Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hesaplayıcıdan hesaplamadım kasımla aralık ayı arasını hesapladım ama şimdi kafam karıştı kurban bayramı kasım ayındaydı değilmi
evet canım sen kurbanda mı hastalanmıştın..
bide çizelgende yazı olarak ne yazalım üst yazı olarak ? onu söylede istediğin gibi olsun canım
kurban bayramı olduğu ay 19da hastalanmştım kurban kasımmıydı ekim mi bilemedim şimdi 1ayı hatırlamıyorum işte hangi aysa bu ay da 28 i zaten
gel de puzzle tamamlansınyaz canım
kasımda kurban bayramı olmuştu gülüm![]()
canım çok teşekkür ederim şimdi geriye doğru gidince hatırladım son 3ayın adet tarihinide intr girdim siklüsüm 35 gün sürüyor sana zahmet olmazsa onu değiştir istersen ama uzun bi işse öyle kalsada olur
tabi değiştiririm canım...
peki üst yazı olarak ne yazayım... ? çizelgende ne görünsün
esincim nerdesin hadi canım çorba yapıcam seni bekliyorum![]()
http://lt1f.lilypie.com/ltTcp2.png
hayırlı olsun canım... inşallah bu ayın sonunda hamilelik çizelgeni yaparızz![]()
oooooo ortalık çizelge bolluğuna dönmüş valla
ne bu boyle ya offf gelsinler bu ayda bızde 9 aylık cızelgemızı yapalım bu kesmez bızı
yıldız henuz gelmemıs herhalde doktordan neyse bakalım gelsınde guzel haberlerı versın bakalım
sevdecım sende uyumussun baya neyse dınlenmıssındır
adacım gıtmıs gelde resmı koyayım sen cok meraklanmıssın
bırde esın var herhalde buralarda hamıle kız naber![]()
sağol canım iyiym benim yaramaz hiç çok aç boyuna yiyorumyahamileyim tabikide 1ayda doğuracam sen nasılsın bakalım
çizelgey yaptık canım sevdecim sağolsun aradan çıkarttı valla bizide kesmez bu 1 aylık ama napalım şimdilik elimizde bunlar var 9aylık yapacağımız günlerde gelecek
canlar drum aradı çok şükür hatta iğnemi vuruldum da geldim sonucum gayet iyiymiş yine aynı dozda devam ediyorum ilaçlarıma yarın sabah kontrole gidicem yine hayırlısı inşallah biraz daha büyüme sağlar bugün ki iğnelerim:97:
çok güzel canım demekki güzel cevap veriyorsun ilaçlara inşl canım bugünki iğnelerinde katkısını görürsüncanlar drum aradı çok şükür hatta iğnemi vuruldum da geldim sonucum gayet iyiymiş yine aynı dozda devam ediyorum ilaçlarıma yarın sabah kontrole gidicem yine hayırlısı inşallah biraz daha büyüme sağlar bugün ki iğnelerim:97:
bende ıyıyım canım ya ne olsun eee hanı ada evde calısıyordu gene yok ortalarda sevde de gıttı neyse
guzel yemecıkler yapsın bakalım belkı bızı aksam yemege cagırır:44: