Merhaba, uzun zamandır girmiyordum forma yeni gördüm yazdıklarını, Murat Beyle maceram devam ediyor gibi söyle ki; diyete elimden geldiğince dikkat ediyorum ilaçlarımı elimden geldiğince kullanıyorum ama amh değerim yükselmiyor bir türlü 0,3-0,2 arasında gidip geliyor. bu yüzden de Murat Bey tamam tüp yapabilirsin demedi bana, bir kere de Halit Beye muayene oldum o da hemen tüp yapalım demişti ama ben İzmirdeyim ve İstanbulda tüp bebek yaptırmayı maddi manevi kaldıramam. son bir aydır incir kürü yapıyorum ve bu ay amh değerim 0,4 e çıktı. bu da iyi bir değer değil ama ben artık daha fazla beklemeyi düşünmüyorum çünkü bu değerle normal yolla hamile kalan var. önümüzdeki ay doktora gidip tüp bebek denemeyi düşünüyorum. Murat beyin bana hiç faydası olmadı diyemem çok akıntım olurdu artık yok, göğsümde kokulu bir akıntı vardı o da kalmadı ve kendimi daha sağlıklı hissediyorum. umarım bu denemem sonuç verir....ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim Murat beye o da 1 yıllık bir tedavinin ardından kendiliğinden hamile kaldı, onun sorunu cd56 nın yüksek olmasıydı ve düştüğü ay hamile kaldım diyor.