Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

benim kocişde biliyor canlarım arada bi takılıyor bile başkan oldunmu sonunda diye ben anlatırım arada örneklerde veririm burdan öğrendiklerimide iletirim kendisine

heh bacım bende valla şöyl şöyle yapmam gerekiyomuş bu ay bi hamilemiz var felan diye müjdeyi veririm

haklısın hayatım bizler kadar konuya hakim değiller maalesef. çatlamadığı için kist olduğunu biliyodu ama çatlamış deyince, çalışmalar da tamdı zannetmiş ki hamilelik var ve doktor muayene de gördü. kıyamam ya soruşunu bi görseydiniz, hamilemisin yani diye girdi kapıdan ilk defa bu kadar ilgilendiğini gördüm, heveslerimiz boşa çıkmasın inş canlarım. bu arada ekledin nasıl olmuş

evet walla canım, hamilelik olayını çok basşt gördüklerinden kaynaklanıyor bencede, ama işin içine girince öyle olmadığını anlıyolar. bende bugün ilk defa onunda gerçekten istekli olduğunu gördüm, çok mutlu oldum. emeklerimizin karşılığını kısa zamanda alalım inş, baksanıza kocişlerde sabırsızlanmaya başladılar sanırım
ya esincim test konusunda benimde kafam karıştı açıkçası, özellikle tekrar sordum, siz ekimde geldiniz bana 6 ay gerek yok dedi, hamilelik olmazsa nisanda yaptırırız dedi. banada çok geldi doğrusu. düşünsene allah korusun ya onda bişi çıkarsa, bi de onun tedavisi için mi bekleyeceğiz? ben diyorum ki bu ayı bi bekleyelim. eğer adet olursam öyle yaptıralım :26: inş olmam da tüm bunlara gerek kalmaz hayatım :97:

ohhhhhh güzel olmuş şekerim güle güle kullan allahım beiş tickeri ile değiştirmeyi nasip eder inşallah bencede eğer adet olursan ki inşallah olmazsın canım kocişin testi versin başka bi yerde boşuna zaman kaybı yaptırıyor dr size

heh bacım bende valla şöyl şöyle yapmam gerekiyomuş bu ay bi hamilemiz var felan diye müjdeyi veririm

benim eşimde biliyor yanında kullanıyorum pc yi ama yazdığınız özel birşey olursa diye arada kapayıveriyorum. sonuçta biz kadınlar herşeyimizi paylaşabiliyoruz ama erkekler bu konuda daha ketumdur dönüp bakmaz ama makinayı da yanında bırakıp gitmem ne olur ne olmaz değil mi ama

saol şekerim, inş kısa sürede hepimiz bebiş tickerına geçeriz bakalım inş olmaz ama olursa bu ay yapalım demeyi düşünüyorum, bi yerden kazanırken, başka yerden kaybetmeyelim

canlar ben çıkıyorum kocişimi işe yollicam ve laptopu eşim götürüor yarın görüşürüz iyi geceler

iyi geceler halevcim görüşürz yarın
yıldızcım çok güzel olmuş tickerin halevinde dediği gibi hamilelik ticeriyle değiştirmek nasip olsun inşl
bu ay hamiş olursun bütün bunlara gerek kalmaz ama eğer olmazsanda bencede kesin yaptırsın eşin testi canım boşuna zaman kaybı olmasın aklınızdada soru işareti kalmasın allah korusun bişe çıkmaz inşl ama çıkarsada vakitli önlem alınmış olur

doğru sölüyosun esincim. eğer olmazsa bi de bunun için vakit kaybetmeye gerek yok. inş gerek kalmaz ama olursa da ilk işimiz bu olmalı, ne olur ne olmaz, işi şansa bırakmaya gerek yok:97:

sitede yeniyim bende dr araştırıyorum. istanbul da bildiğiniz iyi bir dr önerirseniz sevinirim.

