Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyy o da pek şirinmiş sevdecim yaa, seninkine de yaparız inşallah
bu arada 7 haftalık olmuşsun maşaallah canım
![]()
ismimizin altına bak teyzesi senin hazırladığını yazdık , hepsi sığmadı ama sen uğraştın bizim için![]()
canım ne demek seve seve uğraştım... evet en kıymetli hediyeniz![]()
çok şükür canım Rabbim mucizesini gönderdi bizlere, en yakın zamnda sizlere de inşallah. Tatlım sanırım uykum geliyor benimm müsadenle çıksam ,yarın görüşürüz öpüyorum seni
güzel dileğin için gönülden amin diyorum anım rbbim inşl en kısa zamnada bizlerede gösteriri muczesini ve bizim gibi isteyenlerecanlarım ayrıca inşaallah yarından itibaren bizim için sürprizlerle dolu bir yıla başlayacağız.. hepimiz için hayır huzur ve ulaşmayı istediğimiz tüm hayallerimizin gerçek olacağı bir yıl olur inşallah..
mevlam başta sizler olmak üzere tüm isteyenlere ruhen zihnen ve bedenen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu evlatlar nasib etsin...(banada versin inşallah dimi :26:..).....
adilemircim bugün yarın doğum korkusundan kolaylıkla kurtulsun yavrucuğunu sağlıkla kucağına alsın, halevcimin tüpü ilk seferde tutsun, adacım güzel bi hamilelikten sonra kolaycana doğursun, narcım esincim ranacım yıldızcım meltemcim hamilelik haberlerini bu yılın ilk aylarında alsınlar inşallah........sizede eşinize de rabbim bu güzellikleri yaşatsın canım arkadaşlarım... :79:
demek uykun düzene girmeye başladı canım çok sevindim inşl yemende en kısa zamanda düzelecek bizde baktık canım senin fotolara maşallahı var topikimizincanım sevdem seni korkuttuğum için üzüldüm şimdi , çok sağol tatlım şükür iyiyim 2 gecedir yavrucum rahat bir uyku uyumama izin veriyor artıkSadece arada bi ağrı giriyor o kadar ,işlerden dolayı sizlerden ayrı kaldım canım, ama artık hep burdayım. Duana aminn diyorum cnaım inşallah tez zamanda sizlere de nasip etsin , adilemiri bende merak ettim doğuma gittimi acaba ?
Esincim evet cnaım yükledim sizlerin fotosuna da baktım.
ayyy hepiciğiniz pek güzelmişsiniz yaa maşallahhh, bütün güzeller bizim topic de sanırım . Aaa bitek ranayı görmedim yüklemedi mi o
ayy sevde benimkininde o huyu var tv karşısında uyuklamadan gitmez bende bi bana gelen cşnsböyle sanırdım babamdan abimden böyle şey görmeyince demek geneli böylemiş.naqzlı bu adamcıklar çok nazlıyavrum benimkide beni almadan yatağa gitmez ama kanepede uyuklamasa bi yeri kusur kalır. .. benim sıcaklığım tüm odayı ısıtıyor..adamcazımında uykusu geliyor böyle
bilirim hiç başka bişeyle ilgilenmeni istemez.. hep onun gözünün içine bakıp ağzının içine düşücenn.. ayy bu adamcıklar![]()
oda güzelmiş canımcım2011 e ben adayla yazışırken , kocacımda uyurken girdi.. yaşasınn![]()
yap şekerim içinde kalan herşeyi yap yaptır o kadar isteyip beklediğin bi bebek olacakayy ne güzel bişee... benim kocam hamileliğimde hiç göbüşümü öpmedi heral ..:26: hatırlamıyorum....öyle romantik şeylerin ro sunu bile bilmezzz
şikayet için değil, siz kocalarınızın kıymetini bilin diye diyorum canım
aama bi daha hamile kalırsam büyün içimde ukde kalan şeyleri yaptırıcam inşaallah![]()
kızlar hiç kimse uğramamış..hepinize güzel ve mutlu hafta sonları![]()
ayy canım adanın resimlerine bakıyordum esincim.. senin geldiğini görmemişim :26:
hııım tmm hayatım bende de yorumlar vardı onlara bakıyodum o ara
ee nasılsın şekerim akşamdan bu yana :97:
sağol hayatım ben iyiym sen nasılsın bakalım eşim ben oturacam diye tutturuyor benim çıkmam lazım sonra denk gelelimde konuşuruz uzun uzun
sana kolay gelisn hayatım valla benim evinde ihtiyacı var am bugün geçti annemden öğlen geldik akşamda yemeğe gidiceztamam canım.. bende kalkıp temizlik yapayım bari evi toz toprak götürüyor![]()
kızlar aşağıya bakın yeni çizelgem nasıl olmuş... :81: artık kaçıncı günümde olduğumu ve yumurtlama tarihimi sizlerde göreceksiniz... haydin sizde yapın birer tane.. hepiciğimiz birbirimizkini takip ederiz...çok hoşuma gitti bu iş![]()
güzel dileklerin çok saol arkadaşım, allah tez zamanda hepimize sağlıklı bebişler versin inşallahcanlarım ayrıca inşaallah yarından itibaren bizim için sürprizlerle dolu bir yıla başlayacağız.. hepimiz için hayır huzur ve ulaşmayı istediğimiz tüm hayallerimizin gerçek olacağı bir yıl olur inşallah..
mevlam başta sizler olmak üzere tüm isteyenlere ruhen zihnen ve bedenen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu evlatlar nasib etsin...(banada versin inşallah dimi :26:..).....
adilemircim bugün yarın doğum korkusundan kolaylıkla kurtulsun yavrucuğunu sağlıkla kucağına alsın, halevcimin tüpü ilk seferde tutsun, adacım güzel bi hamilelikten sonra kolaycana doğursun, narcım esincim ranacım yıldızcım meltemcim hamilelik haberlerini bu yılın ilk aylarında alsınlar inşallah........sizede eşinize de rabbim bu güzellikleri yaşatsın canım arkadaşlarım... :79:
süper olmuş walla, çok beğendimkızlar aşağıya bakın yeni çizelgem nasıl olmuş... :81: artık kaçıncı günümde olduğumu ve yumurtlama tarihimi sizlerde göreceksiniz... haydin sizde yapın birer tane.. hepiciğimiz birbirimizkini takip ederiz...çok hoşuma gitti bu iş![]()
kızlarrr sabahtan okudum da anca yazıyorum şimdi. malum hazırlık telaşı ütü falan yapıyorum şimdi eşim market alışverişine gitti de bi bakıyım dedim.
adacım çok sevindim uykularının düzene girmesine işallah devam eder böyle.
sevdecim ben de yapıyım bari bi ticker bu ay boşa geçiyo gerçi ama olsun yapıveriyim yine de
ayyy saatler kaldı ben nasıl kocişimi sizleri bırakıp gidicem beni unutmayın sakın. döndüğümde en az 2 tane müjde istiyorum bu ay için.
hepinizi kocaman öpüyorum tekrar giremem heralde kendinize ve kocişlerinize çok iyi bakın![]()