• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor sevgili

monster123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2014
1
-1
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, biraz uzun olacak ama başımdan çok ilginç bir olay geçti bundan tam 5 ay önce ne yapacağımı bilemiyorum yorumlarınızı merak ediyorum. Bundan 5 ay önce annem ameliyat oldu ve hastanede kaldık yaklaşık iki hafta boyunca. Hastanede kaldığımız süre boyunca annemin doktoru daha doğrusu asistan doktor yeni atanmış benimle aynı yaşlarda bana ilgi gösterdi. Tabi ben bunu anladım ama o sırada pek bir tepki veremedim annemin sağlık durumundan dolayı ve uygun olmayacağını düşündüm. Sonrasında eve döndük ve bu kişi benim aklımdan çıkmadı ben de cesaret edip sosyal medyadan takip ettim. Hemen geri dönüş yaptı. 2 gün sohbet ettik sonra kahve içmeye çağırdı kabul ettim. görüştük baya güzel geçti ilk görüşme ama saatlerce oturduk ve galiba benim biraz rahat olduğumu düşündü. çünkü gerçekten yanında kendimi rahat hissetmiştim. Sonrasında biz görüşmeye devam ettik 2 hafta aralarla kendisi çok yoğundu ve ben darlamk istemdim. hatta arkadaşlarımla bile tanıştı ama içimde kötü bir his vardı. bir gün beni evine çağırdı ben de gittim oturduk kahve falan içtik sonra bana yakınlaşmaya çalışınca ben istemedim. biraz morali bozuldu bu duruma soğuk davrandı. bu olayın ertesi günü ben her şeyin bittiğini düşünmüştüm. çünkü bana sadece tensel açıdan yaklaştığını hissettim o gün ama öyle olmadı ertesi gün özledim mesajı yazdı. her şey normaldi akşam mesaj attığımda ise başka bir evde olduğunu söyledi. ben çok sinirlendim bu msajdan sonraki gün ne aradı ne sordu ben de her yerden sildim numarasını engelledim ama içimdeki öfke dinmemişti çünkü gerçekten çok umut ve güven verdi. ben de çok sert bir mesaj yazdım buna da cevap vermedi göüldü yaptı bu mesajdan bir hafta sonra bir akrabam onun çalıştığı hastaneye gitmiş akrabam durumdan habersiz şansa o denk gelmiş doktor olarak akrabam anlatırken çok kötü durumdaydı baya yorgun gözüküuordu falan dedi. bende üzüldüm çünkü ona karşı hala birşeyler hissediyordum ben de helallik isteme tarzı bir mesaj yazdm güzel bitirelim gibisinden ama buna da cevap vermedi. sonra bir daha hiç irtibatım olmadı kendisiyle ama hala aklımdan çıkmıyor 5 ay geçmesine rağmen napıcam nasıl unutucam bilmiyorum :/

Bence kırılma değilde frekansı bozulmuş olabilir. Yani yakınlaşmak istemesi bile eve cagırması kötü amaç sezdirdi muhtemelen rahat takılacak birini arıyor olabilir. Bu doktorların özel hayatı bence ilginç oluyor. Akılları kitapta :)

Karşıdaki sizinle net bir şekilde iletişime geçmek istemiyor.Ne yapabilirsiniz ki ? İstese zaten cevap verirdi.Kaldı ki aranızda dolu dolu birşey yaşanmamışken yıllardır sevgilisi gibi hesap sormalar erkekleri çok itiyor bana göre.Zaten hiçbir mesajınıza cevap vermemiş.Fazla heyecana kapılmışsınız.Bu saatten sonra unutmaya bakın bence.Sizin için sadece takıntı olmuş o kadar.

