ya evet zamana bırakmak lazım buda onların kısmeti rabbiminn yazdığı bir kader bu onlarada bizede kıskanmıyorum isyanda etmiyorum asla ama o kadar çok istiyorumki bunu bugün dahada iyi anladım ben o kadar isteyipte kavuşamayayım birileri düşünmeye başlasın ve aynı ayda hamile kalsın garip şeyler ya valla çok güçsüzüm avazım çıktığı kadar ağlamak içimi boşaltmak istiyorum şimdi bide kötü haber aldım üniden bir arkadaş tanışmıyordum ama biliriz birbirimizi trafik kazası ve ölüm gencecik daha allah ailesine sabır versin
kim olursa olsun ölüm cok acı ama genç olunca insan daha çok üzülüyor. başın sağolsun.ya evet zamana bırakmak lazım buda onların kısmeti rabbiminn yazdığı bir kader bu onlarada bizede kıskanmıyorum isyanda etmiyorum asla ama o kadar çok istiyorumki bunu bugün dahada iyi anladım ben o kadar isteyipte kavuşamayayım birileri düşünmeye başlasın ve aynı ayda hamile kalsın garip şeyler ya valla çok güçsüzüm avazım çıktığı kadar ağlamak içimi boşaltmak istiyorum şimdi bide kötü haber aldım üniden bir arkadaş tanışmıyordum ama biliriz birbirimizi trafik kazası ve ölüm gencecik daha allah ailesine sabır versin
canım senin adına çok sevindim maşallahın var inşl hiç ikinci tedaviye gerek bile kalmaz ilkinde kavuşursun meleğine ama içimden ne geçti biliyomusun hani sen eşine bunu deneriz sonra oluruna bırakırız maddi durumumuz müsait değil demiştinde eşin ben ne yapar eder gerekirse borç alırım demişti rabbim onun gönlüne göre verdi sanırım inşl bu şansınız hep böyle devam eder yarın içinde şimdiden kolay gelsin su gibi aksın geçsin
senin adına çok sevidim en azından ilk tedavini yaptırırken içi rahat olacak. umarım gerek de kalmaz ikinciye...bu arada yarın için izin aldım rapor için koşturmaya karar verdim veeee bi müjde daha vereyimmmm sıkı durun
mayaya yapmış olduğun ayın fırsatı başvurumda ayın talihlisi ben çıkmışımmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyy ne kadan sevindim anlatamamücretsiz tedavi bana vurduuu çok şükür ki Allahıma ama önce medicana da yaptıracağım eğer tutmazsa ki inşallah tutar maya da yaptıracağım hayırlısı olsun hakkımızda
canım senin adına çok sevindim maşallahın var inşl hiç ikinci tedaviye gerek bile kalmaz ilkinde kavuşursun meleğine ama içimden ne geçti biliyomusun hani sen eşine bunu deneriz sonra oluruna bırakırız maddi durumumuz müsait değil demiştinde eşin ben ne yapar eder gerekirse borç alırım demişti rabbim onun gönlüne göre verdi sanırım inşl bu şansınız hep böyle devam eder yarın içinde şimdiden kolay gelsin su gibi aksın geçsin
senin adına çok sevidim en azından ilk tedavini yaptırırken içi rahat olacak. umarım gerek de kalmaz ikinciye...
sağol canım desteğin için gerçekten içerledim yani bi tuhaf oldum haberi aldığımdan beri ama nasip kısmet işiya toparladım kendimi arkadaşımın haberini alıncada zaten ben neye üzülüyorum etrafta neler var rabbim evlat acısı göstermesin canım diline sağlık bu aradacanım üzülme yaaa evet zor bi durum sonuçda bizler çırpınırken başkalarının plan yapıp şap diye tutturabilmelerini insan bizarda olsa içerliyor tabi herşeyin hayırlısı bizler deek ki uğraşarak elde edeceğiz ki kıymetlerini hepsinden daha çok bileceğiz canım bu arada arkadaşın için üzüldüm başın sağolsun Allah ailesine sabır versin canım
sağol canım allah razı olsun mekanı cennet olsun.ya dimi ama duyunca insan birden bozuluyor maşallah dedim kendi kendime ne yediler ne içtiler karı koca şutt ve gol yani demeki vakti zamanı gelmişkim olursa olsun ölüm cok acı ama genç olunca insan daha çok üzülüyor. başın sağolsun.
