doktor murat berksoy ve mucizem

bende halit beyin sayfasini bir kac gün önce gördüm, kendisi mustafa beyle histeroskopimi yapmisti bahcecide simdi kendi hastanesini kurmus, bende 4 kez tüp bebek yaptim yurtdisinda simdi türkiyede denemek istiyorum benim yumurta kalitem pek iyi degil ve tutunmuyor bir cok test yaptim bilinmiyor sebebi ondan herhangi bir hastaneye gitmek istemiyorum cünkü ozaman yine bir faydasi olmuyacak acaba halit beyle murat beyde tedavi masraflari ne kadardir. 3 hafta en azindan kalmam gerekir herhalde. tskler

canım öcelikle tez zamanda kavuş bebeğine tabiki para harcıyoruz ama şunu söyleyim en azından ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorlar şu anda ne kadar dır bilmiyorum kendilerine yeni yer açmışlar sanırım benimde tam bilgim yok mesaj geldi sadece

-------------------
Merhaba ayni donemlerde bende murat beyin aylarca hastasi oldum, tup bebek denemeni yaptinmi merak ettim, murat bey hersey ok tamamen hazirsin dedi fakat ne yumurta rezervinde nede yumurta kalitesinde hic bir fark olmadigini farkeettik 1 yumurta toplandi oda transfer edilecek kaliteye bile sahip degildi, 5 ay murat bey ile neyini cabasini verdik anlamadim ve 10 bin TL yakin test ve muayene parasi gitti, okadar uzgunumki sonucu gorunce sabahlara kadar agladim ve 5 ay boyunca yuzlerce ilac ictim, bu kacinci tup bebek denemem yine elde var sifir umut dunyasi iste ya tutarsa diye herseyin pesinden gidiyoruz.

Herkese slm. Tecrubelerinize gore dr murat bey tavsiye eder misiniz? Herkesin tup bebek oncesi diyet uygulamasi gerekiyor mu? Hayvansal gida almayi ne zaman kesmek gerekiyor?

Herkese slm. Tecrubelerinize gore dr murat bey tavsiye eder misiniz? Herkesin tup bebek oncesi diyet uygulamasi gerekiyor mu? Hayvansal gida almayi ne zaman kesmek gerekiyor?

Ben 6 ay Murat beye gittim. Her dedigi testi yaptim her dedigi ilaci ictim bir ara gunde 25 tane ilac icirtti bana. Okadar ilaci aylarca icmek sacma gelmisti ama bu defa bebek tutsun diye herseye eyvallah dedim. Sonuc elde var sifir yumurta sayim cogalmak yerine dustu zorla ikinci kalite bir yumurta toplandi oysaki hep bes ile uc hatta sekiz tane bile toplanmisti oncekilerde. Transferden sonra evde yatarken kendisini aradim ulasamadim asistanina hangi ilaclara devam edecegimi iki defa arayip sordum kesinlikle geri donmediler sonuc kimyasal gebelik hicbir faydasini gormedim. Hayvansal gida 3 ay yedirmedi daha sonrada yesende olur dedi ayrica hastanem transfer yapilinca bol bol et sut ye demisti tam bir tutarsizlik. Murat bey sonucun ne oldu diye 6 ay boyunca 14 defa tedaviye giden bir hastasini aramali dimi ama merak bile edip aramadii. Bana hic faydasi olmadi aylarca ictigim ilaclarin gelecekte umarim yan etkilerini gormem ve Muray beye gitmek istiyorsaniz testler, ilaclar , muayene derken 10 bin TL yi hazirlayiniz arkadaslar. Faydasi oldu diyenlerede inanmiyorum o ay tutacagi varmis tutmus bence. Sadece zayiflatabilecegini dusunuyorum kilo sorunu olanlara belki kilo verdirir ben zaten 50 kiloydum. Yumurta sayisi veya kalitesi icin hicbirsey yapamiyor Solgarin ilacini Brancayi birde uyku ilacini kullandiriyor bende artis yerine azalis ve kalite dususu oldu. Tavsiye etmiyorum ama tercih sizlerin arkadaslar.

