Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Yıldızcım bu arada benim için okuyacağın Yasin suresi için çok teşekkür ederim
neyse ben çıkıyorum akşama belki girebilirim kocişim gidene kadan haydin iyi akşamlar öpüldünüz

Yıldızcım bu arada benim için okuyacağın Yasin suresi için çok teşekkür ederim
neyse ben çıkıyorum akşama belki girebilirim kocişim gidene kadan haydin iyi akşamlar öpüldünüz

ne demek rica ederim tatlım, hadi akşam gelirsen görüşürüz, iyi akşamlar cnm

ranacım pişti mi dolmalar, akşam sendeyiz forum ekibi olarak

ne dolması kızcem ben ısteyım bır yanlıslık mı oldu acep

ama yok ben hamıleyım aserdım dıyorsan hemen yaparım guzelım

bır yanlıslık oldu galıba neyse bende cıkıyorumarkıdısler

yarın gorusmek uzere kendınıze ıyı bakın

bende ıyıyım canım cok sukur kendı:94:e dıkkat sende usutme bak hava cok soguk:94:
allah iylik versin hayatım sıkı giyindim merak etmeyin hastalanmama lazım malum çalışmalara start verecez yumoş dönemime girecek şurda bi haftaya kadar
git tabi gez güzelim, sıkı giyin ama sonra benim gibi olma
giyindim canım giyindim şemsiyemide aldım yanıma neyseki yağmur yağmadı
canım hala hastalanmadınmı ya nasıl bişeymişki bu anlamadım gitti inşl ataman olurda sıkıntından kurtulursun bşraz çevre edinirsin canımcım
komşu olmamasıda kötüya en azından bi tane olacak kapısını çalacağın.ne güzel önce senin memlekette oturacakmışınız ama kısmet şişte evdeki hesap çarşıya uymuyorki
etli lahana sarması sevenler buyurabilirler akşam.şimdi sarmaya başlıyore
um.kendinize iyi bakın.
ellerine sağlık canım yemiş kadar oldum ben çok arama yok ama olsada yememezlik etmiyorum ben

hakkında hayırlısı olsun canım nşl şubattaki tedavinde bebişin gelir şubatta tüp mü yapılacak bid ben anlamadım şimdi senin tüpler tıkalıysa aşılama oluyomu:26:
ohhhh ne güzel bi günmüş böyleya bütün dileklerimizi geçirelim bugün içimizden ben birazını geçirdim bile

canlar lahanayı kekula yapıcaktı bi karışıklık oldu sanırsam aydınlatıvereyim didim

kolay gelsin sana canımcım ve afiyet olsun şimdiden

midene noldu tatlım, bulantı falan mı:26: dikkat et, kendini çok yorma, bebişe de kendine de iyi bak :79:
dikkat ediyorum canım ama acemiyim ya nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum ki eşime göre ben hızlı hareket ediyormuşum:26: evet canım bulantılarım başladı 3 gündür.
anladım canım yani belki perşembede yerleştirme olabilir diyorsun halevim çok dualar ettik şekerim , inşallah ilk seferde gelecek senin yavrun da
canım seni hatırlıyorumda nerden acaba :26: baya oldu sanırım.canımcım tüplerin tıkalı madem neden aşılama yaptı drun ki, senin onun yerine tüp bebek yaptırman lazım değil miydi:26: evet canım aşılama yapıldı çok şükür tuttu. ,İnşallah tez zamanda gelir miniğin.

canım kekula yapacaktı dolmayı, karıştırdı yıldızcım

sevdeeeeee nerlerdesinn bacımm

kızçelerim bugün sizleri aniden bırakıp çıkmışım :26: bir ara evi toparlıyordum ki bi arkadaşla telefonda konuştuk. beni çağırdı bende he dedim... o ara evi toparlayıp çıkıyorken size haber vereyim dedim fekat baktım ki bizim bilgisayar uykuya yatmış.. uykusunu bölmiyim garibimin dedim ellemeden öylece çıkıp gidiverdim.. gelincede bir yemek telaşı sardı.. şimdide çayı demledim kendime accık mola verdim.. eşimde yanıbaşımda şekerleme yapıyor
ne güzel bugün olumlu haberlerle çalkalanmış topişimiz

halev canım nasıl güzel haber onlar şekerim adacımdan sonra seninlede bu mutluluğu yaşıcaz inşallah... perşembe günü için hepimiz birer yasin okuyalım, mühim dualardan da okuyalım hacet dualarından... bide sen hacet namazı kıl arkasından kendin için dualr et canım.. perşembe mübarek gün.. adacım gibi seninde perşembe günü dönüm noktan olur inşallah canım..
bazı forumlarda yumurta toplandıktan 3-4 gün sonra transfer yapıldığını okumuştum.. belki sizinkide pazartesiyi bulur canım.. herşeye hazırlıklı olmak gerek

