Arkadasim inanamiyorum. Ulun bey hala o adami tavsiye ediyor. Bide sana oyle mi dedi. Beni o kadar hayal kirikligina ugrattilar ki. Yapilan hic bir isleme inanasim yok
Canim benim 2. Denemem iptal oldu. Benim yumurtalar dolenmemis.cnm senin ulunda kaçıncı denemen olacak.. ulun bana şunu da dedi.. açıkçası bir hastaya yapacağım herşeyi yaptıysam daha yapacak bir şey kendi açımdan göremiyorsam yada işin içinden çıkamıyorsam birde murat beye gitsin diye gönderirim... o yüzden ulunda 1-2 defa denediysen ve seni murat berksoya gönderiyorsa birde murata gidip paranı kaptırma cnm... merkez değiştirmen daha uygun...
canim sendemi madur oldun.. kac kisi daha boyle madur olacak bu murat berksoy kumpasindan.. Allah onu bildigi gibi yapsin.. cok fazla arkadas var maddi manevi madur olan.. gitmeyin arkadaslar bu doktora mucize yok..Arkadaş lar bende maalesef murat beye gittim. Tam 6 ay boyunca. 10.000 tl para harcadım ve üstüne birde psikolojim bozuldu. Tamamen insanlara hasta gözüyle değil ticari meta olarak goruyorlar. Lütfen kimse bu doktorun tuzağına düşmesin. Bu adamın yaptığı hiç bir şey yok.evde kendinizde yapabilirsiniz. Sağlıklı düzenli beslenmek ve spor yapmak zaten tüm tüp bebek yaptıracak hastaların yapması gereken şeyler bunlar. Mucize yaratmıyor bu doktor. Paraniza ve zamanınıza yazık etmeyin. ...
beni de umut tüp bebek yönlendirdi murat beye ama biz farklı bir ilde oturduğumuz için süleyman bey dosyamizi yollamisti murat beye telefonla görüştük biz sonra istediği tahlilleri mail attı benim eşimde aile hekimi ve tahlilleri çok gereksiz gördü anladığı kadarıyla ama ben razı olmadım yaptiricaz illaki diye universite hastanesine gidip tüp bebek hocasina gösterdik adam aldı kağıdı bu ne saçma sapan testler böyle dedi ve yirtti siz bırakın bunları bide saglikci olacaksınız falan dedi kendi bir kac tahlil istedi hepsi o kadar yani biz boşu boşuna para harcamamis olduk murat beyecanim sendemi madur oldun.. kac kisi daha boyle madur olacak bu murat berksoy kumpasindan.. Allah onu bildigi gibi yapsin.. cok fazla arkadas var maddi manevi madur olan.. gitmeyin arkadaslar bu doktora mucize yok..
beni de umut tüp bebek yönlendirdi murat beye ama biz farklı bir ilde oturduğumuz için süleyman bey dosyamizi yollamisti murat beye telefonla görüştük biz sonra istediği tahlilleri mail attı benim eşimde aile hekimi ve tahlilleri çok gereksiz gördü anladığı kadarıyla ama ben razı olmadım yaptiricaz illaki diye universite hastanesine gidip tüp bebek hocasina gösterdik adam aldı kağıdı bu ne saçma sapan testler böyle dedi ve yirtti siz bırakın bunları bide saglikci olacaksınız falan dedi kendi bir kac tahlil istedi hepsi o kadar yani biz boşu boşuna para harcamamis olduk murat beye
Şimdi eskişehir acıbadem de tedavi görüyorum eşimde sperm morfoloji ve sayı problemi var embriyolarimiz kalliteli olmuyor malesef 3. günden sonra kalitesi bozuluyor 3. Gün transferi de ya negatif yada kimyasalla sonuçlandı şimdiye kadar bu sefer doktorumuz çok farklı şeyler deneyecek haziranda yeniden başlayacağım tedaviye inşallah olumlu olurçok şanslıymışsın cnm.. benide ilk Süleyman bey göndermişti o yüzden çok kızgınım kendisine.. bana demiştiki Murata gitmezsen çocuğun olmaz, nereden bilecektim yakın arkadaşı olduğunu.... evet o testler ne öyle dimi ben o testlere 4000 tl harcadım:))
çünkü gitmeye başlayıncada arada devamlı farklı testler istiyor hepsinide burada yaptır demeye başlıyor bu defa:) yan odada bir bayan kan almak için bekliyo zaten:) benimde daha sonra gittiğim tüp bebek doktorum testleri görünce şaşkınlık geçirdi.. hiç ilgisi olmayan gereksiz tonla test yaptırtmışlar dedi.. almadı bile.. benimde şanslı olduğum bi konu oldu bağışıklık serumu vereceğim diye tutturmuştu seruma 4500 tl civarı bir para alacaktı, son gün arayıp seruma gelmiyorum dedim.. o serumu alan çok tanıdığım oldu hiç faydasını görmediler zaten serumun piyasa fiyatı 12,5 tl miş:)
hepimize geçmiş olsun cnm.. şimdi nerede tedavi görüyorsunuz..
