benim kocişde biliyor canlarım arada bi takılıyor bile başkan oldunmu sonunda diyeben anlatırım arada örneklerde veririm burdan öğrendiklerimide iletirim kendisine
ah canım anlamadıkları için herşeyi hamişliğe yoruyorlar inşallah en kısa zamanda bu haberide vereceksin kocişine üzme kendini erkekler içten içe yaşarlar neden belli etmezler anlamış değilim doğrusu hayırlısı olsun canım
tamam sevdecim bian girip çıkarsan kocişin geldi demektir
ayyy yıldızcım demek eşin hamile sandı ya onlar bizim kadar hakim değil konuya ama tabikide içlerinde yaşıyplar bize destek olmak için onlar için bebek hamilelik çokta önemli değilmiş elinde sonunda olur gibi davranıyolar ama en az bizim kadar istiyolar benim eşim alıştı artık her ay noldu canım çatlattınmı yumurtalarını gel değerlendirelim felan diyorher ne kadar işin gırgırındaymış gibi gözüksede çok isitiyor hissediyorum
kızlar sizin eşiniz bilmiyomu bu siteye girdiğinizi bnimki biliyor zaten bizimki laptop hep yanımdadır eşim diğer koltukta ama hiç bakmaz
yıldızcım buarada ben hala şu test meselesine takıldım canım neden bu kadar ileriye atıyor anlamıyorumki daha ocak başındayız olmazsa nisana kadar bekleyeceksiniz bence çok saçma içine sinmeyen bişeyler varsa eğer doktorunla birarada olmana gerek yok ki kafanıza göre bi merkezde test yaptırbilirsiniz
haklısın hayatım bizler kadar konuya hakim değiller maalesef. çatlamadığı için kist olduğunu biliyodu ama çatlamış deyince, çalışmalar da tamdızannetmiş ki hamilelik var ve doktor muayene de gördü. kıyamam ya soruşunu bi görseydiniz, hamilemisin yani diye girdi kapıdan ilk defa bu kadar ilgilendiğini gördüm, heveslerimiz boşa çıkmasın inş canlarım. bu arada ekledin nasıl olmuş
evet walla canım, hamilelik olayını çok basşt gördüklerinden kaynaklanıyor bencede, ama işin içine girince öyle olmadığını anlıyolar. bende bugün ilk defa onunda gerçekten istekli olduğunu gördüm, çok mutlu oldum. emeklerimizin karşılığını kısa zamanda alalım inş, baksanıza kocişlerde sabırsızlanmaya başladılar sanırım
ya esincim test konusunda benimde kafam karıştı açıkçası, özellikle tekrar sordum, siz ekimde geldiniz bana 6 ay gerek yok dedi, hamilelik olmazsa nisanda yaptırırız dedi. banada çok geldi doğrusu. düşünsene allah korusun ya onda bişi çıkarsa, bi de onun tedavisi için mi bekleyeceğiz? ben diyorum ki bu ayı bi bekleyelim. eğer adet olursam öyle yaptıralım :26: inş olmam da tüm bunlara gerek kalmaz hayatım :97:
heh bacım bende valla şöyl şöyle yapmam gerekiyomuş bu ay bi hamilemiz var felan diye müjdeyi veririm
ohhhhhh güzel olmuş şekerim güle güle kullan allahım beiş tickeri ile değiştirmeyi nasip eder inşallah bencede eğer adet olursan ki inşallah olmazsın canım kocişin testi versin başka bi yerde boşuna zaman kaybı yaptırıyor dr size
canlar ben çıkıyorum kocişimi işe yollicam ve laptopu eşim götürüor yarın görüşürüz iyi geceler
iyi geceler halevcim görüşürz yarın
yıldızcım çok güzel olmuş tickerin halevinde dediği gibi hamilelik ticeriyle değiştirmek nasip olsun inşl
bu ay hamiş olursun bütün bunlara gerek kalmaz ama eğer olmazsanda bencede kesin yaptırsın eşin testi canım boşuna zaman kaybı olmasın aklınızdada soru işareti kalmasın allah korusun bişe çıkmaz inşl ama çıkarsada vakitli önlem alınmış olur
iyi geceler yılızcım yarın görüşürüz