Arkadaşlar ben bir lab.gidip cd 56 testi yaptirdim tabiki yuksek cikti sinavlardan sonra dr gitmeyi dusunuyorum daha once sebepsiz dusuklerim oldu murat bey`in uyguladigi hayvansal gida olmayan diyet nasil oluyor mesala yumurta yemiyormusunuz cevap verirseniz memnun olurum

Merhaba, uzun zamandır girmiyordum forma yeni gördüm yazdıklarını, Murat Beyle maceram devam ediyor gibi söyle ki; diyete elimden geldiğince dikkat ediyorum ilaçlarımı elimden geldiğince kullanıyorum ama amh değerim yükselmiyor bir türlü 0,3-0,2 arasında gidip geliyor. bu yüzden de Murat Bey tamam tüp yapabilirsin demedi bana, bir kere de Halit Beye muayene oldum o da hemen tüp yapalım demişti ama ben İzmirdeyim ve İstanbulda tüp bebek yaptırmayı maddi manevi kaldıramam. son bir aydır incir kürü yapıyorum ve bu ay amh değerim 0,4 e çıktı. bu da iyi bir değer değil ama ben artık daha fazla beklemeyi düşünmüyorum çünkü bu değerle normal yolla hamile kalan var. önümüzdeki ay doktora gidip tüp bebek denemeyi düşünüyorum. Murat beyin bana hiç faydası olmadı diyemem çok akıntım olurdu artık yok, göğsümde kokulu bir akıntı vardı o da kalmadı ve kendimi daha sağlıklı hissediyorum. umarım bu denemem sonuç verir....ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim Murat beye o da 1 yıllık bir tedavinin ardından kendiliğinden hamile kaldı, onun sorunu cd56 nın yüksek olmasıydı ve düştüğü ay hamile kaldım diyor.

yumurta, yoğurt ve keçi peyniri yiyebiliyorun ama cd56 yı düşürmek için bu yeterli değil sanırım kortizon kullanmıştı arkadaşım

Merhaba
Mart 2013 de yapılan transfer sınrasında hamile kaldım bir sure sonra malesef degerlerim dustu ve hamilelik sonlandı akabinde test yaptırdım ve bagısıklık sistemim cok calışıyor oldugunu ögrendik. Sonradında murat bey ile tedaviye basladım hem diyet hemde transfer öncesi 2 kez ozel bir serum yapıldı. Organik yumurta yiyebilirdin ev yapımı yogurt yiyebilirsin bulgur ve prinç yasak bakliyat ve yeşil yapraklı sebze yemekleri yiyebilirsin sadece sabahları ve aksamları 1 dilim mısır ekmeyi baskası yasak hergun kahvaltı beyazpeynir donates salata ve zeytin. Gunde 2 ogun balparmakın şu 4 lu karısımı birde cam şişe suyu içmen gerekli. Evet degerlerim dusmustu fakat yine hamile kalamadım şu an diyet yapmadan tekrar transfer yapıldı ve sonucu bekliyorum. Aslında hamile kalmasamda o dönemde yasam kalitem daha da artmıştı.

canım aynı sorun vardı bendede cd 56 tekrarlayan düşük sebebi bebek oluşumunuda engelleyebiliyo ben tedavi gördüm bunun için belirli aralıklarla serum vermişlerdi

evet canımcd 56 düşünce bende kendiliğimden hamile kladım
murat bey harika bir doktor kişinin problemine göre tedavi yöntemi belirliyo ve inanın yaşam kaliteniz artıyo ama onlarda doktor ellerinden geleni yapıyorlar ama yaradan ol demedikten sonra yapacak fazlada bişey yok para konusuna gelince neticede bedava tedavi yapan yok

yumurta, yoğurt ve keçi peyniri yiyebiliyorun ama cd56 yı düşürmek için bu yeterli değil sanırım kortizon kullanmıştı arkadaşım

Arkadaslar cevabiniz icin tesekkur ederim yumurta yemiyordum yogurdu kendim yapiyordum keci peyniri ogrendigim iyi oldu .