bebek konusuna gelince sen aylarca isteyip dururken insanların korunmayı bıraktıkları ay hamile kalmaları moralini çok bozuyor insanın. seni çok iyi anlıyorum benim de yan komsum ve yakın arkadasıma öyle oldu o daha gecen yaz evlendi ve ben onların düğüünden sonra hamile kaldım. ne yazık ki sonucu iyi olmadı kaybettim bebeğimi. o bu yaz bıraktı korumayı ve bırakır bırakmaz hamile kaldı. pco sorunları da vardı. ona rağmen ilk ay denedi ve oldu. kıskanmıyorum demekki ona kısmetmiş diyorum ama gördükçe moralim bozuluyor ne yalan söyleyim
bak hiç aklıma gelmemişti orası evet kocişimin içi benden de temizdir Allahım kocişimin isteğini dileğini yalvarışını hiç bekletmedi çok şükür ki ikinci bi müjdeyi bize haber verdirdiinşallah yarın ki koşturmacam da dediğin gibi su gibi akar geçer sorunsuz
hurremcim hoşgeldin arkadaşım aramıza çok geçmiş olsun düşüğün için inşl bidaha yaşamazsın öyle şeyler bu tedavin sana bebeğini getirir evet burda konuşup hissettiklerimi paylaşınca daha bi azalıyor
QUOTE]
hoşgeldin canım aramıza umudunu yitirme hiçbir zaman Allahım en kısa ve hayırlı zamanda bebişini verir inşallah canım
bende 28 yaşındayım ve 30 olmadan bende bebiş istiyorum düşüğün için üzüldüm inşallah bi daha yaşatmaz rabbim canım klomen bu sefer işe yarar ve bebişine kavuşursun inşallah
hoşgeldin umarım her sey gönlünce olur
hoşbulduk arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah sizlerin de gönlüne göre versin, inşallah en kısa zamanda bizler de güzel haberler veririz birbirimize
bu arada yarın için izin aldım rapor için koşturmaya karar verdim veeee bi müjde daha vereyimmmm sıkı durun
mayaya yapmış olduğun ayın fırsatı başvurumda ayın talihlisi ben çıkmışımmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyy ne kadan sevindim anlatamamücretsiz tedavi bana vurduuu çok şükür ki Allahıma ama önce medicana da yaptıracağım eğer tutmazsa ki inşallah tutar maya da yaptıracağım hayırlısı olsun hakkımızda
inşl canıım çift çizgiyi görürsün heyecanla bekliyoruzherkese iyi geceler yarın benim içi büyük gün umarım kırmızı kartı görmem. biraz ağrım var hafiften ama hayır olsun bakalım. belki de çift çizgi görürüm sonunda...:97::97::97: kısmet..
kist olmasından korkuyorum kızlar .. dua edin bana..
dün gece yatarken aklımdan hepinizin isimlerini sayarak dualar ettim. inşaallah verecek güzel rabbim.....
herkese gunaydın,
topik gittikçe aşağılara düşüyor.Kimsecikler yok herkesin bir planı işi var neyse herkes mutlu haberlerle gelir inşallah...
tebrik ederim canım senin adına çok sevindim. tabi inşallah bu fırsata gerek kalmaz da ilk seferde kavuşursun bebeğine.
herkese iyi geceler yarın benim içi büyük gün umarım kırmızı kartı görmem. biraz ağrım var hafiften ama hayır olsun bakalım. belki de çift çizgi görürüm sonunda...:97::97::97: kısmet..