Sen yinede bir görüş ama oraya gitmeden önce bir diyetisyene uğra onlar zaten senden gereken tahlilleri ister bence elinde hazır gidersin eğer sadece kilo vermek için yonlendirecekse dediklerine bakarsın mantığına uyup uymadigina gore de kararını kendin verirsin ama iyi bir diyetisyene basla ve spor salonuna yazıl sistemli olduktan ve azmettikten sonra çok kolay kilo verebilirsin ben zayifim ama eşimden biliyorum geçen sene 3-4 ayda 17 kilo verdi su an diyet yapmıyor haftada 3 gün spor a gidiyor ve verdiği kilolarida geri almadi toplamda 20 kilo verdiBen 41 yaşındayım 2 yıllık evliyim dün Ulun Uluğ Bey'e muayeneye gittim polikistik overim olduğunu ve en az 15 kilo verip tekrar kendisinin yanına gitmem gerektiğini bu arada rahim filmi ve memografi istedi. Anlaşmalı kurumlarına yönlendirdi. Kilo içinde "para harcamadan kilo veremezsin ve iyi bir endokrolog bulmalısın ya da iyi bir beslenme uzmanı dedi ve akabinde kendin istediğin dr a y da uzmana gidebilirsin ancak sana bir arkadaşımı yönlendiricem dedi ve beklenen isim Murat Berksoy a yönlendirdi. O an aklım karıştı. tı ki Ulun Bey en yakın arkadaşımı gebe bırakan ve hakkında çok olumlu ifadeler duyduğum konusunda uzman bir hekim. Aklım çok karıştı.
Sen yinede bir görüş ama oraya gitmeden önce bir diyetisyene uğra onlar zaten senden gereken tahlilleri ister bence elinde hazır gidersin eğer sadece kilo vermek için yonlendirecekse dediklerine bakarsın mantığına uyup uymadigina gore de kararını kendin verirsin ama iyi bir diyetisyene basla ve spor salonuna yazıl sistemli olduktan ve azmettikten sonra çok kolay kilo verebilirsin ben zayifim ama eşimden biliyorum geçen sene 3-4 ayda 17 kilo verdi su an diyet yapmıyor haftada 3 gün spor a gidiyor ve verdiği kilolarida geri almadi toplamda 20 kilo verdi
Geçen 10 yılın sonunda hiçbir şey değişmemiş. Eski nickinizle yazdıklarınızı da okudum kesinlikle benim yaşadıklarımı tarif ediyorsunuz. Çok güvendiğim tüp bebek doktorumun yönlendirmesiyle gittim Murat Berksoy'a. Eşimin her hafta gitmeyelim demesine rağmen 5-6 ay boyunca haftada bir gün gidiş-dönüşle her hafta tam 1 günümüzü ayırdık. Sonuç sıfır. Yapılan bir kan testi bile 20bin. Totalde minimum 100bin harcanıyor. Kesinlikle ticarethane. Bana başka biri anlatsa; sen akıllı kadınsın, nasıl bunlara paranı kaptırırsın derdim. Ama çaremiz yok. Eşime de; başka çaremiz yok, sorgulayamayız dedim hep. Sonunda iyi bir şey olacağını umdum ama daha fazla saçmalıklarına dayanamadım.sana sonuna kadar katiliyorum cnm zaten daha onceden ensuece nickimle yasadiklarimin sadece 10/1 ini anlatmistim.. ve aylar sonra bu forumlarda benim gibi cok fazla kisinin ayni kisilerce madur edildigini gordum.. sadece ama sadece para tuzagi ozelliklede Murat Berksoy..
tamamen gelen hastanin elinde ne varsa almaya endexlenmisler.. 7 ayda toplam 14 defa Murat beye gittim.. Bahcecideki doktorum yonlendirmisti.. cogu seyleri yalan.. gittikten iki ay sonra 0.48 olan amh seviyemi 1.2 ye yukselttigini soylemisti elime kendi ofisinde yapilan uydurma bi test kagidi ilistirerek.. iki ayda amh asla okadar yukselmezmis zaten toplanan 1 tane yumurtadanda suphelenmistim... gercek amh im 0.09 mus bunu iyi bir yerde tekrar test yaptirarak sonradan anladim.. ayrica bana bagisiklik sistemi icin bir serum verecegini belirtti serumun adi intralipid ve iki defa verecekti toplamda 4.500 tl sadece serum icin alacakti son gun aylar sonra para tuzagi oldugunu anladigim icin vazgectim... sonradan ogrendimki serumun piyasa fiyati 12 tl ve cogu yer ucretsiz yapiyor para alan yerlerse 100-300 tl ye yapiyor.... bunlar sadece su anda aklima gelenler ama 7 ayda sadece Murat beye 10.000 tl harcadim... tup tedavisiz sadece gorusmeye, sacma ilaclarina, uydurma testlerine.. testleride kendi yerinde yapiliyor.. Bu konuda Bahceciye gittim neden beni o adama yonlendirdiniz diye Suleyman bey ozur diledi hata ettim kusura bakma dedi, Ulun beyde sunu dedi Murat Berksoy benim universiteden bu yana arkadasim ama kac tane hasta yonlendirdiysem hepsinin elinde avucunda ne varsa aldi sonunda telefon acip hastalari bukadar madur etme Murat dedim.. sen madur olan ne ilk kisisin nede son olacaksin dedi..
sonuc olarak hem Bahceci Umut hemde Murat Berksoy defterini kapattim Allaha havale ettim Murati.. kazandigi paranin hayrini gormesin..
