Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ona bakarsan bizde de her ay aynı be kuzum.. ama yinede ümit fakirin ekmeğidir derler.. inşallah ümitlerimizi verecek birgün mevlam...
ev ödevlerinizi ihmal etmeyin yeter ki

herkese günaydın canlar,
dün gece bi hasta oldum, boğazlarım şişti, üşüme titreme, sabahı zor ettim dün doktora giderken çok ıslanmıştım, şemsiyemde yoktu sanırım o zaman üşüttüm:44:
sizler nasılsınız bakalım

saol tatlım bakalım bu ay bizi ne beklio hepbirlikte yaşayıp görecez. inş umutlarımız boşa çıkmaz. sorma walla eşime çok üzüldüm ama zamanla onlarda öğreniyolar işte napalım. bak seninkide tetleri hamilelik için sanmış, öenmsemio görünseler bile aslında bir tarafları da düşünüyo işte...

günaydın tatlım, ben hayırlısıyla atlattım, inş cuma günü senden de iyi haberler alıcaz. seninkide çatlamış olacak. öyle umudum yok falan da deme, herşey kısmet tatlım, hiç beklemediğin anda oluverir...

grçmiş olsun yıldızcım ıslanmak seni iyice üşütmüş demek ki canım yaa... boğaz pastili filan alsaydın hiç değilse rahatlatırdı şimdi çalışırkende...
sana doktor bi kaç gün daha ders verdi mi daha tam ortalardasınız bu günlerden istifade edin şekerim... tabi reçeteyle olunce biraz zor oluyor çok iyi bilirim

saol sevdecim, walla nasıl zor geldim işe bi bilsen, geçen hafta da izinli olduğumdan izin de alamıyorum pastil aldım biraz daha iyiyim, burdaki arkadaşlarda saolsunlar nane limon falan yapmışlar, midemde kötü çünkü. hepsini bir içiorum bakalım hayatım
verdi vedi vermez mi ama dediğin gibi reçeteyle olunca insan kasılıyoo cidden. senin yumurtalama gününü biliyomusun bana yazarak verdi de. sizinle de paylaşayım, her ay bunu uygulayabilirsin dedi.
bende SAT:21 aralık canım. 12.-13. gün yumurtalama günümmüş. adet başladığı güne 1 diyerek, 11-13-15-17-19. günler ilişki verdi. zaten tutarsa bu aralıklarda tutacak dedi. sizde isterseniz buna göre bi hesaplayın diye söylemek istedim.

inşallah tutar bu ay ...........senin döngün kaç gün sürüyor yıldızcım

sevdecim bi ara bende de çok sapmalar olmuştu, en düşüğü 26- en uzunu 29 du. son aylarda düzene girdi 28 oldu. verdiğim tarihler 28 üzerinden canım

benimde bozulmuştu bi ara 25 e bile düştü ama son 3 aydır 29 oldu... zaten doktorunun dediği tarişhleri yumurtlama günlerimiz diye çalışarak geçiriyoruz ama kısmet işte be canım...:26:

benimde bozulmuştu bi ara 25 e bile düştü ama son 3 aydır 29 oldu... zaten doktorunun dediği tarişhleri yumurtlama günlerimiz diye çalışarak geçiriyoruz ama kısmet işte be canım...:26:

öyle be güzelim kısmetten ötesi yok. hatırlasana geçen ayda ben gittiğimde hamilelik riski olabilir, kist olsa bile demişti. yumurtlama zamanlarını ovulasyonla tespit etmiştim ya ben. bırak gebeliği zamanından önce bile gelmişti ilaç kullanmama rağmen

evet haklısın canım..
benimde dün doktorun verdiği duphaston isimli ilaç bitmiş oldu... ilaç bittikten sonra 7 gün içinde hastalanmazsan gel dedi doktor...
benim beklenmeyen adetim cuma günü zaten..

ne ilacı kullanmıştın sen geçen ay bide ovulasyon kiti mi kullanmıştın.. nasıl memnun kaldın mı ondan yıldızcım:26:

İnşallah hayırlı sonuçlanır canım sabırsızlıkla bekliyoruz.
Esin canım evde olunca bi ara bende izledim esra erolu hatta tam konuşurken denk geldi , konuşması beni çok etkiledi ama benim bile gözlerim doldu, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, üzme sen kendini bak tedaviniz devam ediyor çalışmalara yeni başladınız sayılır. Bu arada yeni mi evlenmiş bu esra erol:26:
canım çok geçmiş olsun dikkkat et kendine, sıcak tut ayaklarını falan. Yumoşunun çatlamasına çok sevindim yaa bak ne kadar güzel maşallah kendi çatlayıvermiş.
inşallah cnaımmm
canım test dediğin spermiogram testimi , siz yaptırmadınızmı bence hemen yaptırsanız daha iyi olmazmı bilmiş olurdunuz en azından neden bekleyeceksiniz ki:26:
canım bakayım şimdi akşam giremedim.
senin eşinin tahlileri tam mı şekerim ? Valla ben tutmaz diyordum bi yandan da Allahım çatladığını bile gördük sanırım bu ay gelecek dedim , çok şükr tuttu ben mutlaka tavsiye ederim kızlar ,

evdem maşallah iyiki özenmemişsin, özensen neler yapacaktın kim bilirr aboooo canımcım ben aslında hep aklımdan geçiriyordum seni ve narı , deneseniz şu aşılamayı , bellimi olur canımcım, boşuna klomen kullanıp yumoşlarını azdırmamış olursun , klomen bile belli bi süreden sonra zararlı biliyorsun. Benim nacizane fikrim tabi bu, aşılamada mesafe kısalmış oluyor arada spermciğin başına gelebilecek riskler de azalmış oluyor, bi çıtlatsan kocişine :26: benim yumoşum olmuyordu birde biliyosun ama maşallah senin şansın daha fazla bence :26: bu arada ben hikayemi yazmıştım sen onunla ilgili bişey yazdınmı görmedim de:26: sayfaya ekledin mi bakmadım da

adacım sahi sen hikayeni yazmıştın okudum ama arka sayfalara geçince unutmuşum.. hemen alıp yapıştırıyorum canımm..

