Selam. Evet oldum. 2 hafta geçti. Şu an yüzüm, burnum aşırı şiş. Ama genel olarak doğal, istediğim gibi bir sonuç oldu.Ameliyat oldun muu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam. Evet oldum. 2 hafta geçti. Şu an yüzüm, burnum aşırı şiş. Ama genel olarak doğal, istediğim gibi bir sonuç oldu.Ameliyat oldun muu
ben geçen sene ameliyat oldum. memnunum . doğal istiyordum o şeklide yaptıDr hayati kale nasıl sence onu buldum ben
Uzun süredir doktor araştırıyorum genel olarak konya ankara ve istanbulda iyi bir doktor arayışındayım. Ve şuan fuad sofuoğluyla karşılaştım. Sadece whatsapp üzerinden görüştüm güzel konuştu bi terslik olursa revizyon ameliyatını ücretsiz yaptığını bu süreçlerde hastalarının yanında durduğunu söyledi. İnternette hiç bir yorum bulamadım adına ameliyat olan yada deneyimi olan varsa fuad beyle yardımcı olun lütfen kafam çok karışık. Aklımda olan doktorlarıda yazmak istiyorum onlarla da deneyimi olan öneren varsa yazabilir.
Ahmet arslanoğlu
Fuad sofuoğlu
Fatih akgün
Şaban çelebi
Elvan yüksel
Ahmet dilber
Serdar başer
MerhBaUzun süredir doktor araştırıyorum genel olarak konya ankara ve istanbulda iyi bir doktor arayışındayım. Ve şuan fuad sofuoğluyla karşılaştım. Sadece whatsapp üzerinden görüştüm güzel konuştu bi terslik olursa revizyon ameliyatını ücretsiz yaptığını bu süreçlerde hastalarının yanında durduğunu söyledi. İnternette hiç bir yorum bulamadım adına ameliyat olan yada deneyimi olan varsa fuad beyle yardımcı olun lütfen kafam çok karışık. Aklımda olan doktorlarıda yazmak istiyorum onlarla da deneyimi olan öneren varsa yazabilir.
Ahmet arslanoğlu
Fuad sofuoğlu
Fatih akgün
Şaban çelebi
Elvan yüksel
Ahmet dilber
Serdar başer
Uzun süredir doktor araştırıyorum genel olarak konya ankara ve istanbulda iyi bir doktor arayışındayım. Ve şuan fuad sofuoğluyla karşılaştım. Sadece whatsapp üzerinden görüştüm güzel konuştu bi terslik olursa revizyon ameliyatını ücretsiz yaptığını bu süreçlerde hastalarının yanında durduğunu söyledi. İnternette hiç bir yorum bulamadım adına ameliyat olan yada deneyimi olan varsa fuad beyle yardımcı olun lütfen kafam çok karışık. Aklımda olan doktorlarıda yazmak istiyorum onlarla da deneyimi olan öneren varsa yazabilir.
Ahmet arslanoğlu
Fuad sofuoğlu
Fatih akgün
Şaban çelebi
Elvan yüksel
Ahmet dilber
Serdar başer
Yaaa çok doğal çok güzel olmuş maşallah teşekkür ederim fotoğraf için yanıtın için siz mi böyle doğal yapmasını söylediniz tam olarak ne anlattınız doktoraBayadır kullanmıyorum Bi türlü yazamadım.4 Ay önce Fuad Beye ameliyat oldum, çok çok memnunum çok doğal ve aşırı dik değil,şişler anca indi hatta hala şişi var ama gayet güzel sizin için küçük bir fotoda eklemeye çalışacağım
Ben Bi yorum okumuştum çok yönlendirdim çok az kaldırın çok az küçültün dedim keşke karışmasaydım yazmış biri, o yüzden ben ameliyat sabahı begendiğim burunları gösterdim ve hocam ben size güveniyorum sizi yönlendirmek istemiyorum, sadece doğal olsun çok kaydırak gibi olmasın Bi de karşıdan bakınca burun delikleri görünmesin dedimYaaa çok doğal çok güzel olmuş maşallah teşekkür ederim fotoğraf için yanıtın için siz mi böyle doğal yapmasını söylediniz tam olarak ne anlattınız doktora