evet 2. düşüğüm. yani kısa yoldan 2 çocuk annesi oldum. (böyle söyleyerek kendimi avutuyorum sanırım)
genetik hariç diğer tahliller yapılacak. genetik hem pahalı bir testmiş hem de 3. den sonra (ins. olmaz ama) isteniyormus. dr um gerek yok dedi.
hamilelik hikayesine gelince... ilk önceleri hele bir kalp atışını duyayım demiştim içimden. daha önceden deneyimim olduğu için temkinli olmak istedim. her iki ihtimale de hazırlamaya calıstım kendimi zaten hep geriden gidiyordu.. kalp atısını hiç duyamadığım için de hikayemi yazamamış oldum.
üzülmenin hiçbir şeye faydası yok. elbette düşününce hüzünleniyorum belki ilerde daha çok hissedicem yokuluğunu ama şu an kendimi çok serinkanlı buluyorum
yok bunda da kötü bir şey düşünmedim. hep güzel olacak diye geliyordu içimden. etrafımdakilere de söylemiştim bunu. 1 yıldan fazla geçtiği için atmıştım bütün kötü düşünceleri kafamdan. belki hemen ardından kalsaydım korkardım ama öyle olmadı. dr a gitiikçe geriden geldiğini görünce artık son zamanlarda kendimi hazırlamaya çalıştım sadece.anladım canıminşlda hep böyle serinkanlı olursun evet kolay değil önce varlığını bilip sonrda kaybetmek ama her zaman dediğimiz gibi hayırlısı buymuş inşl en kısa zamanda giden bebeklerinin yerine yenisi gelir ve unutmaki öbür taraftada senden şefatçi olacak 2bebciğin seni orda bekliyor olacak buda çok güzel bişe bence hikayeni yazamayışına gelincede sen ilk sefer bir düşük yaşamıştınya eee bide dediğin gbi gelişimi geriden geliyordu o yüzden ağırdan aldın içinde hep bir korku vardı nasip kısmet işte ama sana bir kardeş tavsiyesi bidahaki hamileliğine sakına ama sakın sanki onada bişe olacakmış gib hissetme davranma rahat ol bu sağlıklı olacak bunu kucağıma alacağım diye kendini telkin et sonucuda sana olumlu olacaktır eminim
kimseyi üzmek istemediğim için yazmadım burda. özellikle adanın etkilenmesini istemedim. o şimdi havadan nem kapar diye düşündüm.
yok bunda da kötü bir şey düşünmedim. hep güzel olacak diye geliyordu içimden. etrafımdakilere de söylemiştim bunu. 1 yıldan fazla geçtiği için atmıştım bütün kötü düşünceleri kafamdan. belki hemen ardından kalsaydım korkardım ama öyle olmadı. dr a gitiikçe geriden geldiğini görünce artık son zamanlarda kendimi hazırlamaya çalıştım sadece.
insallah bu defa cok bekletmez. ve sağ salim gelir de alırız kucağımıza. bu dileğim hepimiz için...anladım canım inşl çok bekletmeden tekrar bi hamilelik yaşarsın bu kez sonuna kadar ve kucağınada alırsın hepimiz en kısa zamanda hamiş kalırız sana iyi geceler canım bende çıkıyorum yine gir olurmu topiğe bizi bırakma öpüyorumiyi geceler
kaybettim canım kısmet değilmiş. yeniden aranızdayım. zaten hiç bırakmamıştım. her gün uğrayıp takip ediyordum sizleri. artık 3 ay sonra çalışmalara kaldığımız yerden devam
hakkında hayırlısı olsun canım nşl şubattaki tedavinde bebişin gelir şubatta tüp mü yapılacak bid ben anlamadım şimdi senin tüpler tıkalıysa aşılama oluyomu:26:
bende bişey anlamadım canım tüpler tıklaı olunca aşılama olmuyor ama doktorun dediğine göre çok az karın kısmında bi sızıntı varmış o zıcık bişey için aşılama yaptı bana şubatta yine aşılama deneriz dedi bende neden dedim bana önce tüp bebek dediniz neden döndünüz dedim olmazsa 10 yıllık evliymişsiz tüp bebeğede geçebilirz dedi hiçbişey anlamadım...
