güle güle kullan canım evet yıldızcım ne yolladıysa bana bende hepisini sana yolladımpreseede bir kere kullanmıştım sonra kısmet olmadı malum düzensiz adet olunca insan kestiremiyor ne zaman yımırtladığını inşallah güzel hayırlı haberlerini almak nasip olur tatlım.
bu arada bu sabah benim randevum vardı unuttunuz dimineyse canlarım fasulyemi göremedim(çünkü 2 hafta önce ultrasonla bakıldığı için zarar görmesin diye yapmadılar sanırsam) ama bi kaç kan testi istediler onları yaptırdım 7 ağustosa da ikili test için randevu verdiler kan sonuçlarımı da o zaman götüreceğim hayırlısı ile yavaş yavaş testlere başlanıyor bakalım inşallah sağlıkla sonuna kadar devam eder de fasulyemi sağlıkla kucağıma alırım Allahın izniyle inşallahhhhhhhhhhhh. tabi darısı diğer arkidişlerime sizlerde tadarsınız inşallah bu güzel duyguları canlarım.
canımm valla ben unutmuşum kontrolün olduğunu ne yalan söliyim 2 gündür çok yoğunum işyerinde gergin biraz işlerden..
Demek ikili test zamanı yaklaşıo hadi herşey güzel olur işallah bunca bekledin allahım herşeyin en güzelini nasip etsin
Günaydın kızlarrrr bu ara halev ve benden başka gelen yok valla
halevim nasıl gidiyor canım mide durumların falan ne alemde
kızçelerimmmmmmmmm
hepiciğinize hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar
evimizdeyim bugün itibariyle
Allaha şükür hayırlısıyla sıkıntısız bi şekilde gittik geldik
artık ramazanda evimizdeyiz özlemişiz rahatlığımızı
bide oturma odasının ışığı yanmıyor patlamışmı ne olmuş eşim tamir edemedi yarın gündüz gözüyle bakacak..
size karanlıkta yazıyorum. çok romantik oldu bu
şimdilik hepiciğinizi öpüyorum yarın geçmişi bi tarayıp bakıcam neler oldu bitti diye
ama ben bakmadan gelişmeleri biriniz özetlese çok daha fazla memnun olabilirim duyrulur
hepinizi özledim merak ettim dualar ettim yollardaaa
kızçelerimmmmmmmmm
hepiciğinize hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar
evimizdeyim bugün itibariyle
Allaha şükür hayırlısıyla sıkıntısız bi şekilde gittik geldik
artık ramazanda evimizdeyiz özlemişiz rahatlığımızı
bide oturma odasının ışığı yanmıyor patlamışmı ne olmuş eşim tamir edemedi yarın gündüz gözüyle bakacak..
size karanlıkta yazıyorum. çok romantik oldu bu
şimdilik hepiciğinizi öpüyorum yarın geçmişi bi tarayıp bakıcam neler oldu bitti diye
ama ben bakmadan gelişmeleri biriniz özetlese çok daha fazla memnun olabilirim duyrulur
hepinizi özledim merak ettim dualar ettim yollardaaa
işallah kuzummm benimki her türlü zinciri kırcak heralde topicte normal yolla gelmem ben herkes gibi diyo baksana tüp gaza bağlıcak bizi :)AYNANMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
halevim tatlım kız sen hamilemisin şimdi ayyyy nasıl sevineceğimi şaşırdım ya rabbimmmmmmm
teyy en baştan beri buracıkta her bir derdi sıkıntıyı paylaştık yıllar sonra sen kalk kimselere çaktırmadan hamile kal
Allah ya rabbim darısı nar şekerimin başına inşallahhhhhhhhhh
halevim halayını yarın çekicem canım sahur hazırlamam lazım o smileyi bulamadım şu an
ranacım ve kekulacım doğum yapmışsınız ben memleketteyken yavrularınıza kavuşmuşsunuz çok sevindim.. inşallah sizinde bebelerinde sağlıkları yerindedir
nar şekerim sağol özetlediğin için canım. senin haberini almamızada az lkaldı bak demirbaşlar zincirini kırdı senin bebişe ramak kaldı sabret gülüm
hepiciğinizi candan öperim kızçelerim
diğer kızçelerim sizler nasılsınız
adacım esincim yıldızcım ogullar nasıllar
avniyecim nasıl gidiyor hamilelik.. karnın belli olmaya başladı mı gız
mary sen nasılsın diyet nasıl gidiyor.. doğıum yapayım bende senin peşinden diyete başlarım tecrübelerinden faydalanırım inşallah.. nasılsa yakında bırakırsın sen diyeti. hamilelik yakındır inşalah . püf noktalarını not al mutlaka canım sonra unutmayasın bak
melikeden bi haber var mı kızlar
nar şekerim sizin programda bi değişiklik var mı..