Tam çaresizlikten acaba derken çok aydınlatıcı buldum yazınızı. Teşekkürler . Ve aslında bunu bir çok tüp bebek doktoru için düşünüyorum . İnanılmaz bir kısır döngü ve hipnoz hali geliyor hayal edip kavuşamadıkça. Ve bulduğumuz doktor şimdi kocanla pencereden atlıyorsun dese sorgulamadan yapacak hale geliyoruz :)) doğru tüp bebek doktorunu bulabildiniz mi bari. Ben onu arıyorum halenGeçen 10 yılın sonunda hiçbir şey değişmemiş. Eski nickinizle yazdıklarınızı da okudum kesinlikle benim yaşadıklarımı tarif ediyorsunuz. Çok güvendiğim tüp bebek doktorumun yönlendirmesiyle gittim Murat Berksoy'a. Eşimin her hafta gitmeyelim demesine rağmen 5-6 ay boyunca haftada bir gün gidiş-dönüşle her hafta tam 1 günümüzü ayırdık. Sonuç sıfır. Yapılan bir kan testi bile 20bin. Totalde minimum 100bin harcanıyor. Kesinlikle ticarethane. Bana başka biri anlatsa; sen akıllı kadınsın, nasıl bunlara paranı kaptırırsın derdim. Ama çaremiz yok. Eşime de; başka çaremiz yok, sorgulayamayız dedim hep. Sonunda iyi bir şey olacağını umdum ama daha fazla saçmalıklarına dayanamadım.
Gittiğinizde size bir anket gibi bir şey yapıyor, her gittiğimde onu okuyup sonuçlar değişti mi diye soruyor. Asla o görüşmelerden faydalı bir şeyle çıkmıyorsunuz. Bir sonraki hafta bir öncekini hatırlamıyor bile, aynı muhabbeti tekrar yapıyor. Sizin kan testinize bakmış mıydık, şunu yapmış mıydık diye hastasına soruyor. Bir hafta recete yazıp 10 ayrı ilaç aldırıyor, bir sonraki hafta hiçbir test yapmadan bu hafta o ilaçların hepsini bırakıyorsun başka yönteme geciyoruz diyor. Her şey şaka gibi, yazarken bile inanamıyorum. Ona giderken bebek sahibi olanlar da tamamen şans diye düşünüyorum. Bu başlıktaki mucizenin de onunla ilgisi olmadığı kesin.
Çok aradım bu sitede benimle aynı düşünceleri paylaşan, güncel bir yazıyı. Sonunda 10 yıl öncesine ait olsa da bulduğuma çok sevindim. Google yorumlarında genelde iyi yorumlar var, gerçek yorum olduğunu düşünmüyorum, çünkü her yorum yapanın resmen google'da tek yorumu var. Sahte hesaplar açılıp çok rahat iyi yorum yazılıyor. Orda da bir yorum düşüncelerimi anlatmış, bakabilirsiniz. Benim gibi olan birilerinin de olduğunu bilerek uzun uzun yazıyorum. Allah'ım bizi kötü doktorların eline düşürmesin.
Yeni görüyorum yazdığınızı. Bir tanıdık yönlendirmesiyle şimdi başka bir doktora gidiyorum nişantaşında. Ama iyi doktor kötü doktor da olduğunu düşünmüyorum artık :) O denemede o doktorda gebe kalınmışsa ona iyi doktor deniyor bence. Siz ne yaptınızTam çaresizlikten acaba derken çok aydınlatıcı buldum yazınızı. Teşekkürler . Ve aslında bunu bir çok tüp bebek doktoru için düşünüyorum . İnanılmaz bir kısır döngü ve hipnoz hali geliyor hayal edip kavuşamadıkça. Ve bulduğumuz doktor şimdi kocanla pencereden atlıyorsun dese sorgulamadan yapacak hale geliyoruz :)) doğru tüp bebek doktorunu bulabildiniz mi bari. Ben onu arıyorum halen
Evet eşim de hep öyle diyor . Alakasız bi yerde hamile kalınsa o doktor iyi olacak . Biz Acıbadem Maslak a dönüş yapacağız hazır olduğumuzda .Yeni görüyorum yazdığınızı. Bir tanıdık yönlendirmesiyle şimdi başka bir doktora gidiyorum nişantaşında. Ama iyi doktor kötü doktor da olduğunu düşünmüyorum artık :) O denemede o doktorda gebe kalınmışsa ona iyi doktor deniyor bence. Siz ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?