Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

yavlularımmmmmm hepicinize mutlu ama çok mutlu, huzurlu, umutlarımızın hiç tükenmeyeceği, sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz, Hamilelerin kolay doğum yapacağı, doğuranların hayırlı evlat yetiştireceği veeeeee biz hamiş olmak için çırpınanların göbüşlerinin bebişlerlen dolacağı bir yıl diliyorum

veeee ben çıkıyorum akşama giremeyebilirim dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim hepicinizi öptüm iyi akşamlar iyi yıllarrrrrr

Son düzenleme:
güzel dileklerin için çok teşekkürler canım, bebiş dolu bir yıl diliorum sana ve eşine de veee hepimize inşallah

Arkadaşlar daha buralardayım ama şimdiden yeni yılınızı kutlar, sevdiklerinizle birlikte mutlu yıl olmasını dilerim. Mutluluklarımız daim olup, kucağımıza yavrularımızı aldığımız bir sene olur inşallah, hepinizi çok öpüyorum...
Mutluluk, huzur, sağlık ve bebek dolu bir yıla....

canlarımmmm ah ben sizleri nasıl ösledim nasıllll pek uzun geldi ya, hızlı hızlı geçmişi okudum ama bi sürü de yazmışsınız bacılarım eksik konu yazarsam lütfen uyarın beni.
Hepiniz eklemişsiniz maşallah resimleri hepinize tek tek bakıp yorumlarımı yazacağım , bende ilk fırsatta yüklemeye çalışacagım gerçi nedense siliniyor benim resimler ama yeniden bakıcam.
Hepinizde beni merak etmişsiniz yaa nasıl duygulandım canlarım anlatamam , çok çok sağolun.

Sevdem güzelim gitmişsin dr a çatlamamış demek senin yaramaz yumoşların ya, drun dediği gibi belki çatlayan olur , üzme kendini olurmu canım.Bencede sen artık klomen kullanma senin yumoşlar maşallah zaten, başka bi yöntem deneyin derim.
Yıldızcım seninde kistin erimiş csnım gözün aydın çok sevindim.
Halevim seninde yumoşların oluşmuş maşallah diyelim aah onlara çok iyi bak canıncım ultrasonda falan çok az bi zaman sonra içlerinde minik bi kalp oluşacak canım
Narcım sen ankaraya eğitime mi gittin güzelim 3 hafta gibi bişeyler okudum doğrumu okumuşum:26: kolay gelsin canım ahh koçişle pek bi özlem çekeceksiniz , sonunda da büyük bir buluşma olacak, anladın sennnn
Esincim sen nasılsın canım varmı gelişme ? Ranacım canım sen nasılsın ,çok hızlı okuyunca bunlar aklımda kalmış canlarım ya kusura bakmayın
Şimdi gelelim bana ahh canlarım nasıl yoruldum 2 gündür anlatamam size, ofisi kendi yerimize taşıyoruz ama işlerin başında ben olunca herşey üstüme kaldı, belediyesinden tut da, izinler , imzalar vs. bütün prosedürleri yapmak zorunda kaldım. Görevliler ofisimizi düzenleyecekler eksikler yapılacak vs. yeni yapılıyordu zaten , bu sırada da bende evimden takip edeceğim . Sanırım 1 , 2 aya yeni yerimize tamamen geçmiş olacağız, işleri telefonla ve bilgisayarla takip edeceğim . Dün falan çok korktum çok yoruldum ya bebeğime bişey olur diye. Akşam birde yemeğe davetliydik oraya gittik, Yarından itibarende evimdeyim artık.İşte böyle canlarım. Ayy gelin hadi konuşalımm pek bi özledim sizi
Şimdiden yeni yılınızı kutluyorum canlarım hayırlı bir sene olur inşallah sizlere bebiş nasip etsin Mevlam , bana da kolay doğumlar

