yok anacım benimki uyurmu bensiz yatağına gitmez, ee birde izinde ya uykusu yok tv izliyor bi yandan bana laf yetiştiriyor hıı evet diyorum sen benle ilgilenmiyosun diyor birdearada onunla çene çalıyoruz öyle
rana da yükledi ama aynı gün kaldırdı.. sen rica edersen tekrar yükler bi ara
ağrılarının azalması ne kadar güzel adacım.. artı günden güne dahada iyi olacaksın.. hamileliğin tadı çıkmaya başlayacak.. bide iştahın açılsa
hiç sorma ben bi yandan senle yazışacağım diye uğraşıyorum oda gelmiş göbüşümü öpüyoryavrum benimkide beni almadan yatağa gitmez ama kanepede uyuklamasa bi yeri kusur kalır. .. benim sıcaklığım tüm odayı ısıtıyor..adamcazımında uykusu geliyor böyle
bilirim hiç başka bişeyle ilgilenmeni istemez.. hep onun gözünün içine bakıp ağzının içine düşücenn.. ayy bu adamcıklar
2011 e ben adayla yazışırken , kocacımda uyurken girdi.. yaşasınn
tamam canım geldiğinde rica ederim artık, evet şükür ya azaldı ,ağrısına razıyım ama ne bilim herkes neden ağrıyorki druna söyledin mi falan deyince ben çok korkuyordum ağlıyordum ama ağrısından değil bebeğim sana bişey olmasın diye.haftaya tekrar gitmek istiyorum dr a ya 2 güne bi gel dese giderim valla :) iştah hiç yok maalesef.
Senin ağrıların nasıl oldu canım daha mı iyisin, iğne falan olsaydın çatlama ihtimali varmıydı acaba sevdecim :26:
hiç sorma ben bi yandan senle yazışacağım diye uğraşıyorum oda gelmiş göbüşümü öpüyorahhh sen tam sultansın bacımm adamcağızı sıcaklığınla ısıttın uyuyup kaldı tabi dimiii çalıştıysa yorulmuştur canım
evet cicim yaa seninle yazışırken girdik yeni yıla Rabbim mutluluk sağlık huzur bebişler nasip etsin inşallahhh
aman Allah korusun hiç birşey olmayacak inşaallah bebeğine ve sana canım... ikinizde Allaha emanetsiniz.. hatta üçünüz.. babasınıda unutmayalım.. başrolü beraber paylaştınız sonuçta
yok gülüm benimkiler kendilerini aştı artık çatlama neyin söz konusu değil..
olsun bundada hayırlar vardır inşallah rabbim verecek çok yakında
yaptır şekerim ohhh sefam olsunnn, şaka bi yana tabi koçişlerimiz kıymetli canım ya, eminim 2. bebeğinizde eşin daha farklı olur, şimdi bayadır uğraşıyorsunuz ya .ayy ne güzel bişee... benim kocam hamileliğimde hiç göbüşümü öpmedi heral ..:26: hatırlamıyorum....öyle romantik şeylerin ro sunu bile bilmezzz
şikayet için değil, siz kocalarınızın kıymetini bilin diye diyorum canım
aama bi daha hamile kalırsam büyün içimde ukde kalan şeyleri yaptırıcam inşaallah
ayy şu an canım nasıl çikolata istediiii.... yesem mi bi tane kız adacım..
sende ye şekerim bebişine çikolata hediye et
adacım senin sat kaç hesaplıcaz.. ana bi çizelge yapmaya çalışıyorum. linkini vericem yapınca . sende profiline yapıştırırsın..
sen bezelye içindeki bebekten mi istiyorsun
ben 2. için şeklini değiştirince önceki linkte değişmişşu an ikiside aynı görünüyor.. halbuki birinci pek janjanlıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?