- Konu Sahibi monster123
Merhaba arkadaşlar, biraz uzun olacak ama başımdan çok ilginç bir olay geçti bundan tam 5 ay önce ne yapacağımı bilemiyorum yorumlarınızı merak ediyorum. Bundan 5 ay önce annem ameliyat oldu ve hastanede kaldık yaklaşık iki hafta boyunca. Hastanede kaldığımız süre boyunca annemin doktoru daha doğrusu asistan doktor yeni atanmış benimle aynı yaşlarda bana ilgi gösterdi. Tabi ben bunu anladım ama o sırada pek bir tepki veremedim annemin sağlık durumundan dolayı ve uygun olmayacağını düşündüm. Sonrasında eve döndük ve bu kişi benim aklımdan çıkmadı ben de cesaret edip sosyal medyadan takip ettim. Hemen geri dönüş yaptı. 2 gün sohbet ettik sonra kahve içmeye çağırdı kabul ettim. görüştük baya güzel geçti ilk görüşme ama saatlerce oturduk ve galiba benim biraz rahat olduğumu düşündü. çünkü gerçekten yanında kendimi rahat hissetmiştim. Sonrasında biz görüşmeye devam ettik 2 hafta aralarla kendisi çok yoğundu ve ben darlamk istemdim. hatta arkadaşlarımla bile tanıştı ama içimde kötü bir his vardı. bir gün beni evine çağırdı ben de gittim oturduk kahve falan içtik sonra bana yakınlaşmaya çalışınca ben istemedim. biraz morali bozuldu bu duruma soğuk davrandı. bu olayın ertesi günü ben her şeyin bittiğini düşünmüştüm. çünkü bana sadece tensel açıdan yaklaştığını hissettim o gün ama öyle olmadı ertesi gün özledim mesajı yazdı. her şey normaldi akşam mesaj attığımda ise başka bir evde olduğunu söyledi. ben çok sinirlendim bu msajdan sonraki gün ne aradı ne sordu ben de her yerden sildim numarasını engelledim ama içimdeki öfke dinmemişti çünkü gerçekten çok umut ve güven verdi. ben de çok sert bir mesaj yazdım buna da cevap vermedi göüldü yaptı bu mesajdan bir hafta sonra bir akrabam onun çalıştığı hastaneye gitmiş akrabam durumdan habersiz şansa o denk gelmiş doktor olarak akrabam anlatırken çok kötü durumdaydı baya yorgun gözüküuordu falan dedi. bende üzüldüm çünkü ona karşı hala birşeyler hissediyordum ben de helallik isteme tarzı bir mesaj yazdm güzel bitirelim gibisinden ama buna da cevap vermedi. sonra bir daha hiç irtibatım olmadı kendisiyle ama hala aklımdan çıkmıyor 5 ay geçmesine rağmen napıcam nasıl unutucam bilmiyorum :/