yıldızcım daha iyi olmana sevindim... akşam dersinize çalışmışsınız ya sen o zamanda biraz şifayı kaptın galiba.. hava soğuk artık banyo yapmak düşündürüyor :18:

esincim gezmelerinden yine kusur kalmadın mı bugün.. aferim bacıma .. kim bilir nasıl süslendi giderken

kekula canım içim sızladı okuken.. Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda rabbim sana ebedi birliktelik yaşayacağın hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım.. arkadaşların dediği gibi eşinin iş arkadaşlarının hanımları vardır mutlaka.. önce sen davet et canım böylelikle görüşmeye başlarsınız.. yavaş yavaş arkadaş çevren olur ..... lahana sarmasından bende isterim hepsini bitirdiniz mi gız bacım

aysenik seni unuturmuyuz bi ara güzel paylaşımlarımız olmuştu sonra sen kayboldun.. senin ismini ilk sayfadan bile silmedim..
bende anlam veremedim sana aşılama yapılması tuhaf olmuş.. tüplerin tıkalıyken spermler nasıl tüpten geçeceklerdi ki :26:bu doktorların işine akıl sır ermiyor.. inşallah tüp bebek tadevinin ilk ayında yavruşlarına kavuşursun arkadaşım

rana canım ne çizelgesi yapalım mı diye sordun tam anlayamadım.. sende mi adet çizelgesi yapmak istiyorsun. yarın yaparız sanada inşallah...

adacım mide bulantıların hayırlı olsun..artık bebeğin içerden sana el salladıkça miden bulanıyor tatlım.. sende ona el salla

nar şekerimi hasretle yad ediyorum

yok canım bu haftada kusur kalmadım gelenim gidenim olmadı neyseki sende iyi yapmışsın gezmeye gitmişsin arada iyi oluyor ya hep evde durmak olmuyor

ben geldim kocişim gidene kadar uyuyayım didi bende duşa girdim 00,30da çatlatma iğnem var kocişim 1 saat geç gidecek işe inşallah amiri fazla tepki vermez olumlu karşılar

anaaa kekula yapcaktı ranacım karıştırdım ben sanırsam ah ah keşke hamiş olup aşersem de bişiler istesem etraftan :26: inş o günlerde gelecek arkadaşım hayırlısıyla.. öpüldün şeker

karıştırmışım walla şekerim

geçirin geçirin güzel dualar edin bu gece şekerlerim:97: kekula yaptırdı evet, nasılda aklımda yer etmiş, açtım herhal o ara

olabilir walla sevdem, saçlarımı kurutamadan havluyla yattıydım akşam, o da tetiklemiş olabilir

ben geldim kocişim gidene kadar uyuyayım didi bende duşa girdim 00,30da çatlatma iğnem var kocişim 1 saat geç gidecek işe inşallah amiri fazla tepki vermez olumlu karşılar

çatır çatır çatlarsın bu akşam inşallah halevim bişi demez amiri be güzelim inş, sizin durumdan haberi var mı ki:26:

kekula topikler arasında gezşnirke gödüm bir arkadaş yarım tatlı kaşığı hayıt tohumunu ezip kaynar suya koymuş 2-3dk demlendirip süzüp içmiş 2.gün adeti sökmüş sende bi dene istersen

ohh canım güzelce çatlasın inşl yumoşlar döllendirilmeyi beklesinler.eşnede inşl amiri bişe demez hayatım

yıldızcım ne haber şekerim sen dün akşamdanda almışsın alımını hiç saç kurulamadan yatılrmı şekerim resmen davetiye çıkarmışsın hastalığa sen üşendiysen eşine kurutaydınya

ya kızlar sizin bir matematikhesabınız vardıya adet olunacak günden 14 mü ne çıkarıyodunuz fean tam hatırlayamadımda anlayan benimk,ni bi hesaplayıverse bu ay 28 aralıkta hastalandım

çatır çatır çatlarsın bu akşam inşallah halevim bişi demez amiri be güzelim inş, sizin durumdan haberi var mı ki:26:

ay inşallah kuzum eşimin amiri bilmiyor gündüz amiri biliyordu oda öküz çıktı bide tanıdık bile bile kocamı geceye aldı, bu gece amiride biraz gel gitli bi anı bi anını tutmuyor ki bakalım kociş kalkınca arayacak amirini

iyidir cnm senden nbr, bebeem saat geç olunca bi üşendim, öölece yatıverdim ben çıkana kadar eşimde sızmıştı görse zaten hayatta yatırmazdı öyle, kendi kuruturdu, ama ona yakalanmadan yattım hemen ama iyi halt etmişim birinin benim yerime yutkunması gerekiyo çünkü inş yarına kadar geçer şeker, sürekli sıcak bişiler içiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…