- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
Başka bi doktora gidicem artık. Aslında ilaç adet duzenliyomus diyince biraz sevinmistim ama 4 gün tuvalete cikamamak bitirdi beni
Canım glifor u ben de kullanıyorum polikistik over hastasıyım doktor yumurtalıkları uyardığı için verdi bana. 3 aydır kullanıyorum günlük 1000 mg alıyorum. İlaç bende bi kaç gün kabız yapıyor sonra ishale dönüyor. Bir arkadaşım da insülin direnci için kullanıyor onun bağırsaklarını çok bozuyormuş düzenli içemiyor lavabodan çıkamıyorum diye. Senin günlük dozun kaç? Bu arada hastalığım göbek yapıyordu 3 ayda kendiliğinden eridi baya göbeğim. Bir süre daha kullan vücudun tepki vermiş olabilir.Selam sevgili kk üyeleri. Uzun zamandır yazmıyordum ama belki hatirlarsiniz. 130 kilodan 67 kiloya kadar düşmeyi basardim .üzerine estetik operayonlar germe operasyonları. .Bunlar için bi gün ayrı başlık açıp bilgi vericem. Çünkü ben bu ameliyatları olmadan olan birini bulamamistim..neyse konuya geleyim ben şimdi bi on kilo daha vermek için yola koyuldum. Boy 170 yaş 23 bu arada.bi buçuk aydır sağlam spor yapıyorum gundr 10 km yürüyüş ve bir buçuk saat ağırlık çalışıyorum ama çok yavaş kilo kaybı oluyo.endokrinoloji ye gittim. Şekerim ölçüldü. Doktor değerlerin normal ama metabolizmanı çok yavaslatmisin dedi ve glifor verdi. Bu kilo vermeni de sağlar dedi.ama ben ilacı kullanmaya başlayınca fena kabiz oluyorum.milleti ishal yapmış bu hap beni tam tersi .Karnım taş gibi oluyo. .Bu konuda bilgisi olan var mı. Ne yapmalıyım bu geçici bir etki mi sizce??
Günde yarım almaya başladım bakalım 425 mg yapiyorGlifor bagirsaklari calistirdigi icin ishal yapar , çok aşiri rahatsizlik duyuyorsan gunde 1 kere kullanabilirsin mg ı yüksek zaten. Ben gunde 1 tane iciyorum . Yanizayiflama hapi degil zaten herhangi bi zararida yok , oldugunu dusunuyorsan icmezsin olur biter.
Yağ yakıcı mi allah allah.benim babam şeker hastası hem de öyle böyle değil şekeri fena yüksek. O yıllardır kullanıyo ama hala 115 kilo hiç zayiflamadiBanada doktor verdi yağ yakıcı olarak bulantı yapıyor ve bu şekilde 5 kilo verdim kiloyu sabit tutuyor almadığım zaman tabi tekrar kilo alımı başlıyor birde uykusuzluk sorunun varrsa akşam içtikten sonra uykusuzluk sorununuda çözüp rahat uyutuyor ben çok memnun kaldım
Evet duruyor çok iyi olur bakabilirsenizTestler duruyorsa bakabilirim dediğiniz gibi sıfır sorunla verileceğini sanmıyorum o ilacın.
Evet duruyor atmadimAdetleriniz düzensizse zaten bi probleminiz var demektir.
Yapılan testleriniz duruyo mu?
Yarım sabah yarım aksamla başlattı. 850 mg.sadece sabahlari atmayı deniycem bi de bakalim inşallah sonuç verirDeğerlerinizde ilacı vermeyi uygun bulduğu bir şey mutlaka vardır.
Yani kaldı ki sadece diyabetlilere verilen bir ilaç değil
Koskoca doktor al bunu zayıfla demez asla
Ciddi bir kilo kaybı var ortada metabolizma da etkilenmiş doğal olarak
Kaç mg verdi? Ve yarımla mı başlattı?
Kullanım şeklide önemli
Bende diyabet var. Ben de alışamadım mg düşürdük sorun kalktı
Belli ki size de ağır gelmiş, doktorunuzla tekrar görüşün
Ve yemek arasında alırsanız daha az yan etki yapar
Bol su tüketin
Evet duruyor atmadim
Selam sevgili kk üyeleri. Uzun zamandır yazmıyordum ama belki hatirlarsiniz. 130 kilodan 67 kiloya kadar düşmeyi basardim .üzerine estetik operayonlar germe operasyonları. .Bunlar için bi gün ayrı başlık açıp bilgi vericem. Çünkü ben bu ameliyatları olmadan olan birini bulamamistim..neyse konuya geleyim ben şimdi bi on kilo daha vermek için yola koyuldum. Boy 170 yaş 23 bu arada.bi buçuk aydır sağlam spor yapıyorum gundr 10 km yürüyüş ve bir buçuk saat ağırlık çalışıyorum ama çok yavaş kilo kaybı oluyo.endokrinoloji ye gittim. Şekerim ölçüldü. Doktor değerlerin normal ama metabolizmanı çok yavaslatmisin dedi ve glifor verdi. Bu kilo vermeni de sağlar dedi.ama ben ilacı kullanmaya başlayınca fena kabiz oluyorum.milleti ishal yapmış bu hap beni tam tersi .Karnım taş gibi oluyo. .Bu konuda bilgisi olan var mı. Ne yapmalıyım bu geçici bir etki mi sizce??
Resmi kabul etmedi ama yazdım o da çok karışmış bi bakarsanız iyi ollur belki siz anlarsınızBuraya resim olarak ekleyebilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?