ahhhh çiçeğimmm demek ondandı ağrıların kıyamam sana ama hemen umutsuzluğa kapılma nolur doktor ne demiş içlerinde çatlayan da olmuş olabilir. ben de arkadaşlara katılıyorum doktora devam canım ve şu klomenden uzak tutmamız lazım senin yumoşları coşuveriyolar. kaldı ki canım bu ayı boş geçsen de ne kaybetcen benimde durumum aynı bak biz de faaliyet de yok hem demekki kısmetimiz bu ayda değilmiş şekerim. lütfen bunlara takılıp kendini yıpratma .bak ne kadar sağlıklısın ki o ilaçlara hiçmi hiç ihtiyacın yok
bacım delik deşik olacan iyice
hadi hayırlsı benimki içemedi onu zorlamadım bend e şu kursa gitmeden vakit bulursam pekmezini alcam ki geldiğimde bomba olsun
evet canım ya çok sağlıkllı bu üçlü hakaten ben bişey merak ediyorum o bitkisel hapları var bunların işe yarıyormudur acaba. benim kociş böyle şeyleri hiç içemiyo

canım sana da iyi yıllar hepimize sağlıklı bebişler getiren bir yıl olsun 2011 öpüyorum çokkk dualarına da kocaman bir aminnnnnn diyorum

iyi olmana çok sevindim tatlım :93:, gerçekten çok merak etiik seni
bir fırtta çıkaracağın bi doğum diliyorum sana tabii bize de hayırlısıyla hamilelikler ve minicik bebişler

ayyy canımya ben hiç böyle bişe beklemiyodum ha sabah biraz yazdın çıktıntya sonunu böyle beklememiştşm benim bilmediğim ne kadar çok şey varmışya inşl 1tane yumurtan çatlamış ve döllenmiştir ama öyle bile değilse üzülme olurmu bundada vardır bir hikmet ama doktorunu bende beğendim sen kötü düşündükçe o seni motive etmeye yönelmiş eğer olumsuz bişe olursada doğum konturol hapıda vermeyecek 1ayın boşa gitmryrcrk hakkında hayırlısı olsun sevdem

ya adacım sen nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaa neler yaşadın öyle bebişin nekadar sıkı tutunmuş sana bak maşallah bunca yorgunluğa dayanmış tütütütüüt maşallllahahhh
ama artık dinlenme vakti madem evdesin bi süre. bende ankaraya gidicem canım pazar gidiyorum 3 hafta yokum kurs var ne yazıkki önümüzdeki haftasonu gelirim belki açığı kapatırım o zaman. dediğin gibi dönüşüm muhteşem olcak bu arada senden de resim bekliyoruz acillll

kızlar bu arada eve geldim ben erken çıktı başım ağrıyo akşam annemlere gidicez biraz şekerleme yapıyım. sonrada kalkıp makarna salatası yapıcam
şimdiden hepinize iyi yıllar diliyorum. öncelikle sağlıklı huzurlu mutlu bolluk bereket dolu bir yıl geçirelim eşlerimizle ailelerimizle sevdiklerimizle beraber. sonrasında yılın ilk aylarında sürprizlerimiz gelsin işallah hepimiz mutlu haberlerle bu yıla başlayalım birer ikişer gelsin bebiklerrr ve allahım bizlere bu yıl anne olmayı nasip etsin işallah
hepinizi çok öpüyorum

evet canım baya yoruldum ama çok dua ettim miniğim tutunsun bana diye, ama o kadar korkttumki en ufak bi ıslaklık hissetsem koştum wc ye , Allahım inşallah bi sorun olmaz. Ekledim sanırım canım, sizlerin resimlerine de bakacagım birazdan.Hadi bakalım bomba gibi dön geri.

