Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

yıldız canım ne kadar güzel haberlerle dönmüşsün maşaallah... aslında doktorun ihtiyatlı davranıp dün sana çatlama iğnesi verseydi çok daha iyi olurdu.. mademki çatlama sıkıntın olduğunu biliyor riske atmamalıydı ... inşaallah hayırlısıyla herşey yolunda gider...

esin nar halev rana Ada sizler nasılsınız kızlar.. akşam biraz konuşmuşsunuz beni merak etmişsiniz anlatayım sizlere neler olduğunu..

dün tahlil sonuçlarını aldık içini açyım baktım pregesteron 4.07... anında moralim bozuldu çünkü çıkmadan forumda progesteron sonuçlarının 10 dan yüksek olması gerektiğini okumuştum... düşük olduğu zaman çatlama ihtimali hemen hemen olmuyormuş...
hatta eşim bile anladı yüzümün düşmesinden.. ne tahliliydi o dedi.. ne bileyim bi hormon tahlili dedim geçiştirdim..
neyse gittik doktora verdim sonucu.

ayy kızlar şimdi çıkmam gerekti acilen. gelince yazıcam kusura bakmayın telefon geldi

günaydın herkese kızlar,

gıymatlım biz iyiyiz sende moralını bozma bakalım benimkide bozuk zaten

bu arada gercekten ada yok ortalarda nerde acaba cok merak ettım bende ınsallah kotu bırsey yoktur

yıldızcım allaha sukur bak gıtmıs kıstın neyse ınsallah bu ay bebiş gelir

esincim sen nasılsın ???

ayyyy canım benim neden öyle oldu ki hiç böyle sorunların olmazdı yani senin yumoşlar görevlerini bilirlerdi bir kere kistin oldu okadar. ama bozma moralini bak ben bu ayı toptan es geçmek zorunda kaldım. hem de kötü haber alarak bir de.. bu ay düşük olursa değerin önümüzdeki ay önlemini alırsınız tatlım benim

ay canım aynennn yaa nerde bu ada çok merak ettim işallah herşey yolundadır

sevdecim canım bozma moralini inşl düşük olması önemli bişe değildir canımya tam yazmışsın snuna gelmişsin bak merakta kaldık biz ama ben inanıyorum bu ayda bi sıkıntı yaşamayacaksın çatır çatır çatlayacak yumoşun

ranacım sağol hayatım bende iyim senin nden moralin bozuk inşl önemli bişe yoktur hayatım

adayı bendemerak etmeye başladım o bu kadar ayrı kalmazdı bizdenya ama biz yinede iyi düşünelimde iyi olsun

yıldızcım evet canım akşam heralde herkes kocişinin yanındaydı pek sohbet edemedik şimdş sen tatilin tadını çıkarıyosun öğlene doğru gelirsin
narcı ne haber şekerim sende ne var ne yok

halevvvvv seni unutmuşum hayatım kusuruma bakma sabah mahmurluğu naptın sen doktora gidecektin bu gün ver bakem havadisleri şekerim

günaydın kızlar.

sevdecim hiç moralini bozma, dur bakalım doktorun ne diyecek, peki hiç kontrol etmedimi canım gittiğinde, çatlama olmuş mu falan diye:44: bu ay olmazsa öbür ay yüksek çıkar değerin arkadaşım, takılıpta üzme lütfen kendini. dediğini bende söyledim doktora canım, ee şimdi olayım dedim çat iğnesini, kontrollere geçen ay başladık ve kistin olduğunu gördük dedi ama bu her ay olacak diye birşey yok dedi. kendiliğinden de olabilir o nedenle gördükten sonra başlamamız daha iyi dedi. çatlama olup olmayacağını görelim dedi, boşu boşuna iğne yapmayalım belki bu kendisi çatlayacak dedi. bende bişi diyemedim ööle diyince:26:

günaydın ranacım, hayırlıdır senin niye moralin bozuk? ya kızlar hakkaten adayı bende çok merak ediyorum, inşallah herşey yolundadır. kistim gitti bakalım ranacım, inşallah bu ay gelirde bizleri sevindirir

ben uyandım bile ama gene topicik boş
halevcim sen ne yaptın gittin mi doktora?

ayyyyyyyy ne kadan güzel haberlerle gelmişsin Yıldızcım maşallah inşallah yumoşun kendiliğinden çatlarda iğneye gerek kalmaz canım ve sonrasında gelsin bebişlerrrrrrr

ay kuzum üzme kendini hemencik gelde devamını anlat ağzımıza balı sürdün gittin yaaaaaa:84::84:

halevvvvv seni unutmuşum hayatım kusuruma bakma sabah mahmurluğu naptın sen doktora gidecektin bu gün ver bakem havadisleri şekerim

ben uyandım bile ama gene topicik boş
halevcim sen ne yaptın gittin mi doktora?

çok güzel havadislerle geldim bacılarım yumoşlarım gayettttttt güzel ilerlemişler çok şükür kiiii bi sürü bi sürü yumoşum varmış 10mm den tut 13mm ye kadan E2 için kan verdim sonuç çıkınca arayacaklar ve ona göre ya ilacımın dozunu arttıracaklar yadaaaaa yumoşların baskılamak için diğer iğneye geçirecekler ayyyyyy hadi inşallah güzel haberlerle dönerler hayırlısıyla Allahım sen büyüksün

hadi gözümüz aydın canım, inşallah 2011 hepimizin senesi olur, bebişlerle birlikte

yaaa nerde herkes bu aralar kimse kimseyi tutturamıyor

nar yeni resimlerini eklemiş bile adacık yok ya nerelerde kız çok merak ettik seni yaaaa nerelerdesin

sevde de bır sn demıs gıtmıs yıldızda ben gelene kadar kacmış:)

offf sormam gereken seyler var cabuk gelın ya:26:

noldu canım hayırdır?

geldim ranacım, noldu ya meraklandırma söle bakiyimm
hakkaten kimse kimseye denk gelemedi bugün ha :)

yetiştim kızlar geldim bende
halevcim maşallah şekerim herşey yolunda gdiyor gayet güzel yumoşlar gelişiyor onlardan birisi bebeiş olsun bu ay inşl

meltemcim noldu arkadaşım sen tüp bebek tedavisindemiydin bayadır girmiyodunya topiğe bilemedim o yüzden

ranacım senin ne takıldı aklına

˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ YENİYIL'DA★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*HERŞEY*★ 。*
˛. (´• ̮&#8226*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥GÖNLÜNÜZCE OLSUN♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ...★..***

yaaa canım çoksevindim hadi gözün aydın her aşaman böyle güzel böyle iyi habelerle olsun işallah
hadi gözümüz aydın canım, inşallah 2011 hepimizin senesi olur, bebişlerle birlikte
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geldim ben canım noldu
Hüzünlendim şeker portakalı tedavim iyi gitseydi 1 ocakta kanda gebelik bakılacaktı ama.......

canım yaa üzülme ben de bu ay hiç çalışamadım rahim filminden boş geçicez kısmet biraz

bayıldım süper olmuş, mutlu senelere canım

gunaydın arkadaşlaırm bugun bende takıp ıçın gıttım ve başlattık takıplerı
klomen verdı doktor yarın başlıyacam bakalım cuma gunu gene gıdıcem hapı beş gun kullanacam onadan sonra nolcak bı fıkrım yok yale :)bana söleyın noluyo kızçeler bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…