Doktor başka bir evde olduğunu söyleyince niye sinirlendiniz? Neresi ki o ev. Doktorlar şu an çok yoğun ve sıkıntılı bir dönem geçiriyor uzun zamandır öyle hatta. Trip atacak ya da kendini dibe çekecek birini hayatında istememeleri normal. Haa derdi sadece yakınlaşma ise farklı ama ben olayı tam anlamadım

Çok itici geldi ortada hiçbir şey yokken sinirlenip serzenişte bulunup silip engellemeniz sonra da geri adım atma bahanesi ile helalleşme istemeniz. Ben bu tip insanların enerji sömürücü olduğunu düşünüyorum. Kusura bakmayın ama insanlar naz kapris çekmeye gelmiyor dünyaya. Mutlu olmaya eğlenmeye keyif almaya çalışıyor. Siz klasik kadın kaprisleri yapmışsınız daha ilk buluşmadan sonra.

Evine gitmişsiniz artık, orda yakınlaşmak isteyeceği kesindi zaten. Neyse olan olmuş artık düşmeyin üzerine önünüze bakin.

Mesajı okurken bile daraldım ne kaprisli insan diye düşündüm. Başka bir evde diye niye bu kadar abarttınız anlamadım. Bir kadınla mi birlikteydi? Sanki yıllarca birlikteymişsiniz de birbirinizin üstünde büyük hakkınız varmış gibi helallik isteme mesajı bence çok kezbanca olmuş. Üstelik bir erkeğin evine giderken kuru kuru sohbet edip kahve içmeyi düşünmekte abes olur niyeti yakınlaşmak buna bilerek gidiyorsunuz orda da nazlanma kapris yapıyorsunuz. Bana bunların hepsi çok itici geldi. Büyük ihtimalle karşı tarafta istediğini alamayınca böyle düşünüp yoluna bakmıştır. Sizde yolunuza bakın

Canm bende birara bir doktorla takılmıştım. Egoları çok fazla o yüzden çok birsey bekleme çok üzülürsün. O umursamıyosa takmıyormuş gibi davranman lazım yoksa hep peşinden koşan sen olcaksın. Yani emin ol asla ama asla ilk gelen o olmaz. Evet çook aşırı yoğunlar ve kadına gerçek anlamda sevgi gözüyle değil sadece cinsellik açısndan yaklasıyorlar çünkü hiçbir kadnla uğraşacak vakitleri yok. İlla çok seviyorum diyosan evlilik kriterleri belli yani sadece evlenecek kadın arıyorlar yani tabiri caizse ihtiyaçlarını giderecekleri bir köle. Eğer o gözle bakmıyorlarsa aynen sana,bana yaptkları gibi sadece cinsellik istiyolar bilmem anlatabildim mi

Canm bende birara bir doktorla takılmıştım. Egoları çok fazla o yüzden çok birsey bekleme çok üzülürsün. O umursamıyosa takmıyormuş gibi davranman lazım yoksa hep peşinden koşan sen olcaksın. Yani emin ol asla ama asla ilk gelen o olmaz. Evet çook aşırı yoğunlar ve kadına gerçek anlamda sevgi gözüyle değil sadece cinsellik açısndan yaklasıyorlar çünkü hiçbir kadnla uğraşacak vakitleri yok. İlla çok seviyorum diyosan evlilik kriterleri belli yani sadece evlenecek kadın arıyorlar yani tabiri caizse ihtiyaçlarını giderecekleri bir köle. Eğer o gözle bakmıyorlarsa aynen sana,bana yaptkları gibi sadece cinsellik istiyolar bilmem anlatabildim mi
Genellemelere gel. Sadece bir doktorla takılıp hepsiyle ilgili bu kadar bilgiye sahip olmak da:)))

Ay bu arada ne doktoru? Ona göre bir genelleme daha yapabilirim:)))

