Doktor konuşmadı bile

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.438
23.116
Meraba kizlar konu acmiştim El ayak agiz hastalığı belki bilenler vardir
Kizim el ayak hastaligi geciriyor bugun saglik ocagina gittim kizimin durumu iyiye gidiyo ama yaralar artmaya basladi korkuttu bni :KK43:
+hocam cocugum el ayak hastaligina yakalandi bu ilaclari veriyorum vs vs bn konuşuyorum sorum bitti
- (oturdugu yerden kalkmadan(hmm ac kolunu bakim.
+ hocam isterseniz buraya oturtiyim dedim kalktı şükür bakti
-hmmm hmmm al bunları kullan
Yahu bogazi agriyo bi bak nolcak atesi yok cocugun ates 38 diyo kisik sesle kafayi yedim
Sorularıma cvp bile vermedi
Kizimin yaralari artiyo kizlar ama ates bitti sukur dun bugun isahi biraz daha iyi bu iyiye işaretmi bilgisi olanlar yarfin etsin lutfen :KK43:

ılgılı doktor onemlı bızım doktorumuz 2 taneydı bırı dogum yaptıgım gun ılk muayenesını yapan doktoruydu dıgerıde yedekte ne olur ne olmaz dıye yınen memnun oldugumuz bırıydı
ılk doktoru emeklı oldu ıkıncıye devam ettık
adam okadar ılgılı kı basıt bır soguk algınlıgında bıle corba tarıfıne kadar verıyor :KK70: maymunlu steteskobu renklı renklı dagıttıgı balonlarıyla cocukları kendıne hayran bırakıyor komık gozluklerı var cocuklara sempatık gorunmek ıcın sanırım. kızım her sedyeye oturdugunda doktorla şakalasmaktan gulme krızıne gırıyor arada doktor amcayı ozledım doktor bey nerde dıyor dusunun oyle sevıyor

boyle bır doktor bulun bence mutlaka kendınıze acıl bır durum oldugunda gece aramaktan cekınmeyecegınız ıletısımı kurabılecegınız sızde telefonu bulunabılecek bır cocuk doktoru cok onemlı. cocuklar buyurken cok hastalıklar gecırıyorlar cunku.

ozaman ıcınız rahat eder . ben sızın yerınızde olsam o doktoru bulana kadar gezerdım. bu hastalıgı arastırdım ılk konunuzu okudugumda bol dınlenmesı gerekmıs yapılacak pek bırsey yokmus . belkı ondan onemsemıs olabılır ama tavrı cok yanlıs rahatlatması bılgı vermesı gerek sonucta sız doktor degılsınız cocugunuz acı cekıyot ve endıselısınız

tekrar gecmıs olsun

Sağlık ocağı, devlet hastanesi biraz böyle.. Her doktoru ilgisiz değil ama çoğu kısa kesip gönderme derdinde. Empati yapınca onlarda haklı günde kaç kişiye bakıyorlar,her hastası endişeli zaten ama süreleri kısıtlı. Bir de onlarda insan belki kendi sorunları vardı o gün bu yüzden mutsuz ve ilgisizdi.
Böyle herşeyi açıklasın, beni teselli etsin, endişelerimi azaltmamda terapi etkisi olsun vs istekleriniz varsa en iyi çözüm özel muayenehaneler. Benim çocukluğumda doktorum öyleydi hala hatırlarım doktorumu rahmetli..

benim de çocuklarım atlatti el ayak agiz hastaligindan oglum cok agir gecirdi butun vucudu yara oldu agiz icine kadar ayak tirnaklarindan bir kaci bile dustu yaz ayiydi terledikce kasiniyordu cocuk pudra surdum hem terlemesin die hem kurutsun die cok kasinmaktan agladigi zamanlarda alerji icin bir losyon var her drun verdiği kal.. die ondan suruyordum zor oldu ama atlattik.. Allah sifa versin neler cektim cok zordu

Sağlık ocağı, devlet hastanesi biraz böyle.. Her doktoru ilgisiz değil ama çoğu kısa kesip gönderme derdinde. Empati yapınca onlarda haklı günde kaç kişiye bakıyorlar,her hastası endişeli zaten ama süreleri kısıtlı. Bir de onlarda insan belki kendi sorunları vardı o gün bu yüzden mutsuz ve ilgisizdi.
Böyle herşeyi açıklasın, beni teselli etsin, endişelerimi azaltmamda terapi etkisi olsun vs istekleriniz varsa en iyi çözüm özel muayenehaneler. Benim çocukluğumda doktorum öyleydi hala hatırlarım doktorumu rahmetli..
Kesinlikle öyle ne kadar iki taraftan bakan güzel bir yaklaşım olmuş .
Maalesef mesleğin devlet şartları çok yıpratıcı, insanımız da robot gibi bir şey bekliyor daha da yorucu daha da sevgisiz oluyor her şey.