yıldız cım gunaydın,
sende ıyılesmıssın gozunaydın daha da dıkkat et kendıne
canım belki yapmışsınızdır ama dr dan dolayı kafan karıştıysa eğer, başka bir doktora gitsen :26:
10 yıllık evliymişsiniz, tüp bebeğe geçse daha iyi değilmiydi :44:
dikkat ediyorum tatlım düşündüğün için çok sağol. Sabahları olur derler ama bende sabah bişey yok sonrasında hep devam ediyor en ufak bi koku tetikliyor sonra. Ahh canım yeme konusuna gelince hiç yiyemiyorum ya o kadar az şeyler yiyorum ki ,dün eşim drumla görüşmüş ilacım bitmişti onu yazdırmış falan kilosunu mutlaka kontrol etsin kilo kaybı yaşarsa hastaneye almam gerekir demiş. Ama çok az şey yiyorum birde meyve .Bugünde sağlıkocağına gideyim diyorum hem tartılayım hemde kayıt olmam lazımmış.yavaş yavaş bebğinle yaşamayı öğrenirsin tatlım, ama yine de dikkat et çok hızlı hareket etme sen. bulantıların başladı demek, inş çok uzun sürmez, yemeni de ihmal etme bu arada
sağol tatlım evet bebecim burdayım diyor çok şükür.halevcim görüşür canım yarın gerçektende ne gelirse tanıdıktan akrabadan gelir derlerya bi kez daha kanıtlanmış oldu
yıldızcım teşekkür edeim canım benim için araştırmışsın zahmet verdim sanada hemen inceleyecem şimdi benimde karnım acıkmıştı kalktım bir yumurta kırdım yedim bu saatte
ada ne güzel bebeğin ben urdayım diyor inşl bizde o tatlı bulantıları en kısa ve hayırlı zamanda yaşarız canımcım
sevdecim yeşil ışıklar yanıyor sende ama ortalarda yoksun be canım
canım benim yaa en son kanamam başladı diye konuşmuştuk hayırlısı olsun tatlım, benimde bi arkadaşımın 2 tane düşüğü oldu , 3. ye hemen hamile kaldı ve dünyaya bile getirdi. Düşüklerden sonra kolay hamilelik oluyormuş tatlım, inşallah seninde hemencik gelir sağlıklı bi yavrun. Birde bi yerde okumuştum düşükler genelde genetik olur falan diye ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama ailenizde hiç düşük yaşayan olmuş mu ?kaybettim canım kısmet değilmiş. yeniden aranızdayım. zaten hiç bırakmamıştım. her gün uğrayıp takip ediyordum sizleri. artık 3 ay sonra çalışmalara kaldığımız yerden devam
Yok canım yazabilirsin tabi herşeye hazırlıklı olmak lazım.Hep hayırlısını diliyoruz zaten.kimseyi üzmek istemediğim için yazmadım burda. özellikle adanın etkilenmesini istemedim. o şimdi havadan nem kapar diye düşündüm.
çok sağol canım inşallah tez zamanda gelir yavrun, şubatta da senin halayını çekeriz. Tüp bebek düşünmen çok iyi olmuş aşılama için vakit kaybetme ki tüplerin tıkalıymış zaten.canım seni hatırlıyorumda nerden acaba baya oldu sanırım.canımcım tüplerin tıkalı madem neden aşılama yaptı drun ki, senin onun yerine tüp bebek yaptırman lazım değil miydi evet canım aşılama yapıldı çok şükür tuttu. ,İnşallah tez zamanda gelir miniğin.
