Doktor önerisi yardııım

melooo00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
52
4
21
Arkadaşlar merhabaaa burun estetiği olucam önümüzdeki ay ama doktor seçemedim bi çok seçenek var elimde kimisiyle detaylı görüştüm wpden kimisinden sadece fiyat aldım. Bu yazacağım doktorların yaptığı burunları beğendiğim için seçtim ama gitmek için hangisine gitmeliyim bilemedim bu yazacağım doktorlarla tecrübesi olan tanıyan yakınının ameliyat olduğu varsa nolur yardımcı olun kafam bulandı doktor bakmaktan yazıyorum doktorları aşağı
Ahmet arslanoğlu
Fuad sofuoğlu
Fatih akgün
Şaban çelebi
Elvan yüksel
Ahmet dilber
Serdar başer
Oğuz kaan önder
Atahan ağrılı

Kime gittiniz acaba bende yakın zamanda düşüniüulrımda

Kime gittiniz acaba bende yakın zamanda düşüniüulrımda
Merhaba yazdıklarımdan hiç birine gitmedim hahahahah. Farklı bi doktor buldum bu konuyu açtıktan uzun süre sonra ve ameliyatımı oldum bugün 21. Gündeyim. Şuan çok ödemli olmasına rağmen şeklini şemalini beğendim. Bi şikayetimde yok şuanlık. İstersen özelden yazabilirim sana ameliyat olmayı düşünürsen

Bence sakın olma keşke benide uyarsalardı. Eski burnunu cok özliceksin

Erol tunçtan memnun musunuz burnunuz sorunlu muydu yani bende eğrilik var içi çok problemli falan ondan tereddüt ediyorum
Benim nefes problemim yoktu sadece burun kemerim vardı yüzüme göre büyüktü ve ortadaki kıkırdak bayağı sarkıktı şuan yandan tam istediğim gibi önden garip duruyor çünkü daha yüzüme adapte olmadı ve ödemli normal olarak. Görenlerin hepsi ödemli haliyle bile çok beğendi bende beğeniyorum. Açıkçası şuanlık nefes olarakta estetik olarakta çok memnunum bir sorun yok şükür. Görüşmeni tavsiye ederim.

Görüştüm ama burnumda çok problem varmış içten eğrilik kırık vs o yüzden tsm güvenemedim bir de ali kavuzluyla görüştüm ikisi arasında kaldım

Görüştüm ama burnumda çok problem varmış içten eğrilik kırık vs o yüzden tsm güvenemedim bir de ali kavuzluyla görüştüm ikisi arasında kaldım
Kesinlikle hayır derim. Kendisine oldum ve çok pişmanım! Zaten güven vermediyse kaç derim…

Revizyon düşünüyomusunuz
Evet, artık buna mecbur kalmış hissediyorum, çünkü başka çaresi yok…inanın elimden gelse zamanı geriye alıp hiç olmamayı tercih ederdim…bu kadar acıya, strese, paraya değmezmiş. Ve revizyonlar dahada pahalı…hayatım kararmış gibi hissediyorum.

Ayni durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…