Doktor sıkıntısı

Sonbaharbahar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
4
1
30
Arkadaşlar ben doktor ozan aslana sabah saatlerinde gittim ve çalıştığım için hemen görüşmek zorundaydım ancak kendisi hastalari bizzat gormedigi gibi yanina gidincede ilgilenmedi ve saatlerce bekletti. Asistanlarıda bir o kadar burnu havada tipler. Bu sitedeki yorumlar üzerinden doktoru tercih etmiştim ancak oldukça pişman oldum. Bildiginiz güvenilir bir burun estetiği doktoru varmı? Lutfen doktorun reklamini yapmak için övüp durmayin eminim benim gibi başka inananlarda vardır.

Bakın bu konuda haklısınız, Ozan Beye ulaşmak gerçekten çok zor. Haydarpaşa'da estetik bölümünde ilk etapta asistanlar ilgileniyor, pansumanlarıda onlar yapıyor gördüğüm kadarıyla. Benim zamanımda öyleydi en azından. Ama tabiki daha sonra ozan bey görüp muayene ediyor baya da ilgiliydi neden böyle bir talihsizlik olmuş sizin için gerçekten çok üzüldüm.

Bilemiyorum o kadar zaman beklememe ragmen asistanlari ayri asistan bile olmayan gorevli bayan ayri azarlarcasina beklemezseniz gidin soylemlerinde bulundu hic hos degildi ozelliklede boyle bi doktor olunca

Ben Ozan Beye ameliyat oldum. İlk muayeneye gittiğimde bana da poliklinikte asistan baktı ama sonra kağıt yazıp yukarıya servise yolladı Ozan Beye çıkın dedi. Ben servise gittim ve dediğiniz gibi fütursuzca beklemedim. Ozan Beyle görüştüm ve kendisi çok hatta çok değil aşırının aşırısı ilgili bi doktor. çok tatlı çok sıcak kanlı acayip güven veren biri. Bana ameliyat sürecim boyunca çok yardımcı oldu hakkını ödeyemem yani. Adan Zye herşeyimle ilgilendi ve asla kendimi kötü hissettirmedi ameliyat sonrası 100 kere aramama rağmen. Size neden öyle denk geldi bilmiyorum

Ben bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesi ile gittim cık ilgilendi Dr en güzel yanı 7 24 ulasabiliyorsun msjla telefonla illa dönüyor sorularını cevaplıyor ilk görüşmeye gittim bir gün sonra cizim gönderdi ameliyat oldum cok sükür agri sızı yasamadım morluk cok olmadı 10. Gün okula başladığımda hiç bişi kalmamıştı Dr um ümit taşkın istersen foto atabilirim özelden ilk halim son halim öncesi sonrası instagram sayfası da var her Persembe canlı yayın da yapıyor soru sorabiliyorsun ordan da iyi Dr lar vardır tecrübe etmiş kişileri dinle derim bn üç hastasını gördüm yakın tanıdık cesaret ettim

Emine hanim süreci anlatır mısınız sira cok beklediniz mi ne kadsr sürede ameliyst oldunuz ne kadara mal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…