iyi geceler canım, bende kaçarım, kimsecikler yok bu gece, herkeş kocişinin yanında herhalyıldızcım bende çıkıyorum canım iyi geceler gözlerim kapanıyor artık
ayyyy canım benim neden öyle oldu ki hiç böyle sorunların olmazdı yani senin yumoşlar görevlerini bilirlerdi bir kere kistin oldu okadar. ama bozma moralini bak ben bu ayı toptan es geçmek zorunda kaldım. hem de kötü haber alarak bir de..yıldız canım ne kadar güzel haberlerle dönmüşsün maşaallah... aslında doktorun ihtiyatlı davranıp dün sana çatlama iğnesi verseydi çok daha iyi olurdu.. mademki çatlama sıkıntın olduğunu biliyor riske atmamalıydı ... inşaallah hayırlısıyla herşey yolunda gider...
esin nar halev rana Adasizler nasılsınız kızlar.. akşam biraz konuşmuşsunuz beni merak etmişsiniz anlatayım sizlere neler olduğunu..
dün tahlil sonuçlarını aldık içini açyım baktım pregesteron 4.07... anında moralim bozuldu çünkü çıkmadan forumda progesteron sonuçlarının 10 dan yüksek olması gerektiğini okumuştum... düşük olduğu zaman çatlama ihtimali hemen hemen olmuyormuş...
hatta eşim bile anladı yüzümün düşmesinden.. ne tahliliydi o dedi.. ne bileyim bi hormon tahlili dedim geçiştirdim..
neyse gittik doktora verdim sonucu.
ayy kızlar şimdi çıkmam gerekti acilen. gelince yazıcam kusura bakmayın telefon geldi
günaydın herkese kızlar,
gıymatlım biz iyiyiz sende moralını bozma bakalım benimkide bozuk zaten
bu arada gercekten ada yok ortalarda nerde acaba cok merak ettım bende ınsallah kotu bırsey yoktur
yıldızcım allaha sukur bak gıtmıs kıstın neyse ınsallah bu ay bebiş gelir
esincim sen nasılsın ???
yıldız canım ne kadar güzel haberlerle dönmüşsün maşaallah... aslında doktorun ihtiyatlı davranıp dün sana çatlama iğnesi verseydi çok daha iyi olurdu.. mademki çatlama sıkıntın olduğunu biliyor riske atmamalıydı ... inşaallah hayırlısıyla herşey yolunda gider...
esin nar halev rana Adasizler nasılsınız kızlar.. akşam biraz konuşmuşsunuz beni merak etmişsiniz anlatayım sizlere neler olduğunu..
dün tahlil sonuçlarını aldık içini açyım baktım pregesteron 4.07... anında moralim bozuldu çünkü çıkmadan forumda progesteron sonuçlarının 10 dan yüksek olması gerektiğini okumuştum... düşük olduğu zaman çatlama ihtimali hemen hemen olmuyormuş...
hatta eşim bile anladı yüzümün düşmesinden.. ne tahliliydi o dedi.. ne bileyim bi hormon tahlili dedim geçiştirdim..
ayy kızlar şimdi çıkmam gerekti acilen. gelince yazıcam kusura bakmayın telefon geldi
günaydın ranacım, hayırlıdır senin niye moralin bozuk? ya kızlar hakkaten adayı bende çok merak ediyorum, inşallah herşey yolundadır. kistim gitti bakalım ranacım, inşallah bu ay gelirde bizleri sevindirirgünaydın herkese kızlar,
gıymatlım biz iyiyiz sende moralını bozma bakalım benimkide bozuk zaten
bu arada gercekten ada yok ortalarda nerde acaba cok merak ettım bende ınsallah kotu bırsey yoktur
yıldızcım allaha sukur bak gıtmıs kıstın neyse ınsallah bu ay bebiş gelir
esincim sen nasılsın ???
ben uyandım bilesevdecim canım bozma moralini inşl düşük olması önemli bişe değildir canımya tam yazmışsın snuna gelmişsin bak merakta kaldık biz ama ben inanıyorum bu ayda bi sıkıntı yaşamayacaksın çatır çatır çatlayacak yumoşun
ranacım sağol hayatım bende iyim senin nden moralin bozuk inşl önemli bişe yoktur hayatım
adayı bendemerak etmeye başladım o bu kadar ayrı kalmazdı bizdenya ama biz yinede iyi düşünelimde iyi olsun
yıldızcım evet canım akşam heralde herkes kocişinin yanındaydı pek sohbet edemedik şimdş sen tatilin tadını çıkarıyosun öğlene doğru gelirsin
narcı ne haber şekerim sende ne var ne yok
kızlarr geldim baktım kimsecikler yok, kendi kendime yazayım gelince okursunuz diye düşündüm
ve şimdilik müthiş haber kistim yokolmuş
ve yumoşum oluşmuş çatlama 22 mm ile 25 mm arasında oluyomuş, ve benim 21.9 çıktı. çok iyi dedi, çok güzel gelişmiş dedi. pazartesi tekrar çağırdı. çatlama olmuşmu diye bakacakmış, eğer olmadıysa çatlama iğnesine başlıcakmışız. çünkü biliyosunuz benim sol yumurtada çatlama olmadığından kist yapıyodu, bu ay bakalım olcak mı dedi, olmazsa da iğne olman gerekiyo dedi.
