doktor psikolojik dedi peki nasıl düzelcem!!

gzmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
208
1
26
İstanbul
slm arkadaslar 2 senelik evliyim gecen sene ocak aynında düsük yaptım..gecen arkadasla bebeginin cinsiyetini ögrenmeye doktora gittik doktor cok hosuma gitti ne var ne yok diye bide gecen ay 14 gün gecıktm bennım dktorum yok bidy dedi benmde doktor hosuma gidince bıde bu doktordn fikir alıyım dedim (artık bebek istiyorm) doktor kist var dedi tahlıl yaptırdım psıkolojık dedi hiç bişiy yapmaya gerek yok sorun yok dedı kendı doktorumda sorun yok demıstı ama icime kurt düstü ve ben nayapcam kı kist gitcek anlamdım bi fikri olan varsa yardım edebilir mi? simdiden sag olun

kistin geçemesi için ilaç veriyorlar eğer küçükse ve geçecek türde bi kist ise geçip gidiyo ekstra bişey yapmıyosun yani. ben de vardı kist ilaçla tedavi oldum geçti..

benim düşündüğüm kadarıyla yani ilk aklıma gelen genelde kisti olmayan insanlarada söylenir hamile kalabilecekmiyim diye düşünerek ilişkiye girmeyin die.yani bence kistle alakası yokmuş kendini serbes bırak ve bugünlerin tadını çıkarıyormuşsun gibi yap nasılsa bi süre sonra seni gecede 50 defa uyandıracak misafirin gelebilir inş. :) allah gönlüne göre versin..

inş. bende iyi düsünmeye basladım kendimi artık serbest bıraktım inş yakında mutlu haberler alırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…