Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb hanımlar ben adanada oturuyoum 1,5 yıldır evliyim ve çocugum olmuyo şimdi doktora gitmeye karar verdim adana marsa hastanesinde önerebileceginiz detaylı muayene ve açıklamasını yapan bi doktor ismi varmı?
mrb hanımlar ben adanada oturuyoum 1,5 yıldır evliyim ve çocugum olmuyo şimdi doktora gitmeye karar verdim adana marsa hastanesinde önerebileceginiz detaylı muayene ve açıklamasını yapan bi doktor ismi varmı?
adanada degilde mersinde cok iyi bir dr biliyorum benımde bir kac ay olmadı tabiki benım yüzümden olan birseydi bu yumurtalarım kurumustu dogum kontrol ignesi yüzünden.. bu dr önerdiler gittim 4 yada 5 ay kadar sonra hamile kaldım suan ikinci hamileligimi yasıyorum ve kontrollerımıde bu dr yapıyor.. isinin uzmanı yani para yiyen drlar gibi degil.. ama iste adana mersin 1 saatlik yol gelebilirim benm icin dr önemli dersen bu dr öneririm yinede sen bilirisn bilgilerine..
evet cnm özelde ama süper bir doktor.. sigortanın olmaması özel icin kötü ne kadar paran gider bilemiyorum tahliller ilaclar falan bir arastır istersen
dr. orhan tugrul ersöz.. yenisehir hastanesinde suan.. istersen arastır gecmisini bircok ödülleri falan var cok ilgili bir dr dogumuda kolay oluyor genelde.. hatta ben doguma girdigimde sarkı söylüyordu cok güzel moral veriyor