inşallah güzelim ama benimkilerin bu ay vakti geçti.. artık bi daha ki aya inşallah tam vakitlerinde çatlarlar... ama senden çok ümitliyim şekerimay sevdem özledim walla seni, inşallah senin yumoşcuklarda hemencik çatlayıversin canım benim..dr um saolsun çok moral verdi gerçekten, şuan umudum diğer aylara göre daha fazla ne yalan söyleyeyim:97:
bugün 14. günüm hayatım. bu arada eşim için tekrar sordum sperm testini, olmazsa hamilelik nisanda yapacağız dedi, iyi mi dedi kötümü bilemedim wallaha:26: ısrarcıda olamıyosun öyle bi durumda, inş eşimde bi sorun yoktur. eşim gelene kadar çok iyiydim, allaha şükür hala iyiyim ama söledikleri içimi burktugönlümüzden geçenler hepimiz için tez zamanda gerçekleşir inş.:97:
evet canım bizim kadar hakim değiller sadece kaba taslak biliyorlar.. inşallah tam öğrenmelerine gerek kalmadan hamile kalıveririz bacılarım :81:ayyy yıldızcım demek eşin hamile sandı ya onlar bizim kadar hakim değil konuya ama tabikide içlerinde yaşıyplar bize destek olmak için onlar için bebek hamilelik çokta önemli değilmiş elinde sonunda olur gibi davranıyolar ama en az bizim kadar istiyolar benim eşim alıştı artık her ay noldu canım çatlattınmı yumurtalarını gel değerlendirelim felan diyorher ne kadar işin gırgırındaymış gibi gözüksede çok isitiyor hissediyorum
kızlar sizin eşiniz bilmiyomu bu siteye girdiğinizi bnimki biliyor zaten bizimki laptop hep yanımdadır eşim diğer koltukta ama hiç bakmaz
yıldızcım buarada ben hala şu test meselesine takıldım canım neden bu kadar ileriye atıyor anlamıyorumki daha ocak başındayız olmazsa nisana kadar bekleyeceksiniz bence çok saçma içine sinmeyen bişeyler varsa eğer doktorunla birarada olmana gerek yok ki kafanıza göre bi merkezde test yaptırbilirsiniz
ayy kızlar benimki pek ağır abidir .heh bacım bende valla şöyl şöyle yapmam gerekiyomuş bu ay bi hamilemiz var felan diye müjdeyi veririm
canlar ben çıkıyorum kocişimi işe yollicam ve laptopu eşim götürüor yarın görüşürüz iyi geceler
sitede yeniyim bende dr araştırıyorum. istanbul da bildiğiniz iyi bir dr önerirseniz sevinirim.
herkeslere günaydın arkadaşlarım ,
akşam yine döktürmüş herkes oku oku anca bitti valla
aaa yıldızcım yumurtan catlamıs cok sevındım ınsallah bende cuma gunu hayırlı haberlerle gelırım
sevdecim dün seninle rastlasamadık nasılsın???
esincim baya tecrübe kazanmışssın sen bebeklerden artık senınkıde gelsın artık
ada resmımı koymustum gordun mu??
yaaa evet ya aksam annem soyledı esra hamileymiş diyeoff ya kadıncagızda beklıyor bakalım bu ay olacakmı dıye
ne guzel yemekler yaptın demı offf allahtan tokumda canım cekmıyor ama dun ne yalan soylıyım bıraz actım acaba menusunde ne var dıye dusunmedım degıl hanı
evet ya bızım esradan ne eksıgımız var bakalım hayatım ben bu aydan pek umıtlı degılım nedense
ama tabıkı genede hayırlısı dıyorum dun aksam esımle konusuyoruz acaba asılama mı yaptırsak dedım yanı sonucta allahın bılecegı sey olmazsa onda da olmaz olursa boylede olur dıyor aslında haklı ama
ıste adanınkı tutunca aaa bak hemen hamıle kalırız bızde dıye ınsan heveslenıyor :26:
ayy canım dün canın çekti demekkk... çokta ahım şahım özenmediydim aslında.. ezogelin çorba, orman kebabı ve şehriye pilavı vardı
sen niye bu aydan ümitli değilsin.. ev ödevlerinize çalışamadınız mı kuzum ...
evet aşılama benimde aklıma geliyor ama eşime diyemiyorumm.. inşallah hayırlısıyla tez vakitte hamile kalırızz
sen evdesin dimi şu anda :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?