inşallah halev gibi seninde aniden nasib olur tüp bebeğe gerek kalmadan be güzelim
halevcim ne hissediyorsun nasıl duygular içindesin bi anlat hele. hala şoktayım. bide izinde senin için bolca çene döktüm dua ettim. bileydim bebişine dua ederdim yavrum
canım daha çok olmamış stres yapma.. Sorun belli nasılsa çözümüde belli yakındır işallah bebişinin gelişi :)merhaba kızlar bizde 9 ay denedik fakat her seferinde hüsrana ugradık en sonunda dr gittik.esime test yaıldı gayet iyi cıktı beni kontrol etti drum yumurtlaman cok az adetliyken gel dedi.dun hastalıgımın3igunuydu dr gittim gene ultrasonla baktı yumurtlama az oldugu için klomen verdi.persembe gunu dr gitcem umaarım olmustur cok umutluyum ama cokta korkuyorum desellilerinizi bekliyorum..
işallah kuzummm benimki her türlü zinciri kırcak heralde topicte normal yolla gelmem ben herkes gibi diyo baksana tüp gaza bağlıcak bizi :)AYNANMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
halevim tatlım kız sen hamilemisin şimdi ayyyy nasıl sevineceğimi şaşırdım ya rabbimmmmmmm
teyy en baştan beri buracıkta her bir derdi sıkıntıyı paylaştık yıllar sonra sen kalk kimselere çaktırmadan hamile kal
halevim halayını yarın çekicem canım sahur hazırlamam lazım o smileyi bulamadım şu an
ranacım ve kekulacım doğum yapmışsınız ben memleketteyken yavrularınıza kavuşmuşsunuz çok sevindim.. inşallah sizinde bebelerinde sağlıkları yerindedir
nar şekerim sağol özetlediğin için canım. senin haberini almamızada az lkaldı bak demirbaşlar zincirini kırdı senin bebişe ramak kaldı sabret gülüm
mary sen nasılsın diyet nasıl gidiyor.. doğıum yapayım bende senin peşinden diyete başlarım tecrübelerinden faydalanırım inşallah.. nasılsa yakında bırakırsın sen diyeti. hamilelik yakındır inşalah . püf noktalarını not al mutlaka canım sonra unutmayasın bak
inşallah halev gibi seninde aniden nasib olur tüp bebeğe gerek kalmadan be güzelim
halevcim ne hissediyorsun nasıl duygular içindesin bi anlat hele. hala şoktayım. bide izinde senin için bolca çene döktüm dua ettim. bileydim bebişine dua ederdim yavrum
merhaba kızlar bizde 9 ay denedik fakat her seferinde hüsrana ugradık en sonunda dr gittik.esime test yaıldı gayet iyi cıktı beni kontrol etti drum yumurtlaman cok az adetliyken gel dedi.dun hastalıgımın3igunuydu dr gittim gene ultrasonla baktı yumurtlama az oldugu için klomen verdi.persembe gunu dr gitcem umaarım olmustur cok umutluyum ama cokta korkuyorum desellilerinizi bekliyorum..