kızlar 2 gündür gelemiyorum aklım nasıl sizde kalıyor bi bilseniz... yarında toplantı varmış
2 gündür kasıklarım çok ağrıyor. eğeer böyle devam ederse yarın doktora gidicem.. psikolojik filan sanmayın ciddi ciddi ağrıyor batıyor sancı yapıyor:26:
halev canım ne kadar güzel bi haber bu.. mevlam tamamına erdirsin.. böyle müjdeler verdiğin gibi hamilelik müjdenide en yakın zamanda duyarız inşallah gülüm
skr sen sormuşsun ben adetimin 11. günü çatlama iğnesi oldum . sen kaçıncı gün oldun gız bacım? inşallah hastalanmazsın.. pozitifi görürsün hayırlısıyla..
kızlar her birinize tek tek cevap yazmak isterdim sakın gücenmeyin olur mu ... uyku gözlerimden akıyor. kusura kalmayın. öptüm hepiciğinizi
kist olmasından korkuyorum kızlar .. dua edin bana..
dün gece yatarken aklımdan hepinizin isimlerini sayarak dualar ettim. inşaallah verecek güzel rabbim.....
Günaydın canlarım ayy sabah o kadar hepinize tek tek yazdım tam gönderecekken, site bakımdadır ikazını aldımsinir oldum o kadar da ayzmıştım.
Kekulacım tüh üzüldüm ıslak keki ben hatırlattım sanaGıymatlım gelince tarifini alalım ondan, Ayy bu ara ne görsem canım istiyor aşırı yiyorum ya, ne olacak halim
Blueavcı canım arkadaşının vefatına çok üzüldüm, genç ölüm daha acı oluyor, Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.Anneme de dr öyle demiş işte yazık annecim baya üzülmüş, haftaya smear testi alacak benim drum, hatta eşime demişki kalıtsal olabilir belki annende de yara vardır diye, dr diyecek analı kızlı pek yaralı bunlardaAh canım vaktimizi bekliyoruz bizler de işte, o kadar kolay hamiş kalanlar varki dediğin gibi, yediklerindenmi içtiklerindenmi bende anlamadım, bide herkes anneme soruyormuş ee daha yokmu bebek diye, ya olsa 9 ay boyunca saklayacakmıyım ben , millet de bi alem , annem de sakın korunmayın diyor, deviverecektim 1 yıldır korunmuyoruz zaten olmuyor diye Daha fazla milletin ağzına düşürmeden Rabbim hayırlısıyla verir bizlere de inşallah. Ha bu arada besleme den konu açılmış, okuduğum bi kitapta aynen şöyle yazıyordu " Allahım beni, eşimi ve bu birliktelikten doğacak olan yavrumu şeytanın şerrinden koru " tabi bu türkçesi ben aklıma geldikçe bunu da ekliyorum canlarım ,
Hürrem canım hoşgeldin aramıza, düşüğüne üzüldüm, Rabbim bi daha o acıyı yaşatmasın.
Skr 1606 canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Halevcim canım çok sevindim ne kadar güzel bi haber almışsın, Maşallah temiz kalbinizle istediniz demekki, inşallah ilk seferde tutacak.
Gıymatlım canım özledik seni , inşallah kist falan yoktur canım yaa, neden öyle şüphelendin ki sen ? İşlerini hallet gel aramıza
Chabliss canım sende gelmedin henüz.