inşallah güzelim ama benimkilerin bu ay vakti geçti.. artık bi daha ki aya inşallah tam vakitlerinde çatlarlar... ama senden çok ümitliyim şekerim
eşinin tepkisine bende üzüldüm canım.. eminim seni tam hassas noktandan vurmuştur...
geçen hafta ben prolaktin ve progestan tahlili için kan verdim ve 3 saat sonra çıkacak dediler.. bende tekrardan gitmedim eşim işten gelirken aldı sonuçları... getirdi elime verdi gözümün içine bakıyor eee ne çıkmış dedi.. aynen senin ki gibi hamilelik için kan verdiğimi sandı heralde.. içim acıdı adamcazıma yaa... dedim ki bu bi hormon tahliliydi önemli bişii değil

evet canım bizim kadar hakim değiller sadece kaba taslak biliyorlar.. inşallah tam öğrenmelerine gerek kalmadan hamile kalıveririz bacılarım :81:

ayy kızlar benimki pek ağır abidir ..... burdaki meseleleri söyleyemem ben ona...bir kaç defa yeni öğrendiğim birşeyi söylemeye kalktım ,milletten öğreniyorsun kabak benim başıma patlıyor didi
canlar ben çıkıyorum kocişimi işe yollicam ve laptopu eşim götürüor yarın görüşürüz iyi geceler

halevcim inşallah geceni huzurlu bi şekilde geçirmişsindir.. kocacın yanında olmasa bile seni koruyan melekler var canım

:79:cancazzlarım hepiciğinize hayırlı sabahlar... mutlu ve pozitif bi gün olsun hadi bakem

herkeslere günaydın arkadaşlarım ,

akşam yine döktürmüş herkes oku oku anca bitti valla

aaa yıldızcım yumurtan catlamıs cok sevındım ınsallah bende cuma gunu hayırlı haberlerle gelırım

sevdecim dün seninle rastlasamadık nasılsın???

esincim baya tecrübe kazanmışssın sen bebeklerden artık senınkıde gelsın artık

ada resmımı koymustum gordun mu??

yaaa evet ya aksam annem soyledı esra hamileymiş diye off ya kadıncagızda beklıyor bakalım bu ay olacakmı dıye

sanada günaydın canım.... evet dün ben çıkarken sen gelmiştin.. geç bile kalmışım anca yetiştirdim yemekleri ne tembelim dimi
yıldızdan güzel haberler aldık artık sıra sende güzelim... inşallah seninkilerde çatır çatır çatlamışlardır... senin esradan ne eksiğin var gız bacım aaaa

ne guzel yemekler yaptın demı offf allahtan tokumda canım cekmıyor ama dun ne yalan soylıyım bıraz actım acaba menusunde ne var dıye dusunmedım degıl hanı

evet ya bızım esradan ne eksıgımız var bakalım hayatım ben bu aydan pek umıtlı degılım nedense
ama tabıkı genede hayırlısı dıyorum dun aksam esımle konusuyoruz acaba asılama mı yaptırsak dedım yanı sonucta allahın bılecegı sey olmazsa onda da olmaz olursa boylede olur dıyor aslında haklı ama
ıste adanınkı tutunca aaa bak hemen hamıle kalırız bızde dıye ınsan heveslenıyor :26:

ayy canım dün canın çekti demekkk... çokta ahım şahım özenmediydim aslında.. ezogelin çorba, orman kebabı ve şehriye pilavı vardı
sen niye bu aydan ümitli değilsin.. ev ödevlerinize çalışamadınız mı kuzum ...
evet aşılama benimde aklıma geliyor ama eşime diyemiyorumm.. inşallah hayırlısıyla tez vakitte hamile kalırızz
sen evdesin dimi şu anda :97:

hmm guzelmısde menun

ne bıleyım ya gecen cok umıtlenmıstım ama olmadıya belkı ondandır yaptık ama tam degıl
amin inşallah kalırızda hiçbirseye gerek kalmaz

yok ben calısıyorum ısteyım suan hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…