Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bende bu carsamba baslıycam tedaviyee. bakalım ben ne kadar tedavş görcem Allah şifa versin hepiize birde saglkıklı hayırlı bebiş.

inşallah canım ya ayyy gözlerim doldu valla zaten yemeğimide yeni yiyorum kocişim gündüz uyuyamamış canım benim sesten gürültüden onu rahatsız etmemeye çalışıyorum uykuya doyabilsin diye bende kociş uyurken yemek yaptım aç karnımı doyuruyorum ve buraya laf yetiştiriyorum
inşallah canım elimizi göbeğimize götürdüğümüzde orda gerçekten bi bebiş hissetmek nasip olur bizlerede

bende bu carsamba baslıycam tedaviyee. bakalım ben ne kadar tedavş görcem Allah şifa versin hepiize birde saglkıklı hayırlı bebiş.

tedavin hayırlı olsun inşallah bizler gibi çok uğraşmadan bain önce beebğine kavuşursun

ayy cnm benim afiyet olsun sana, elleme tabi gündüz uyumadıysa şimdi uyusun, gene gitcekmi gece?

ayy cnm benim afiyet olsun sana, elleme tabi gündüz uyumadıysa şimdi uyusun, gene gitcekmi gece?

yavlum her gece gidicek haftada bi gün izni var o kötü işte keşke bigün gidip bigün gitmese daha rahat olur ama işte burda her gece gitmesi gerek

yıldız çok güzel bir haber bu şekerim bak sters yaptığına değmedi sşz yine ödevlere iyi çalışın bellimi olur doktordan gelince böyle sen yazınca dedimki bu kz bu ay hamiş olacak heralde hadi inşl

buarada çizelgemi beğenmene sevindim sevdecim sağolsun ellerine sağlık valla darısı hamilelik çizelgeme inşl

tweety25 canım sende hoşgeldin aramıza inşl çok aratmadan gönderir rabbim meleğini güzzel haberlerini almak ümidiyle canım

kızçelerim nasılsınız bakayım

yıldız getirdiğin haberlere çok sevindim canım... ne güzel çatladığını gördünüz.. ayy darısı benim yumoşlarımın başına olsun dimi canım...
aynen esinin dediği gibi senin yazdıklarını okuyunca tamam bu kızcağız bebeği kaptı bu ay dedim... bide doktorun çok güzel açıklamalar yapmış gülüm yaa.. hani demişya daha sıvısı görünüyor filan bunlar insana müthiş moral olur.. artık değmeyelim senin keyfine...
sen şimdi kaçıncı günündesin canım

halevcim yalnız mı kalacaksın güzelim ama ne yapalım bundada vardır bi hikmet değil mi.. inşallah mevlam korur seni canım

esin ada rana sizler nettiniz bacılarım :97:

yavlum ikidir görüyom seni bi giriyon bi kayboluyon sonunda yazmışsın haaaaaa ivet kuzum dünde tek kalmıştım 1 ay yalnızım 4 gün hariç oda izinleri kocişimin

ay canım benim ne güzel dilekler bu böyle, inş dileğin gerçeğe döner tatlım, hepimizin mutluluk haberlerini ard arda alırız.
biraz önce yazamadım sana eşim geldi o sıra kapadım. o kadar sarsıcı bişi yaşadım ki o sırada akşam doktordan çıkınca eşim aradı bende otobüs kuyruğundaydım bi sürü insan vardı yanımda, noldu dedi çıktın mı doktordan, evet cnm dedim, ne dedi dedi, etrafım kalabalık olduğundan bi sorun yok dedim, kısık sesle çatlama olmuş, herşey yolunda akşam konuşuruz dedim kapadım teli. sana yazacakken işten geldi "hamilemisin yoksa" dedi her konudan haberş var ama neyin ne ifade ettiğini bilmio maalesef, ben çatlama olmuş deyince hamileyim sanmış yok hayatım dedim sadece hamilelik için engel yok demek o dedim, ben nerden biliyim çatlamıyoya sürekli çatladı ve o dönemde birlikte olduk die oldu sandım dedi. nasıl içime oturdu bi bilseniz. ilgileri yok gibi görünse de içten içe onlarında bu konuyu düşündüklerini gördüm. Allahım kısa zamanda emeklerimizi boşa çıkarmasın canlar. çok etkiledi o hali beni

hoşgeldin datlum tickerın hayırlı olsun hadi herkeş ticker yapsın
bende bi uğraşayım bakayım yapabilcekmiyim, ama nerden yapcaz halevim, az kopya versene

yavlum ikidir görüyom seni bi giriyon bi kayboluyon sonunda yazmışsın haaaaaa ivet kuzum dünde tek kalmıştım 1 ay yalnızım 4 gün hariç oda izinleri kocişimin

evet halevcim 2 kere geldim tam sizlerin yazılarını okurken kocacım geliyor bende kapatmak zorunda kalıyorum... bu konuya bu kadar düştüğümü görürse kafayı yedim zanneder o yüzden çaktırmamaya çalışıyorum...
başka zamanda bi görünüp bi kaybolursam anlayın ki kocam yanıma gelmiş
işte yine geldi çıkıyorum bacılar

ay sevdem özledim walla seni, inşallah senin yumoşcuklarda hemencik çatlayıversin canım benim..dr um saolsun çok moral verdi gerçekten, şuan umudum diğer aylara göre daha fazla ne yalan söyleyeyim:97:
bugün 14. günüm hayatım. bu arada eşim için tekrar sordum sperm testini, olmazsa hamilelik nisanda yapacağız dedi, iyi mi dedi kötümü bilemedim wallaha:26: ısrarcıda olamıyosun öyle bi durumda, inş eşimde bi sorun yoktur. eşim gelene kadar çok iyiydim, allaha şükür hala iyiyim ama söledikleri içimi burktu gönlümüzden geçenler hepimiz için tez zamanda gerçekleşir inş.:97:

ah canım anlamadıkları için herşeyi hamişliğe yoruyorlar inşallah en kısa zamanda bu haberide vereceksin kocişine üzme kendini erkekler içten içe yaşarlar neden belli etmezler anlamış değilim doğrusu hayırlısı olsun canım

tamam sevdecim bian girip çıkarsan kocişin geldi demektir

ayyy yıldızcım demek eşin hamile sandı ya onlar bizim kadar hakim değil konuya ama tabikide içlerinde yaşıyplar bize destek olmak için onlar için bebek hamilelik çokta önemli değilmiş elinde sonunda olur gibi davranıyolar ama en az bizim kadar istiyolar benim eşim alıştı artık her ay noldu canım çatlattınmı yumurtalarını gel değerlendirelim felan diyor her ne kadar işin gırgırındaymış gibi gözüksede çok isitiyor hissediyorum
kızlar sizin eşiniz bilmiyomu bu siteye girdiğinizi bnimki biliyor zaten bizimki laptop hep yanımdadır eşim diğer koltukta ama hiç bakmaz

yıldızcım buarada ben hala şu test meselesine takıldım canım neden bu kadar ileriye atıyor anlamıyorumki daha ocak başındayız olmazsa nisana kadar bekleyeceksiniz bence çok saçma içine sinmeyen bişeyler varsa eğer doktorunla birarada olmana gerek yok ki kafanıza göre bi merkezde test yaptırbilirsiniz

benim kocişde biliyor canlarım arada bi takılıyor bile başkan oldunmu sonunda diye ben anlatırım arada örneklerde veririm burdan öğrendiklerimide iletirim kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…