geçmiş olsun canım en azından kendiliğinden hamile kalabildiğini biliyorsun çok mu takıyorsun acaba stresten mi olmuyorhoşbulduk canım 3 yıldır evliyim 1.5 yıl önce düşük yaptım o zamandan beridir de hamile kalamadım sebepsiz bizimki. her şey normal yani. klomen kullandım rahim filmi çektirdim yine olmadı. bu ay yeniden klomene başlıyorum. hayırlısı bakalım. bu arada yaşım da 28. 30 olmadan anne olmak istiyorum ben yaa :84:
canım allah rahmet eğlesin tüm ölümler üzücü ama genç ölümler çok fena. anlatmıştım ya bizim işyerinde de bir bayan var 45 yaşında ilk aydan hamile kaldı diye.ben de o zaman çok bozulmuştum yaşı da var ya. ama utandım kendimden çünkü kanda çıktı ama kese görünmedi 7. hafta olmasına rağmen dış gebelik ihtimali var. dedim nazarım mı değdi acaba nası vicdan azabı duydum o gözle de bakmamıştım halbujki :18:hurremcim hoşgeldin arkadaşım aramıza çok geçmiş olsun düşüğün için inşl bidaha yaşamazsın öyle şeyler bu tedavin sana bebeğini getirir evet burda konuşup hissettiklerimi paylaşınca daha bi azalıyor
kızlar ben bugün yine dağıldım :2:bir hamile haber daha aldım maşallah diyorum onun adınada seviniyorum ama bizler neden demeden de kendimi alamıyorum 1 çocuğu var 4 yaşında geçen ay spiralmidir nedir adınıda bilmiyorum hiç gerek olmadıya onu çıkardı ve şıp diye hamile maşallah hadi ben kendimi geçtim bizde şurda kaç aydır sperm varki ama sizler o kadar deniyosunuz allahım bunlar ne yiyip içiyolar ki hemen hamile kalıyolar böyle bizde nasip et:2::2:
ayyyyyyyyy canım hadi hayırlısı olsun çok sevindim bu ilki için de bir rahatlama yaratır. nasılsa 2. hakkımız da var diye drek ilkinde tutar böylelikle işallah. gerçekten hem senin hem eşinin kalbi temizmişbu arada yarın için izin aldım rapor için koşturmaya karar verdim veeee bi müjde daha vereyimmmm sıkı durun
evet yaa ama ben hep şey düşünürüm allah herkesi başka konularda sınar. bizi de bunla sınıyor. belki de böyle sınaması daha iyidir daha kötü şeylerle sınayacağınabunlar biraz da sans meselesi sanırım olacak oluca 1 kere ile bile oluyor. arkadasımdan biliyorum. biz yok gün aşırı olsun, yok 40 dk yatalım, yastık koyalım, bacak bacak üstüne atalım diye uğraşıp duralımolmayınca olmuyor olacğı varsa da hiçbir sey engel olamıyor. zamana bırakmak lazım sanırım(zor olsa da)
evet canım benimde isyan edesim geliyor bazen ama diyorum isyan etcek bişey yok olcak çünkü eninde sonunda öyle yada böyle. yeter ki sağlıklı hayırlı bir evlat olsun. ben de geçen gazetede özge özberkin röpörtajını okudum. oğlunun adı Leo ymuş ya millet demiş ikiniz de aslan burcu olduğu için mi koydunuz. o da diyormuş öyle bir talkıntımız olsa aslan burcu olmasını sağlardıkya evet zamana bırakmak lazım buda onların kısmeti rabbiminn yazdığı bir kader bu onlarada bizede kıskanmıyorum isyanda etmiyorum asla ama o kadar çok istiyorumki bunu bugün dahada iyi anladım ben o kadar isteyipte kavuşamayayım birileri düşünmeye başlasın ve aynı ayda hamile kalsın garip şeyler ya valla çok güçsüzüm avazım çıktığı kadar ağlamak içimi boşaltmak istiyorum şimdi bide kötü haber aldım üniden bir arkadaş tanışmıyordum ama biliriz birbirimizi trafik kazası ve ölüm gencecik daha allah ailesine sabır versin
bir önceki testte kaç çıkmıştı canımbu arada kocişimin sperm sonuçlarını aldım sperm sayısı 3 milyon çıktı canlarım diğer değerleri anlamadım yarın dru arayacaktım ama izinli olduğum için perşembe arar konuşurum nasıl diye bakalım :26:
hayırlısı olsun canım işallah gelmez kırmızılar gelir bebişlerrrrrherkese iyi geceler yarın benim içi büyük gün umarım kırmızı kartı görmem. biraz ağrım var hafiften ama hayır olsun bakalım. belki de çift çizgi görürüm sonunda...:97::97::97: kısmet..
