evet 2. düşüğüm. yani kısa yoldan 2 çocuk annesi oldum. (böyle söyleyerek kendimi avutuyorum sanırım)
genetik hariç diğer tahliller yapılacak. genetik hem pahalı bir testmiş hem de 3. den sonra (ins. olmaz ama) isteniyormus. dr um gerek yok dedi.
hamilelik hikayesine gelince... ilk önceleri hele bir kalp atışını duyayım demiştim içimden. daha önceden deneyimim olduğu için temkinli olmak istedim. her iki ihtimale de hazırlamaya calıstım kendimi zaten hep geriden gidiyordu.. kalp atısını hiç duyamadığım için de hikayemi yazamamış oldum.
üzülmenin hiçbir şeye faydası yok. elbette düşününce hüzünleniyorum belki ilerde daha çok hissedicem yokuluğunu ama şu an kendimi çok serinkanlı buluyorum
anladım canıminşlda hep böyle serinkanlı olursun evet kolay değil önce varlığını bilip sonrda kaybetmek ama her zaman dediğimiz gibi hayırlısı buymuş inşl en kısa zamanda giden bebeklerinin yerine yenisi gelir ve unutmaki öbür taraftada senden şefatçi olacak 2bebciğin seni orda bekliyor olacak buda çok güzel bişe bence hikayeni yazamayışına gelincede sen ilk sefer bir düşük yaşamıştınya eee bide dediğin gbi gelişimi geriden geliyordu o yüzden ağırdan aldın içinde hep bir korku vardı nasip kısmet işte ama sana bir kardeş tavsiyesi bidahaki hamileliğine sakına ama sakın sanki onada bişe olacakmış gib hissetme davranma rahat ol bu sağlıklı olacak bunu kucağıma alacağım diye kendini telkin et sonucuda sana olumlu olacaktır eminim