merhaba eşinde sorun yoksa senin yumurtaların klomen ile artacak zaten.. çatlama iğnesiylede hamileliği kolaylaştırır doktorun.. inşallah çok beklemeden nasib olur.. yinede hemen olacak diye çok şartlanma arkadaşım.. bazen bir kaç kez denemek gerekebilir.. yakın zamanda haberini alırız inşallahmerhaba kızlar bizde 9 ay denedik fakat her seferinde hüsrana ugradık en sonunda dr gittik.esime test yaıldı gayet iyi cıktı beni kontrol etti drum yumurtlaman cok az adetliyken gel dedi.dun hastalıgımın3igunuydu dr gittim gene ultrasonla baktı yumurtlama az oldugu için klomen verdi.persembe gunu dr gitcem umaarım olmustur cok umutluyum ama cokta korkuyorum desellilerinizi bekliyorum..
işallah kuzummm benimki her türlü zinciri kırcak heralde topicte normal yolla gelmem ben herkes gibi diyo baksana tüp gaza bağlıcak bizi :)
canım keşke dediğin gibi ola ama zor biraz bi aksilik olmazsa eylülde yaptırıcaz kıs,etse işallah ilk seferde gelir inatçı sıpam.. Normal düzeninde olursa 18 eylülde adetim.. O zaman başlıcaz.. Ee sen kendini anlatmamışsın hiç kocaman oldumu göbek oğluşumuz nasıl:)
canım daha çok olmamış stres yapma.. Sorun belli nasılsa çözümüde belli yakındır işallah bebişinin gelişi :)
AYNANMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
canım hosgeldin.bende epeydır ugrayamadım buralara geldıgını hıssttım herhaldekı bu gun bı bakayım kımler gelmıs gıtmıs dıye. ben ve bebikim ıyı.karnım bazen bellı oluyor gıbı gelıyor bazende yok cnm daha cıkmadı dıyorum ama etraftakıler artık bellı olmaya basladı sankı dıyorlar. nasıl olsa buyucek ınsallah acelemız yok. önumuzde ki hafta sonu dr gıdıcez takrar ense kalınlıgına bakacak bakalım.hayırlı haberler verır ınsallah bızlere doktor amcamız.
kıslarrrrrrr
izne çıktım bugun ıtıbarıyle..
seker dogum yapmış canımmm gozun aydın..
okuyodumm ama yazamıyodum..doguma kadarr burdayım
Herkese merhabalarrrrr nasılsınız bakalım hatunlarrr...
Biz haftasonu arkadaşların yazlığına gittik pazarda tekneyle açıldık çok güzel geçtihaftasonumuz ee ne de olsa en iyi yazlık arkadaşının yazlığı en iyi tekne arkadaşının teknesidir
sevdem tatlılara yasak geldi demek sende ekşilere geç o zaman boşver :) eee göbüş büyüdü madem bi foto zamanı geldi hadi bakem koy face e
halevim ay kız o kadann bekledin haykırmak için bikaç hafta daha beklersin nolcek.. İşallah son demirbaş olaraktan bu haberi verebilirim yakın zamanda canım..
Avniyecim kız daha çok büyücek o göbek fenamı işte fit hamile olursun:)
melikecim geri sayım başladı desene artık bol bol dinlen keyif yap evde.. İsim bellimi
ohh valla tekneler yazliklar ne guzel arkadasim bu yaz sana guzel gibi geldi bana aman nazar degmesin.biz tikildik kaldik evlerde biyerede kipirdayamiyoruz.sicaklardan hic bahsetmicem bile. allahtan klima denilen bir nimet var. gobusume gelince azcik pirtladi sanki teyzesi. burdayim der gibi. henuz kilo alimi yok bakalim fit mi olucam duba mi.
kıslarrrrrrr
izne çıktım bugun ıtıbarıyle..
seker dogum yapmış canımmm gozun aydın..
okuyodumm ama yazamıyodum..doguma kadarr burdayım