Duana bütün kalbimle aminn diyorum canım, bugün bol bol dua ettim sizlere, bugünde kuran okuyacagım hepinize tek tek dualar edeceğim. İnşallah hayırlşı bir geçiririz mutlu huzurlu sağlıklı yıllar nasip etsin bebişlerimizle birlikte inşallah. Kızlar hepiniz iyi bakın kendinize , canım narım sende pazar gideceksin demek, yumoş gününe denk getirirsen koçisine bi sürpriz yaparsın artıkım dimi:26:

halevcim maşallah şekerim senin yumoşlarada tedavin gayet güzel gidiyo dengelesinler bakalımyumoşları herşey çok güzel olacak canımcım eşine keçiboynuzunada başlamışsın şifa olsun şekerim bal polen arı sütü hakkındaki bilgiler içinde çom teşekkür ederiz ende eşime yedirmiştim bir süre aslında yumoşlar için biz bile yiyebilirz halevcim yeni yıl dileklerinde çok güzel canım gönülden amin diyorum

adacım hoşgeldin hayatım merak ettik valla seni ama tahminde ettik işle alakalı bişeyler olduğunu sen iyi olda iş çokta önemli değil demek bi kaç hafta evdedsin bu süper oldu hem işini yaparsın hemde dinlenirsin demek fotoları yükledin bi ara hemen bakalım

narcım sanda iyi uykular demek sende skşam annenlerdesin bende gidicem canım birazdan

hepimize sağlıklı huzurlu sevdiklerimizle ailemizle dolu her günümüzün bi önceki günden güzel olan bir yıl diliyorum beklediğimiz istediğimiz bebeklere ilk fırasatta kavuşmak yeni yılın bize mucizemizi getirmesi dileğimle

kızçelerim halevcim yıldızcım esincim narcım adacım....beni teselli etmek için yazdıklarınıza çok çok teşekkürler.... sizlerle paylaşmak beni rahatlattı... ne yapalım mevlam bu şekilde takdir etmiş .. inşaallah bu günlerde geçecek ben yürekten inanıyorum...

ada canım iyi olmana çok sevindim.. buraya yazmadım ama sen gelmedikçe bir sürü senaryo yazdım kendi kendime.. hepside çok acıklıydı.. iyi ki geldinde bu vesveselerden kurtuldum canım.. hep sağlıklı ol inşallah oldu mu güzelim...

canlarım ayrıca inşaallah yarından itibaren bizim için sürprizlerle dolu bir yıla başlayacağız.. hepimiz için hayır huzur ve ulaşmayı istediğimiz tüm hayallerimizin gerçek olacağı bir yıl olur inşallah..
mevlam başta sizler olmak üzere tüm isteyenlere ruhen zihnen ve bedenen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu evlatlar nasib etsin...(banada versin inşallah dimi :26:..).....

adilemircim bugün yarın doğum korkusundan kolaylıkla kurtulsun yavrucuğunu sağlıkla kucağına alsın, halevcimin tüpü ilk seferde tutsun, adacım güzel bi hamilelikten sonra kolaycana doğursun, narcım esincim ranacım yıldızcım meltemcim hamilelik haberlerini bu yılın ilk aylarında alsınlar inşallah........sizede eşinize de rabbim bu güzellikleri yaşatsın canım arkadaşlarım... :79:

canım sevdem seni korkuttuğum için üzüldüm şimdi , çok sağol tatlım şükür iyiyim 2 gecedir yavrucum rahat bir uyku uyumama izin veriyor artık Sadece arada bi ağrı giriyor o kadar ,işlerden dolayı sizlerden ayrı kaldım canım, ama artık hep burdayım. Duana aminn diyorum cnaım inşallah tez zamanda sizlere de nasip etsin , adilemiri bende merak ettim doğuma gittimi acaba ?

Esincim evet cnaım yükledim sizlerin fotosuna da baktım.

ayyy hepiciğiniz pek güzelmişsiniz yaa maşallahhh, bütün güzeller bizim topic de sanırım . Aaa bitek ranayı görmedim yüklemedi mi o

kız benim goncam uyudu burda yanımdaa.... sende mi uyuttunnn

yok anacım benimki uyurmu bensiz yatağına gitmez, ee birde izinde ya uykusu yok tv izliyor bi yandan bana laf yetiştiriyor hıı evet diyorum sen benle ilgilenmiyosun diyor birde arada onunla çene çalıyoruz öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…