şu aşılama konusuna gelince... mevlam o aşamalara getirmesin bizi inşallah.. nedense bana soğuk geliyor gülüm yaa..sende tutunca çok hevesim arttı ama bilmiyorum :26:

evet cicim yazmıştım hikayemi bak İnşallah cnaım keşke sorunsuz hemencik hamiş kalabilsek , inşallah aşılama işlemine gelmeden gelir bebişin, Neden soğuk bakıyorun canım ,bi sebebi varmı ?

İnan belki gereksiz düşünüyorsun diyeceksiniz bana ama ben şimdiden diyorum zor oluyor ya 2. bebiş ne olacak acaba diye , belkide ben çok aceleciyim bilmiyorum ya da iyiki acele etmişim diyorum şimdide, yoksa heray hüsrana uğramak ne demek olduğunu çok iyi biliyorum , daha çok üzülürdüm bazen eşimle de konuşuyoruz da çok şükür çok hızlı ilerledik biz diyorum. Millet de şimdiden bana bak kocan tek çocuk şöyle en az 3 çocuk yapın diyor hee dedim patır patır doğuruyorum da

ay hadi bakalım ilacın da bitmiş, şimdi hatalanmazsan gebelikte olabilir demi ama? bana geçen ay sadece progestan vermişti hayatım, gene verdi, rahim duvarım kalın değilmiş ondan veriyomuş güçlendirsin diye.. ben geçen ay medismart ovulasyon kiti kullandım, tam da gününü tespit etti, hoş sonuç ortada bebiş gelmedi ama, doktora gittiğimde söylediği tarihle, kitte çıkan sonuç aynı tarihlerdi. gayet memnun kaldım. bu ay özellikle yapmadım. zaten biliosun bu ay sürekli doktordaydım.

saol tatlım çok teşekkür ederim, kalın giyindim zaten, kombiyide sonuna kadar açtım şimdi daha iyiyim hayatım. yumurtamda çatladı hayırlısıyla, bi de hayırlı sonuçlar alsak çok daha mutlu olucam :97: evet cnm bahsettiğim test spermiogram testi, doktora sölememe rağmen ısrarla nisanda yapalım dio:26: iyice kafam karıştı doğrusu, allah korusun ya eşimde de bi sorun çıkarsa bi de onu mu beklicez :44: olmadı eğer hastalanırsam bu ay, dışardan yaptıralım diorum en azından içimiz rahat eder.

yıldızcım mutlaka dışarda da olsa yaptırın spermiogram testini, en kısa sürede bebiş istiyoruz biliyorsun bunu bildiğiniz halde neden nisana kadar bekleyesiniz ki. İçiniz rahatlamış olur en azından, inşallah bi sorun yoktur ama biz tedbiri elden bırakmayalım.

doğru sölüyosun canım, hastalanırsam ki inş hastalanmam, bunu halletmek lazım hemen. bi de bunun için zaman kaybetmeyelim ve tedbirli olalım canım haklısın...

adacım ilk sayfanın güzelelrinden oldun sende
ben o işlemden korkuyorum galiba adacım .. tam olarak kendimede açıklayamadığım sebepleri olabilir :26:

yıldızcım benim kullandığım ilaçta progestan türevi bi ilaç.. 10 gün kullanacaksın demişti doktor. işte dün bitti.. bakalım..
ben daha önce progestan kullanmıştım ilk kez bu ay duphaston kullandım..
sana kaç gün kullan dedi doktorun ?

adetin 15. günü başla, günde 3 tane, 1 kutuyu bitir dedi canım, 10 gün yapıo o da. aynı seninkiyle yani

günaydın canlarım nasılsınız ben bugün geç kaldım

sevdecim haklısın canım eğer eşin ağırsa herşey söylenmez öğrenip öğrenip geliyosun bu ne saçma felan der ki sizin bide kızınız var ve gayet normal olduya hiç ikna olmayabilir aşılamayı felan gerçekten düşünebişrsin amaeşinmi soğuk bakıyor o duruma inşl hiç grek kalmadan gelir hemen bebişin daha fazla bekletmeden

yıldızcım çok geçmiş olsun hayatım akşam bıraktığımda bişeyin yoktu :26:dün ıslandın demek çok dikkat et kendine bol bol c vitamini felan al

adacım evet canım esrada evlenmşişti temmuz yada ağustos olması lazım kendi programında yaz tatiline girmeden bende izlememde aslında böyle zamanlarda denk geliyor sanırım bide onu açınca komşumun oğlu oynamaya başlıyor eğleniyorum bende

halev daha gelmemiş doktordan bakalım bugün ne gelecek yumoşların boyutu

ranacım demek annen bu ay senden bekliyor bişeyle inşl beklediği haberi verirsiniz bu ay onlarda bizim kadar heyecnlı ben anneme günüm geçiyor dediğimde kadıın 2gün boyunca yatamadım kemiklerim titredi heyecandan diyo niye felan diyorum bu bebek farklı bu sizin olacak diyor

unuttupum bişeyler varsa hatırlatın olurmu canlar

teşekkür ederim canım tez zamanda kendinide ilk sayfaya eklersin inşallahhhh Sanırım orkun spekulum takılmasından dolayı dimi ?

bu yaz evlenmiş ha demekki hemen istemişler bebiş,konuşması etkilemişti beni de Hyaırlısını versin Rabbim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…