Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

rana da yükledi ama aynı gün kaldırdı.. sen rica edersen tekrar yükler bi ara

ağrılarının azalması ne kadar güzel adacım.. artı günden güne dahada iyi olacaksın.. hamileliğin tadı çıkmaya başlayacak.. bide iştahın açılsa

yok anacım benimki uyurmu bensiz yatağına gitmez, ee birde izinde ya uykusu yok tv izliyor bi yandan bana laf yetiştiriyor hıı evet diyorum sen benle ilgilenmiyosun diyor birde arada onunla çene çalıyoruz öyle

yavrum benimkide beni almadan yatağa gitmez ama kanepede uyuklamasa bi yeri kusur kalır. .. benim sıcaklığım tüm odayı ısıtıyor..adamcazımında uykusu geliyor böyle

bilirim hiç başka bişeyle ilgilenmeni istemez.. hep onun gözünün içine bakıp ağzının içine düşücenn.. ayy bu adamcıklar

tamam canım geldiğinde rica ederim artık, evet şükür ya azaldı ,ağrısına razıyım ama ne bilim herkes neden ağrıyorki druna söyledin mi falan deyince ben çok korkuyordum ağlıyordum ama ağrısından değil bebeğim sana bişey olmasın diye. haftaya tekrar gitmek istiyorum dr a ya 2 güne bi gel dese giderim valla :) iştah hiç yok maalesef.
Senin ağrıların nasıl oldu canım daha mı iyisin, iğne falan olsaydın çatlama ihtimali varmıydı acaba sevdecim :26:

hiç sorma ben bi yandan senle yazışacağım diye uğraşıyorum oda gelmiş göbüşümü öpüyor ahhh sen tam sultansın bacımm adamcağızı sıcaklığınla ısıttın uyuyup kaldı tabi dimiii çalıştıysa yorulmuştur canım
2011 e ben adayla yazışırken , kocacımda uyurken girdi.. yaşasınn

evet cicim yaa seninle yazışırken girdik yeni yıla Rabbim mutluluk sağlık huzur bebişler nasip etsin inşallahhh

aman Allah korusun hiç birşey olmayacak inşaallah bebeğine ve sana canım... ikinizde Allaha emanetsiniz.. hatta üçünüz.. babasınıda unutmayalım.. başrolü beraber paylaştınız sonuçta

yok gülüm benimkiler kendilerini aştı artık çatlama neyin söz konusu değil..
olsun bundada hayırlar vardır inşallah rabbim verecek çok yakında

ayy ne güzel bişee... benim kocam hamileliğimde hiç göbüşümü öpmedi heral ..:26: hatırlamıyorum.... öyle romantik şeylerin ro sunu bile bilmezzz
şikayet için değil, siz kocalarınızın kıymetini bilin diye diyorum canım

aama bi daha hamile kalırsam büyün içimde ukde kalan şeyleri yaptırıcam inşaallah

inşallah canım ya, 1 ay öncesine kadar eşimin üzerine titrerken şimdi buna bebişimizde eklendi çok şükür, Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın . Biz eşimle duygusallaştığımızda ağlaşırız böyle o der Allah birbirimize bağışlasın benden önce sana bişey olmasın der, bende öyle deme son nefesimizi de birlikte verelim derim hep, ayy icim buğulu buğulu oldu yine

canım drun öyle dememişmiydi, çatlayanlar olabilir diye. Vardır bunda da bir hayır canım ya üzme kendini bakalım gün doğmadan neler doğar, evett bende inanıyorum canım en yakın zamanda hemde

ayy şu an canım nasıl çikolata istediiii.... yesem mi bi tane kız adacım..
sende ye şekerim bebişine çikolata hediye et

yaptır şekerim ohhh sefam olsunnn, şaka bi yana tabi koçişlerimiz kıymetli canım ya, eminim 2. bebeğinizde eşin daha farklı olur, şimdi bayadır uğraşıyorsunuz ya .
ayy şu an canım nasıl çikolata istediiii.... yesem mi bi tane kız adacım..
sende ye şekerim bebişine çikolata hediye et

afiyet olsun cnaım sana yok ben kaç gündür ağzıma almıyorum diyecektim kiii dün antep fıstıklı bi parça yedim, ama çok sevdiğim şeyleri yiyemiyorum ben yaa , her gece süt içerdim onu bile içemiyorum. Değişik bişey sevdecim daha midem bulanmadı ama kokulara karşı hassas birde iştahsızlık

adacım senin sat kaç hesaplıcaz.. ana bi çizelge yapmaya çalışıyorum. linkini vericem yapınca . sende profiline yapıştırırsın..
sen bezelye içindeki bebekten mi istiyorsun

adacım senin sat kaç hesaplıcaz.. ana bi çizelge yapmaya çalışıyorum. linkini vericem yapınca . sende profiline yapıştırırsın..
sen bezelye içindeki bebekten mi istiyorsun

canım ben onu müsait bi zamanımda uğraşacaktım vaktim olmadı, kalpli çiçek var ya şerit onu beğenmiştim bezelye içinde de olabilir başka neler vardı hatırlayamadım SAT 14 KASIM canım

aslında skr açıklamalı bi link göndermişti ama çook gerilerde kaldı o nasıl bulacagım :26:

tatlım senin dediğin kalpli çiçek çok renksiz kaldı ama sen bilirsin istersen değiştireyim. ben şimdilik yaptım böyle.. üst bölümüne ne yazmamı istersen onu yazayım

ben 2. için şeklini değiştirince önceki linkte değişmiş şu an ikiside aynı görünüyor.. halbuki birinci pek janjanlıydı

canım benim için uğraşmışsın sende o arada bende uğraşıyordum :26: ve yaptım. Bu arada verdiğin 2 link deki çizelge de aynıydı ama :26: hangisi daha güzelse onu yapayım dimiştim ama:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…