evet canım çok uzun bir süre önce bu forumdaydım ordan hatırlıyorsun eve tüpler tıkalı inş.şubat ayınca tüp bebeğe geçeriz senin adına çok sevindim allah devamını getirsin canım
herkese gunaydınlar,
gecmısı okudum geldim dün aksam baya dokturmussunuz
yalnız uzucu bır haber okudum arkadasım cok uzuldum allahtan hayırlısını dılemekten baska bır caremız yok allah en yakın zamanda tekrardan hamıle kalmanı nasıp etsın ınsallah sağlıkla kucagına alırsın
ooo dolma karısıklıgı olmus neyse yıldızcım olur boyle seyler
yaa sevdecım senınle hıc denk gelemedık ozledım valla ben cızelge derken hanı adet tarıhlerımız yaklastıya hanı kım once guzel haberler verecek dıye tarıhlerımı soylesek acaba dedım???
esıncım sende baya gezmıssın neysekı yagmur yokmus
halevcım yarın persembe ben bıle heyecanlıyım kuzum
adacık senınlede denk gelemedık mıde bulantıların da baslamıs cok dıkkat et kendıne canım
narı ozledık ya offf hafta sonu gelsede hasret gıdersek
dikkat ediyorum tatlım düşündüğün için çok sağol. Sabahları olur derler ama bende sabah bişey yok sonrasında hep devam ediyor en ufak bi koku tetikliyor sonra. Ahh canım yeme konusuna gelince hiç yiyemiyorum ya o kadar az şeyler yiyorum ki ,dün eşim drumla görüşmüş ilacım bitmişti onu yazdırmış falan kilosunu mutlaka kontrol etsin kilo kaybı yaşarsa hastaneye almam gerekir demiş. Ama çok az şey yiyorum birde meyve .Bugünde sağlıkocağına gideyim diyorum hem tartılayım hemde kayıt olmam lazımmış.
sağol tatlım evet bebecim burdayım diyor çok şükür.
canım benim yaa en son kanamam başladı diye konuşmuştuk hayırlısı olsun tatlım, benimde bi arkadaşımın 2 tane düşüğü oldu , 3. ye hemen hamile kaldı ve dünyaya bile getirdi. Düşüklerden sonra kolay hamilelik oluyormuş tatlım, inşallah seninde hemencik gelir sağlıklı bi yavrun. Birde bi yerde okumuştum düşükler genelde genetik olur falan diye ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama ailenizde hiç düşük yaşayan olmuş mu ?
Yok canım yazabilirsin tabi herşeye hazırlıklı olmak lazım.Hep hayırlısını diliyoruz zaten.
çok sağol canım inşallah tez zamanda gelir yavrun, şubatta da senin halayını çekeriz. Tüp bebek düşünmen çok iyi olmuş aşılama için vakit kaybetme ki tüplerin tıkalıymış zaten.
dikkat ediyorum canım , özellikle ayaklarıma kalın çorap giyiyorum, üzerime şallar falan alıyorum, eskiden çorap giydiğimi bilmem şimdi yataktan kalkar kalkmaz giyiyorum,birde havalardan mı bilmem çok üşüyorum ben .
Narımızı özledik gerçekten.
Sevdemm canım sende gezmeciklerdeydin demek ohh iyi yaptın şekerim. Bende cumartesi günü gezmeye gideceğim pek özendim sizdenevet teyzesi el sallıyor miniğimiz, cuma günü görmeye gideceğiz inşallah herşey yolundadır
hakkında hayırlısı olsun canım nşl şubattaki tedavinde bebişin gelir şubatta tüp mü yapılacak bid ben anlamadım şimdi senin tüpler tıkalıysa aşılama oluyomu:26:
bende bişey anlamadım canım tüpler tıklaı olunca aşılama olmuyor ama doktorun dediğine göre çok az karın kısmında bi sızıntı varmış o zıcık bişey için aşılama yaptı bana şubatta yine aşılama deneriz dedi bende neden dedim bana önce tüp bebek dediniz neden döndünüz dedim olmazsa 10 yıllık evliymişsiz tüp bebeğede geçebilirz dedi hiçbişey anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?