Cd56 testi nerde yaptirabilirim?? Murat berksoya gitmeyi düşünüyorum herkes milyarlarca harcadik falan deyince biraz düşünmeye basladim

Alman Hastanesinde Halit Bey tarafından iki kez tüp bebek operasyonu geçirdim.İlk denememiz başarısız olunca bizi Dr Murat Berksoy a yönlendirdi.Onun söylediği şeyleri yaptım ve yumurtalarımda artış oldu.İkinci denememizde tekrar Dr Halit Bey e gittik ''her şey yolunda vs ''diyordu.Tesadüfen rahim kalınlığımın 6 küsür olduğunu ve bu kalınlıkla döllenme olsa bile embrio nun tutunmasının çok zor olduğunu
öğrendim.Hele ilk denememizde 6 imiş.Halit hoca hiçbirşey söylemeden para almak uğruna bizi tedaviye uygun buldu,yani olmayacağını bile bile...Ve tabiki ikiside olumsuz oldu ve bize (eşime ve bana)sizin çocuğunuz olmaz dedi.Bunu zaten bu değerlerle ilk denemede biliyordu ikinci denemeyi niye yaptı?Burada Halit Bey ile ilgili olumlu yazılara bize yaşattıklarından ötürü katılmıyorum.Hastasına gerçekleri başından söyleyen bir doktor değil.Hadi ilkini yaptı olmayacağını bile bile ikinciyi neden yapıyorsun?Para almak için!Halit Beyi hep olumlu yazmışlar bize yaşattığı olumsuzluğu kendisini düşünen arkadaşların bilmesini istedim.Bu arada allaha çok şükür başka bir hastanede yaptığımız deneme sonucu evlat sahibi olduk.İsteyen herkesin bir an önce evlat shibi olması dileğiyle...

sana sonuna kadar katiliyorum cnm zaten daha onceden ensuece nickimle yasadiklarimin sadece 10/1 ini anlatmistim.. ve aylar sonra bu forumlarda benim gibi cok fazla kisinin ayni kisilerce madur edildigini gordum.. sadece ama sadece para tuzagi ozelliklede Murat Berksoy..
tamamen gelen hastanin elinde ne varsa almaya endexlenmisler.. 7 ayda toplam 14 defa Murat beye gittim.. Bahcecideki doktorum yonlendirmisti.. cogu seyleri yalan.. gittikten iki ay sonra 0.48 olan amh seviyemi 1.2 ye yukselttigini soylemisti elime kendi ofisinde yapilan uydurma bi test kagidi ilistirerek.. iki ayda amh asla okadar yukselmezmis zaten toplanan 1 tane yumurtadanda suphelenmistim... gercek amh im 0.09 mus bunu iyi bir yerde tekrar test yaptirarak sonradan anladim.. ayrica bana bagisiklik sistemi icin bir serum verecegini belirtti serumun adi intralipid ve iki defa verecekti toplamda 4.500 tl sadece serum icin alacakti son gun aylar sonra para tuzagi oldugunu anladigim icin vazgectim... sonradan ogrendimki serumun piyasa fiyati 12 tl ve cogu yer ucretsiz yapiyor para alan yerlerse 100-300 tl ye yapiyor.... bunlar sadece su anda aklima gelenler ama 7 ayda sadece Murat beye 10.000 tl harcadim... tup tedavisiz sadece gorusmeye, sacma ilaclarina, uydurma testlerine.. testleride kendi yerinde yapiliyor.. Bu konuda Bahceciye gittim neden beni o adama yonlendirdiniz diye Suleyman bey ozur diledi hata ettim kusura bakma dedi, Ulun beyde sunu dedi Murat Berksoy benim universiteden bu yana arkadasim ama kac tane hasta yonlendirdiysem hepsinin elinde avucunda ne varsa aldi sonunda telefon acip hastalari bukadar madur etme Murat dedim.. sen madur olan ne ilk kisisin nede son olacaksin dedi..
sonuc olarak hem Bahceci Umut hemde Murat Berksoy defterini kapattim Allaha havale ettim Murati.. kazandigi paranin hayrini gormesin..

Seni çok iyi anlıyorum.aynı şeyleri yaşamışız.işte böyle forumlara bunların ne olduğunu yazalım bizim gibi başkalarını da sömürmesinler.yazık o verdiğimiz paralara ...maddi manevi sinir bozukluğu da cabası..dediğin gibi verdiğimiz paraların hayrını görmesinler...

Arkadasim inanamiyorum. Ulun bey hala o adami tavsiye ediyor. Bide sana oyle mi dedi. Beni o kadar hayal kirikligina ugrattilar ki. Yapilan hic bir isleme inanasim yok

Manucum bebegin anali babali buyusun. sen nerde tedavi gordun.