyâ, idfâ anna'l-belâyâ, fallâhü hayrun hâfizan ve hüve Erhâmü'r-Râhimin, inneke alâ külli şey'in kadir" okunmalı ve dua edilmelidir.

Yine Korunmak için;
Ayet-el Kûrsi:
Evden çıkarken ve eve girerken Ayet-el Kûrsi okunmalıdır: Evden çıkarken okuyan her işinde muvaffak olur ve hayırlı işleri başarır. Evine gelince okursan iki Ayet-el Kûrsi arasındaki işlerin hayırlı olur ve fakirliğin önlenir. Bir kimse evinden çıkarken Ayet-el Kûrsi'yi okursa, Hakk Teâlâ yetmiş Meleğe emreder, o kimse evine gelinceye kadar ona dua ile istiğfar ederler.

Evden çıkarken üç kere: "BİSMİLLAHİ HASBİYALLAHİ LAİLAHE İLLA HÛ ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBİL ARŞİL AZİYM" söylenmelidir.

Safer ayında her gün mutlaka 100 kere "LA HÂVLE VELÂ KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM" denilmelidir. Günde 100 kere söyleyenden, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela, musibet kaldırılır.

Ayrıca yine safer ayında (ve her zaman) her gün mutlaka günde 100 kere salâvat getirmek lazımdır. salâvat çok bela ve musibetleri çevirir, dünya ve Ahirette kurtuluşuna sebep olur. En EFDÂL Salâvat'ı Şerife: "ALLAHÜMME sâlli âla seyyidina Muhammedin ve ve âla âlihi ve sahbihi efdâle salevatike ve adade me'lumatike ve bârik ve sellim"

ALLAH'u Teâlâ'yı devamlı zikretmek lazımdır. Zira ALLAH'u Teâlâ'yı zikretmek en büyük ibadettir, belaları musibetleri çevirir. En efdal zikir "LA İLAHE İLLALLAH" dır.

Enes bin Mâlik'e RA Peygamberimizin SAV öğrettiği çok tesirli bir dua:
Bu duayı sabah (mümkünse güneş doğmadan) 3 kere ve akşam güneş battıktan hemen sonra okuyan, korkmaya tek layık olan yalnız ALLAH'tan C.C. korksun . Başta zalim devlet başkanı , şeytan, cin ve insanların şerrinden, büyü ve efsunlardan hiçbiri ALLAH'ın C.C. izniyle hiçbir şekilde zarar veremez. Hz Osman'dan RA bildirildiğine göre ani belalardanda korunur. Ayrıca Zehir verilse tesir etmez ALLAH'ın izniyle(hergün okumak lazımdır):
"Bismillahillezi Lâ Yedurrü meâs mihi şey-ün fil-erdi ve lâ fissemai ve hüves semiül âliym"

saol canım paylaşımın için.ama ben hep böyle günlerde hastalanıyorum bişey yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…