kızlar 2 gündür gelemiyorum aklım nasıl sizde kalıyor bi bilseniz... yarında toplantı varmış
2 gündür kasıklarım çok ağrıyor. eğeer böyle devam ederse yarın doktora gidicem.. psikolojik filan sanmayın ciddi ciddi ağrıyor batıyor sancı yapıyor:26:
halev canım ne kadar güzel bi haber bu.. mevlam tamamına erdirsin.. böyle müjdeler verdiğin gibi hamilelik müjdenide en yakın zamanda duyarız inşallah gülüm
skr sen sormuşsun ben adetimin 11. günü çatlama iğnesi oldum . sen kaçıncı gün oldun gız bacım? inşallah hastalanmazsın.. pozitifi görürsün hayırlısıyla..
kızlar her birinize tek tek cevap yazmak isterdim sakın gücenmeyin olur mu ... uyku gözlerimden akıyor. kusura kalmayın. öptüm hepiciğinizi
ay canım işallah hamiş sancılarıdır onlar kist yoktur üzülme takma fazla. bende dün gece aynen senin gibi isim isim dua ettim işallah kabul olur. çok özlettin kendini fazla boşlama buraları kuzummkist olmasından korkuyorum kızlar .. dua edin bana..
Günaydın canlarım ayy sabah o kadar hepinize tek tek yazdım tam gönderecekken, site bakımdadır ikazını aldımsinir oldum o kadar da ayzmıştım.
Kekulacım tüh üzüldüm ıslak keki ben hatırlattım sanaGıymatlım gelince tarifini alalım ondan, Ayy bu ara ne görsem canım istiyor aşırı yiyorum ya, ne olacak halim
Blueavcı canım arkadaşının vefatına çok üzüldüm, genç ölüm daha acı oluyor, Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.Anneme de dr öyle demiş işte yazık annecim baya üzülmüş, haftaya smear testi alacak benim drum, hatta eşime demişki kalıtsal olabilir belki annende de yara vardır diye, dr diyecek analı kızlı pek yaralı bunlardaAh canım vaktimizi bekliyoruz bizler de işte, o kadar kolay hamiş kalanlar varki dediğin gibi, yediklerindenmi içtiklerindenmi bende anlamadım, bide herkes anneme soruyormuş ee daha yokmu bebek diye, ya olsa 9 ay boyunca saklayacakmıyım ben , millet de bi alem , annem de sakın korunmayın diyor, deviverecektim 1 yıldır korunmuyoruz zaten olmuyor diye Daha fazla milletin ağzına düşürmeden Rabbim hayırlısıyla verir bizlere de inşallah. Ha bu arada besleme den konu açılmış, okuduğum bi kitapta aynen şöyle yazıyordu " Allahım beni, eşimi ve bu birliktelikten doğacak olan yavrumu şeytanın şerrinden koru " tabi bu türkçesi ben aklıma geldikçe bunu da ekliyorum canlarım ,
Hürrem canım hoşgeldin aramıza, düşüğüne üzüldüm, Rabbim bi daha o acıyı yaşatmasın.
Skr 1606 canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Halevcim canım çok sevindim ne kadar güzel bi haber almışsın, Maşallah temiz kalbinizle istediniz demekki, inşallah ilk seferde tutacak.
Gıymatlım canım özledik seni , inşallah kist falan yoktur canım yaa, neden öyle şüphelendin ki sen ? İşlerini hallet gel aramıza
Chabliss canım sende gelmedin henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?