iyidir cnm senden nbr, bebeem saat geç olunca bi üşendim, öölece yatıverdimben çıkana kadar eşimde sızmıştı görse zaten hayatta yatırmazdı öyle, kendi kuruturdu, ama ona yakalanmadan yattım hemen ama iyi halt etmişim birinin benim yerime yutkunması gerekiyo çünkü inş yarına kadar geçer şeker, sürekli sıcak bişiler içiorum
ya kızlar sizin bir matematikhesabınız vardıya adet olunacak günden 14 mü ne çıkarıyodunuz fean tam hatırlayamadımda anlayan benimk,ni bi hesaplayıverse bu ay 28 aralıkta hastalandım
ay inşallah kuzum eşimin amiri bilmiyor gündüz amiri biliyordu oda öküz çıktı bide tanıdık bile bile kocamı geceye aldı, bu gece amiride biraz gel gitli bi anı bi anını tutmuyor ki bakalım kociş kalkınca arayacak amirini
canlar ben kapatıyorum saçlarımı kurutmam lazım 30dk sonrada kocişimi uyandıracağım haydin yarın görüşürüz iyi geceler hepicinize
dikkat ediyorum canım ama acemiyim ya nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum ki eşime göre ben hızlı hareket ediyormuşum:26: evet canım bulantılarım başladı 3 gündür.
anladım canım yani belki perşembede yerleştirme olabilir diyorsunhalevim çok dualar ettik şekerim , inşallah ilk seferde gelecek senin yavrun da
canım seni hatırlıyorumda nerden acaba :26: baya oldu sanırım.canımcım tüplerin tıkalı madem neden aşılama yaptı drun ki, senin onun yerine tüp bebek yaptırman lazım değil miydi:26: evet canım aşılama yapıldı çok şükür tuttu. ,İnşallah tez zamanda gelir miniğin.
canım kekula yapacaktı dolmayı, karıştırdı yıldızcım
sevdeeeeee nerlerdesinn bacımm
kendine iyi bakıyosan geçer canım merak etme ama buda sana ders olsun oldumu bidahada öyle yatma tam kaparsın şifayı sinüzüt migren filan dikkat etmek lazım o yüzden ben evlenene kadar saç kurutmak bilmezdim ama evlendiğim gün itibariyle fönle ben ayrılmaz bi ikili olduk
halevcim görüşür canım yarın gerçektende ne gelirse tanıdıktan akrabadan gelir derlerya bi kez daha kanıtlanmış oldu
yıldızcım teşekkür edeim canım benim için araştırmışsın zahmet verdim sanada hemen inceleyecem şimdi benimde karnım acıkmıştı kalktım bir yumurta kırdım yedim bu saatte
ada ne güzel bebeğin ben urdayım diyor inşl bizde o tatlı bulantıları en kısa ve hayırlı zamanda yaşarız canımcım
sevdecim yeşil ışıklar yanıyor sende ama ortalarda yoksun be canım
yıldızcım sen indirdin mi canım programı ben inceliyorum indirebilirm bende
indirdim canım, inceliyorum şimdi, anlamaya çalışıyorum:18:
bende denedimde şimdi sen forumdanmı indirdin bende inmedi internet web sayfasını görüntülemiyor diyor:26:
kızçelerim ohh takvimler sahanda yumurtalar havada uçuşmuş... evet ben buralardaydım ama benim beyefendi de odada olduğu için arada bi baktım size ama yazamadım.. şimdi az fırsat bulmuşken yazayım dedim..
yıldızcım o hesaplama takvimini bende merak ettim. indirmek zor mu yarın uğraşıcam bakayım
esin canım afiyet bal şeker olsun. ye tabi sen iki canlısın kuzum
walla takvim iyi gibi görünüyo sevdecim, bi de burdan bakalım dedim, ne kaybederiz ki, her yolu denedik zatiiindirmek zor değil hayatım, zorlanacak olursan ben yardım ederim sana, ee burda yazılım sektöründe çalışan arkadaşınız var o kadar kıyağımız olsun size dimi ama sen de ticker için uğraştın bize o kadar... ne zaman istersen yardımcı olurum tatlım
tamam canım teşekkürler yarın bi bakıcam neyin nesiymiş
ben çıkıyorum hayırlı geceler canlar hepiciğinize Allah rahatlık versin :79:
kızçelerim ohh takvimler sahanda yumurtalar havada uçuşmuş... evet ben buralardaydım ama benim beyefendi de odada olduğu için arada bi baktım size ama yazamadım.. şimdi az fırsat bulmuşken yazayım dedim..
yıldızcım o hesaplama takvimini bende merak ettim. indirmek zor mu yarın uğraşıcam bakayım
esin canım afiyet bal şeker olsun. ye tabi sen iki canlısın kuzum
hiç bişe kaybetmeyiz canımcım iyi yapmışsın ohhh vaşlla sen ne güzel işin kolayını biliyon her ayrıntıyı anlıyosundur inşl çok işine yarar canım bende biara uğraşayım barimwalla takvim iyi gibi görünüyo sevdecim, bi de burdan bakalım dedim, ne kaybederiz ki, her yolu denedik zatiiindirmek zor değil hayatım, zorlanacak olursan ben yardım ederim sana, ee burda yazılım sektöründe çalışan arkadaşınız var o kadar kıyağımız olsun size dimi ama sen de ticker için uğraştın bize o kadar... ne zaman istersen yardımcı olurum tatlım
tamam canım teşekkürler yarın bi bakıcam neyin nesiymiş
ben çıkıyorum hayırlı geceler canlar hepiciğinize Allah rahatlık versin :79:
UÇUŞTU CANIM UÇUŞTU ORDAN BURDAN YAPTIK BİZ BUGÜN tahmin ettik zati seninkinin ortalarda olduğunu neyse yarın konulurz bolbol buarada sağol canım valla afiyetle yedim acıktım benim yaramaz durmuyoki hep aç hep aç
hiç bişe kaybetmeyiz canımcım iyi yapmışsın ohhh vaşlla sen ne güzel işin kolayını biliyon her ayrıntıyı anlıyosundur inşl çok işine yarar canım bende biara uğraşayım barim
sağol hyatım sanada hayırlı gecler öpüldün
canım türkçeye çevirebilirsin istersen yanlış hatırlamıyosam sağ üst köşede setup düğmesimi ne varmış ordan dil seçilebiliyomuşama bu takvim 1 aylıkmış daha uzun süre kullanmak için satın almak gerekiyormuş. o da 15 lira gibi bir şeymiş. ben de indirdim çok hoşmuş. ingilizce bilmeyenler için zor olabilir belki.
ah bu senin bebişin açlığını napcaz bakalım, ye ye de tosun gibi çıksın
şimdilik ii gibi geldi bana takvim bakalım hayatım, zamanla daha iyi çözeriz die düşünüyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?