kızlar dua edin de kendiliğinden çatlasın iğneye gerek kalmadan.... ve bebişimiz ocak ayında ben geldim desin:97::97::97:
sevdecim seninde hayırlı haberlerini bekliyorum güzelim...
yıldız canım ne kadar güzel haberlerle dönmüşsün maşaallah... aslında doktorun ihtiyatlı davranıp dün sana çatlama iğnesi verseydi çok daha iyi olurdu.. mademki çatlama sıkıntın olduğunu biliyor riske atmamalıydı ... inşaallah hayırlısıyla herşey yolunda gider...
halevvvvv seni unutmuşum hayatım kusuruma bakma sabah mahmurluğu naptın sen doktora gidecektin bu gün ver bakem havadisleri şekerim
ben uyandım bileama gene topicik boş
halevcim sen ne yaptın gittin mi doktora?
ayyyyyyyy ne kadan güzel haberlerle gelmişsin Yıldızcım maşallah inşallah yumoşun kendiliğinden çatlarda iğneye gerek kalmaz canım ve sonrasında gelsin bebişlerrrrrrr
ay kuzum üzme kendini hemencik gelde devamını anlat ağzımıza balı sürdün gittin yaaaaaa:84::84:
çok güzel havadislerle geldim bacılarım yumoşlarım gayettttttt güzel ilerlemişler çok şükür kiiii bi sürü bi sürü yumoşum varmış 10mm den tut 13mm ye kadan E2 için kan verdim sonuç çıkınca arayacaklar ve ona göre ya ilacımın dozunu arttıracaklar yadaaaaa yumoşların baskılamak için diğer iğneye geçirecekler ayyyyyy hadi inşallah güzel haberlerle dönerler hayırlısıyla Allahım sen büyüksün
geldim ranacım, noldu ya meraklandırma söle bakiyimmyaaa nerde herkes bu aralar kimse kimseyi tutturamıyor
nar yeni resimlerini eklemiş bile adacık yok ya nerelerde kız çok merak ettik seni yaaaa nerelerdesin
sevde de bır sn demıs gıtmıs yıldızda ben gelene kadar kacmış:)
offf sormam gereken seyler var cabuk gelın ya:26:
yaaa canım çoksevindim hadi gözün aydın her aşaman böyle güzel böyle iyi habelerle olsun işallahayyyyyyyy ne kadan güzel haberlerle gelmişsin Yıldızcım maşallah inşallah yumoşun kendiliğinden çatlarda iğneye gerek kalmaz canım ve sonrasında gelsin bebişlerrrrrrr
ay kuzum üzme kendini hemencik gelde devamını anlat ağzımıza balı sürdün gittin yaaaaaa:84::84:
çok güzel havadislerle geldim bacılarım yumoşlarım gayettttttt güzel ilerlemişler çok şükür kiiii bi sürü bi sürü yumoşum varmış 10mm den tut 13mm ye kadan E2 için kan verdim sonuç çıkınca arayacaklar ve ona göre ya ilacımın dozunu arttıracaklar yadaaaaa yumoşların baskılamak için diğer iğneye geçirecekler ayyyyyy hadi inşallah güzel haberlerle dönerler hayırlısıyla Allahım sen büyüksün
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhadi gözümüz aydın canım, inşallah 2011 hepimizin senesi olur, bebişlerle birlikte
geldim ben canım nolduyaaa nerde herkes bu aralar kimse kimseyi tutturamıyor
nar yeni resimlerini eklemiş bile adacık yok ya nerelerde kız çok merak ettik seni yaaaa nerelerdesin
sevde de bır sn demıs gıtmıs yıldızda ben gelene kadar kacmış:)
offf sormam gereken seyler var cabuk gelın ya:26:
Hüzünlendim şeker portakalı tedavim iyi gitseydi 1 ocakta kanda gebelik bakılacaktı ama.......
˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ YENİYIL'DA★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*HERŞEY*★ 。*
˛. (´ ̮)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥GÖNLÜNÜZCE OLSUN♥ ˛* ˛*
.°( . . ) ˛°./ '♫ ' \.˛*./______/~\*. *。2011
*(...''.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ...★..***
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?