Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ama bu takvim 1 aylıkmış daha uzun süre kullanmak için satın almak gerekiyormuş. o da 15 lira gibi bir şeymiş. ben de indirdim çok hoşmuş. ingilizce bilmeyenler için zor olabilir belki.

Tatlım türkçe var orda, seç daha rahat kullanırsın. "File" a tıkla "Configure" ye tıkla, "Languge" nin içinden "Türkçe"ye tıkla "Ok" de. Türkçeye döner. 1 ay deneriz bakalım hoşumuza gitcekmi, belki almaya gerek kalmadan bebeler geliverir

şkr pardon canım programı çalıştırdıktan sonra yukarı köşede file kısmı varmış ordan dili şeçebiliyomuşsun

ben bi araştırem bakam full versiyonunu nasıl yapıomuşuz
belki de bööle hamile kalırız hahahaha

sağolun canlarım...süpersiniz.:81::81::81:
ama benim ingilizceyle sorunum yok acıcık biliyorum ingilizce öğretmeniyim
ama türkçesine de bi bakayım

sağolun canlarım...süpersiniz.:81::81::81:
ama benim ingilizceyle sorunum yok acıcık biliyorum ingilizce öğretmeniyim
ama türkçesine de bi bakayım

ohhh süpermiş valla accık biliyon inglizce öğretmenisinçokbilsen ne olacakmışsın :26:

ohhh süpermiş valla accık biliyon inglizce öğretmenisinçokbilsen ne olacakmışsın :26:
dil çok nankördür çabuk unutulur... ilköğretimde çalıştığımdan kendimi zorlamıyorum.iyice de tembelleştim kendimi geliştirmek için çaba da sarfetmiyorum dolayısya çok şey unuttum:86:

dil çok nankördür çabuk unutulur... ilköğretimde çalıştığımdan kendimi zorlamıyorum.iyice de tembelleştim kendimi geliştirmek için çaba da sarfetmiyorum dolayısya çok şey unuttum:86:

aaaa bak çok doğru söylüyosun tekrar etmedikçe unutuluyor ama neyseki sen bunun farkındasın tekrar edersen hatırlarsın hemencecik

canlar benim gözler kapanıyo, ben yavaştan kaçayım, öpüldünüz, ii geceler, yarın görüşürüz

canlar benim gözler kapanıyo, ben yavaştan kaçayım, öpüldünüz, ii geceler, yarın görüşürüz

nasıl nasıl şimdi ben bişe anlamdım canıcım sen hamiel değilmisin zaten bebeciğin yola çıktı geliyor allahın izniyle
kaybettim canım kısmet değilmiş. yeniden aranızdayım. zaten hiç bırakmamıştım. her gün uğrayıp takip ediyordum sizleri. artık 3 ay sonra çalışmalara kaldığımız yerden devam

kaybettim canım kısmet değilmiş. yeniden aranızdayım. zaten hiç bırakmamıştım. her gün uğrayıp takip ediyordum sizleri. artık 3 ay sonra çalışmalara kaldığımız yerden devam

canım nasıl üzüldüm anlatamam evet sürekli takip ediyodun altta görüyodum ben seni ama hiç haberde vermedin bizde senden hamilelik hikayesi bekliyorduk inan şok oldumya hatta isminin üzerine yne tek başına yazınca bian içimden geçti acaba sorsammı dedim ama çizelgen varya heralde eşi gece çalışıyor dedim konduramadım allah sabrını versşn inşl bidahaki hamileliğin sonuna kadar giderde sağlıkla alırsın kucağına bebişini şimdi sebebimi araştırılacak bu senin ikinci düşüğünmüydü benmi yanlış hatırlıyorum:26:

evet 2. düşüğüm. yani kısa yoldan 2 çocuk annesi oldum. (böyle söyleyerek kendimi avutuyorum sanırım)
genetik hariç diğer tahliller yapılacak. genetik hem pahalı bir testmiş hem de 3. den sonra (ins. olmaz ama) isteniyormus. dr um gerek yok dedi.

hamilelik hikayesine gelince... ilk önceleri hele bir kalp atışını duyayım demiştim içimden. daha önceden deneyimim olduğu için temkinli olmak istedim. her iki ihtimale de hazırlamaya calıstım kendimi zaten hep geriden gidiyordu.. kalp atısını hiç duyamadığım için de hikayemi yazamamış oldum.
üzülmenin hiçbir şeye faydası yok. elbette düşününce hüzünleniyorum belki ilerde daha çok hissedicem yokuluğunu ama şu an kendimi çok serinkanlı buluyorum

kimseyi üzmek istemediğim için yazmadım burda. özellikle adanın etkilenmesini istemedim. o şimdi havadan nem kapar diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…