Sağlık ocağında öyle özel muayenehane kıvamında ilgi beklemeyin. Çocuğunuzu geçmişiyle bilen bir doktorunuz olmalıydı en baştan. Maddi durum ne kadar elveriyor bilmiyorum ama her ne kadar ilgili olanları olsa da sağlık ocağı doktorunun o kadar takip edemeyeceğini biliyorum. Geçmiş olsun kızınıza, acil şifalar dilerim.

Önce o doktoru şikayet eder sonrada degistirirdim aile hekimimi.
Anlamıyorum ben bu sağlık ocağı doktorlarının havasını sanki beyin ameliyatı yapıyor da her gün, ateşmiş nezleymis vs bunları hafife alıyor.

Hanımefendi umarım günde kaç tane hasta geldiğinin farkındasınızdır. Hepsiyle özel hastane gibi ilgilenemezler. Zaten ciddi bir şey olsa daha çok ilgi gösterirler.

Doktordan doktora degisiyor kimisi oyle guzel ilgileniyor ki siz en guzeli cocuk doktoruna gorunun hatta sansa birakmayip ozele goturun

Gecmis olsun. Ben de doktorla konusmayi, soru sormayi, uzun anlatmasini seviyorum. İyi özel hastanelerde sohbet ederek geniş geniş herseyi konusabilirsiniz oyle acele bir durum yok ancak bunu devlete gittigim zamanlar boyle birsey beklemedim hic acikcasi doktor istese bile insan fazlaligindan imkan olmuyor.

Hanımefendi umarım günde kaç tane hasta geldiğinin farkındasınızdır. Hepsiyle özel hastane gibi ilgilenemezler. Zaten ciddi bir şey olsa daha çok ilgi gösterirler.
Size katılmıyorum, kimse doktorlugun kolay olduğunu söylemiyor ama herkes bile isteye doktor oluyor her işin kendine has zorlukları var...nasıl inşaat ustası akşama kadar binlerce tuğla dizdi diye bir kısmı atlamıyorsa doktorlarda hastalarıyla yarim yakalama ilgilenemez. Ha evet aile hekimlerine çok yükleniyorlar doğru , bir doktora binlerce insan düşüyor ama bunun olumsuz etkilerini yansitacaklari kişiler hastaları değil.

İşlerini severek yapsınlar sadece. Kendi özel sorunları mutsuzlukları onları ilgilendirir sanki hayrına yapıyorlar bu işi

sağlık ocağındaki doktorundan memnun olan görmedim. konu hakkında bilgisi bile olmayabilir. üniversite hastanesine filan gitmek lazım. orda da yüzünüze bakmazlar ama en azından tahlil tetkik muayene vs yapılır.

El ayak ağız hastalığı hakkında mı bilgisi yok? Herkesi kendiniz gibi cahil sanmasanız keşke. Anlıyorum küçük dünyalarınızda en önemli şey sizsiniz ama bi doktor için her gün sizden 100 tane var. O doktor kaçıncıya görüyor o hastalığı. Cidden midem bulanıyo bu aymazlığa artık. 6 sene tıp okuyan binlerce hasta gören insanlara oturdugunuz yerden bi şey anlamıyo bakmadı bile diyosunuz. Size bu nedir diye patates gösterseler yarım saat inceler misiniz aynı şey bu. Bi de bak çok akıllı üniversite hastanesine git demis. El ayak ağız için. Üniversite hastaneleri ihtiyacı olan insanlar araştırılsın diye var siz tonsillit olan cocuklarınızı götürüp meşgul edin de ihtiyacı olan insanlar 5 ay sıra bulamasın diye değil

Bu bir bahane olamaz ama değil mi ? Kimse özel hastanedeki gibi yağlanip ballanmak istemiyor ama yapacağı basit bir muayene onu da yapmıyorsa bu duruma ne denir artık bilemiyorum.

X