• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

svdecim çok teşekkür ederim canım ellerine sağlık çok güzel olmuş şimdi profilden çizelgenin üstünemi yapıştırıcam

canım hesaplayıcıdan hesaplamadım kasımla aralık ayı arasını hesapladım ama şimdi kafam karıştı kurban bayramı kasım ayındaydı değilmi

evet canım sen kurbanda mı hastalanmıştın..

bide çizelgende yazı olarak ne yazalım üst yazı olarak ? onu söylede istediğin gibi olsun canım

evet canım sen kurbanda mı hastalanmıştın..

bide çizelgende yazı olarak ne yazalım üst yazı olarak ? onu söylede istediğin gibi olsun canım

kurban bayramı olduğu ay 19da hastalanmştım kurban kasımmıydı ekim mi bilemedim şimdi 1ayı hatırlamıyorum işte hangi aysa bu ay da 28 i zaten

gel de puzzle tamamlansın:52: yaz canım

kasımda kurban bayramı olmuştu gülüm :66:

canım çok teşekkür ederim şimdi geriye doğru gidince hatırladım son 3ayın adet tarihinide intr girdim siklüsüm 35 gün sürüyor sana zahmet olmazsa onu değiştir istersen ama uzun bi işse öyle kalsada olur

canım çok teşekkür ederim şimdi geriye doğru gidince hatırladım son 3ayın adet tarihinide intr girdim siklüsüm 35 gün sürüyor sana zahmet olmazsa onu değiştir istersen ama uzun bi işse öyle kalsada olur

tabi değiştiririm canım...
peki üst yazı olarak ne yazayım... ? çizelgende ne görünsün

oooooo ortalık çizelge bolluğuna dönmüş valla
ne bu boyle ya offf gelsinler bu ayda bızde 9 aylık cızelgemızı yapalım bu kesmez bızı:5:

yıldız henuz gelmemıs herhalde doktordan neyse bakalım gelsınde guzel haberlerı versın bakalım

sevdecım sende uyumussun baya neyse dınlenmıssındır

adacım gıtmıs gelde resmı koyayım sen cok meraklanmıssın:17:

bırde esın var herhalde buralarda hamıle kız naber:49:

ben çıkıyorum canlar mutfak faslı beni bekliyor sonra görüşürüz:79:

Son düzenleme:
oooooo ortalık çizelge bolluğuna dönmüş valla
ne bu boyle ya offf gelsinler bu ayda bızde 9 aylık cızelgemızı yapalım bu kesmez bızı:5:

yıldız henuz gelmemıs herhalde doktordan neyse bakalım gelsınde guzel haberlerı versın bakalım

sevdecım sende uyumussun baya neyse dınlenmıssındır

adacım gıtmıs gelde resmı koyayım sen cok meraklanmıssın:17:

bırde esın var herhalde buralarda hamıle kız naber:49:

sağol canım iyiym benim yaramaz hiç çok aç boyuna yiyorumya:52::52: hamileyim tabikide 1ayda doğuracam sen nasılsın bakalım

çizelgey yaptık canım sevdecim sağolsun aradan çıkarttı valla bizide kesmez bu 1 aylık ama napalım şimdilik elimizde bunlar var 9aylık yapacağımız günlerde gelecek

canlar drum aradı çok şükür hatta iğnemi vuruldum da geldim sonucum gayet iyiymiş yine aynı dozda devam ediyorum ilaçlarıma yarın sabah kontrole gidicem yine hayırlısı inşallah biraz daha büyüme sağlar bugün ki iğnelerim:97:

sağol canım iyiym benim yaramaz hiç çok aç boyuna yiyorumya:52::52: hamileyim tabikide 1ayda doğuracam sen nasılsın bakalım

çizelgey yaptık canım sevdecim sağolsun aradan çıkarttı valla bizide kesmez bu 1 aylık ama napalım şimdilik elimizde bunlar var 9aylık yapacağımız günlerde gelecek

bende ıyıyım canım ya ne olsun eee hanı ada evde calısıyordu gene yok ortalarda sevde de gıttı neyse
guzel yemecıkler yapsın bakalım belkı bızı aksam yemege cagırır:44:

canlar drum aradı çok şükür hatta iğnemi vuruldum da geldim sonucum gayet iyiymiş yine aynı dozda devam ediyorum ilaçlarıma yarın sabah kontrole gidicem yine hayırlısı inşallah biraz daha büyüme sağlar bugün ki iğnelerim:97:

çok sevındım hayatım hadı bakalım ya sana bu yıl zaten bastan ugurlu geldı bıletlerle
devamıda gelıyor ıste ne mutlu sana

çok güzel canım demekki güzel cevap veriyorsun ilaçlara inşl canım bugünki iğnelerinde katkısını görürsün
bende ıyıyım canım ya ne olsun eee hanı ada evde calısıyordu gene yok ortalarda sevde de gıttı neyse
guzel yemecıkler yapsın bakalım belkı bızı aksam yemege cagırır:44:

demekki çok işi var adanın yoksa girerdiya sevdecim sanada kolay gelsin canım

canlar ben çıkıyorum şimdilik sonra konuşuruz komşum çocuğu bana bıraktı okula gitt azcık onla ilgileneyim grip olmuş küçüğüm

Back