• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Doktor öneriyle kırışıklık için krem kullananlar

zuhalllll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
935
135
123
Sakarya
kızlar cildiye doktoru bana defence eye diye bi krem önerdi onu kullanmaya başladım doktor iyi bi ürün dedi eczanedekilerde kullananlar memnun dedi benim göz altımda kırışıklık var 25 yaşındayım ben burun ameliyatı oldum yanaklarımda ödemler vardı onun için yaptığım masaj göz altlarımdaki kırışıklığı artırdı bakalım ilk deniceğim ürün olcak inş. başka ürüne gerek kalmaz varmı aranızda bu ürünü kullananlar

paylaşırım tabiki 2 haftadır kullanıyorum ama şuan için bi değişiklik göremdm hemen etkisini göstermiyo galiba 1 ay bi kullancam bakalım sen aldınmı almayımı düşünüyosun

canım deısıklık yaptı mı nasıl krem

canım kremin bi faydasını görmedim 2 ay falan kullandım bende amwayın luxury kremini aldım 2 ay olcak nerdeyse kullanalı göz altı çizgilerim derindi onu hafiflettiğini farkettim ama 3 aydan sonra etkisini gösteriyomuş bende yavaş yavaş görüyrm ama krem pahalı 7 8 ay krem gidiyo dediler öle aldım bide bu krem 30 yaş üstüne göreymiş ama benim çizgilerim derin olduğu için önerdiler en azından toparlması için kullanıyorum sonra time defenceye geçecem buda amwayın eğer derin değilse time defence kullan amwayın ürünlerini çoğu beğeniyo ve öneriyo en önemlisi bitkisel olması...

Back
X