Merhaba arkadaşlar, biraz uzun olacak ama başımdan çok ilginç bir olay geçti bundan tam 5 ay önce ne yapacağımı bilemiyorum yorumlarınızı merak ediyorum. Bundan 5 ay önce annem ameliyat oldu ve hastanede kaldık yaklaşık iki hafta boyunca. Hastanede kaldığımız süre boyunca annemin doktoru daha doğrusu asistan doktor yeni atanmış benimle aynı yaşlarda bana ilgi gösterdi. Tabi ben bunu anladım ama o sırada pek bir tepki veremedim annemin sağlık durumundan dolayı ve uygun olmayacağını düşündüm. Sonrasında eve döndük ve bu kişi benim aklımdan çıkmadı ben de cesaret edip sosyal medyadan takip ettim. Hemen geri dönüş yaptı. 2 gün sohbet ettik sonra kahve içmeye çağırdı kabul ettim. görüştük baya güzel geçti ilk görüşme ama saatlerce oturduk ve galiba benim biraz rahat olduğumu düşündü. çünkü gerçekten yanında kendimi rahat hissetmiştim. Sonrasında biz görüşmeye devam ettik 2 hafta aralarla kendisi çok yoğundu ve ben darlamk istemdim. hatta arkadaşlarımla bile tanıştı ama içimde kötü bir his vardı. bir gün beni evine çağırdı ben de gittim oturduk kahve falan içtik sonra bana yakınlaşmaya çalışınca ben istemedim. biraz morali bozuldu bu duruma soğuk davrandı. bu olayın ertesi günü ben her şeyin bittiğini düşünmüştüm. çünkü bana sadece tensel açıdan yaklaştığını hissettim o gün ama öyle olmadı ertesi gün özledim mesajı yazdı. her şey normaldi akşam mesaj attığımda ise başka bir evde olduğunu söyledi. ben çok sinirlendim bu msajdan sonraki gün ne aradı ne sordu ben de her yerden sildim numarasını engelledim ama içimdeki öfke dinmemişti çünkü gerçekten çok umut ve güven verdi. ben de çok sert bir mesaj yazdım buna da cevap vermedi göüldü yaptı bu mesajdan bir hafta sonra bir akrabam onun çalıştığı hastaneye gitmiş akrabam durumdan habersiz şansa o denk gelmiş doktor olarak akrabam anlatırken çok kötü durumdaydı baya yorgun gözüküuordu falan dedi. bende üzüldüm çünkü ona karşı hala birşeyler hissediyordum ben de helallik isteme tarzı bir mesaj yazdm güzel bitirelim gibisinden ama buna da cevap vermedi. sonra bir daha hiç irtibatım olmadı kendisiyle ama hala aklımdan çıkmıyor 5 ay geçmesine rağmen napıcam nasıl unutucam bilmiyorum :/
Onca yazmışsın dönmemiş sen hala unutamadım diyorsun boşver fazla takma

• Beğen
Reactions: 000
Gülme komşuna gelir başına:)) genelleme yaptm çünkü konu sahibinin de başına geldiğine göre? Demekki yapabilirim
Ooo 2 kişiye göre de yapılmaz..Mesela bence konu sahibi çok kaprisli dün bir bugün 2 dememiş yapmış. Üstüne küçük oyunlara girmis falan. Ben de desem siz de ona hak verdiğinize göre siz de öyle yaptınız genellersem olur mu?

Ooo 2 kişiye göre de yapılmaz..Mesela bence konu sahibi çok kaprisli dün bir bugün 2 dememiş yapmış. Üstüne küçük oyunlara girmis falan. Ben de desem siz de ona hak verdiğinize göre siz de öyle yaptınız genellersem olur mu?
Hmm🤔 ay evet o da doğru 🤦ama yani başımızdan böyle birseyler geçti neticede ikimizinde.. ayy amaan geçmiş gitmiş😁

Yeni tanıstıgınız adam sizi evine çağırırsa o anda gönül rahatlığı ile bu adamı engellemeniz lazım....
Yeni tanısılan kişi eve cagırıyorsa amaç sadece cinselliktir, net...Ki yakınlaşmaya da çalışmış evinde...

Şahsen beni evine çağırda o adamdan midem bulanır....Ayrıca hiç hoşlanacağımı sanmam bekar adamın 3-5 eşyalı evine gitmekten, dün başka kızı getirmediği ne malum yani...Sen hala peşindesin anlamak imkansız

Back
X